Топ 5 фільмів на основі реальних подій

Я хочу розповісти вам про 5 найцікавіших фільмів, які були зняті на основі реальних подій, які ґрунтуються на сюжеті з реального життя. Читати далі.

Термінал.

Історія Віктора Наворського, який вилетів з Східної Європи до Нью-Йорка, а його країна була у співвідношенні d’état, і вимушено чекав долі на міжнародному терміналі аеропорту, заснований на реальних подіях, які відбувалися в іранському притулку Mehran Karimi Nasseri в 1988 році. У зв’язку з втратою документів, він жив у аеропорту Парижа протягом майже 2 років!

"Нічмаре на вулиці Елем".

Часом, коли ми дивитися фільми жахів, ми концентруємо себе тим, що все це фантастика. Але не думаю, що це стосується страшної історії про Фредді Кругер - сюжет картини був заснований на цілком реальних подіях. Сценарист Wes Craven один раз прийшов по газеті статті обговорював цикл таємничих летючих підлітків, які раніше скаржалися на постійні кошмари. Ця історія мала логічне пояснення, далеко від міфізму - померли біженці з Камбоджа, пережили багато травматичних подій і постраждалих від виснаження. Але ідея Кравена була для створення образу сновидіння вбивця. Він навіть не придумав назву для маніаку – тільки запозичила його з власного зловживача, який виповнив маленькі Води в школі.

Товариство з обмеженою відповідальністю.

Том Шульман написав сценарій на основі спогадів про його дослідження в Монтгомері Bell Academy в Нашвіллі, Теннесі. Прототип англійського вчителя John Keating (відтворений Robin Williams) був вчитель Tom's Samuel Pickering.

"Всі відомі"

На сюжеті музичної драми 2000 базується на реальних подіях - поїздках режисера Камерона Крове з рок-групами Led Zeppelin, The Allman Brothers Band і The Eagles. У фільмі підліток випадково стає журналістом журналу «Ротінг Камінь» під час поїздки з фантастичним рок-групою «Натюрморт» для публікації головної статті про цю команду.

"Чикаго."

Відомий мюзикл також був створений на основі реальних подій, які відбувалися в Чикаго в 1924 році - двох високопрофільних вбивств. Фільм розповідає історію двох танцюристів, Роксі Харт та Вілма Келлі, які були вражені в Чикаго.