Ще один приклад крадіжки в поштовому офісі Росії

Ця історія знову переконана мене, що ви не повинні довірити свої цінності до російського повідомлення. Продовжити читання.

р.

Для зйомки фотографа Антон був замовлений в Інтернет-підвісці для квадрокоптера. Це такий дорогий кріплення між камерою та радіокерованим вертольотом. Алас, посилка не тільки зламана або зламана, все вийшло набагато гірше.
Підвіска була замовлена на початку липня. Тут це, на малюнку з інтернет-магазину:

Пакет досяг поштового відділення всього за 20 днів. По суті, тепер я розумію, що якщо вона займає менше двох місяців з моменту замовлення - чекайте деякий f**** з російського повідомлення. А потім, як кажуть, нічого не занепаданого неприємності.

У поштовому офісі, поштових працівників, як правило, запитав Антона для реєстрації квитанції та відправився подивитися на посилку. Повернувшись після того, як оператор поширив руки і запропонував «на кілька днів, можливо, буде.» За кілька днів після того, як посилка ніколи не була виявлена, і Антон запропонував заповнити заявку на пошук посилки. У обміні на прийнятому заяві він був наданий сльозом квиток, рекомендував, що він прийшов протягом декількох тижнів:

У відділі взяли участь пара днів тому Антон. Упродовж декількох років він просить оператора:
- Як працює мій пакет? Про це?
- Ваш пакет? Аах! Так ви вже отримали! Ось ваш живопис на Ahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Дивитися руки, ніжники і жінки. У вікні післягалузевий працівник продемонстрував найпершу квитанцію з якою він прибув сюди в серпні!

У той факт, що знімний купон заявки на пошук посилки видано 22 серпня, через три дні, ніж сама посилка, на думку постмена, «відданий» (і фактично, звичайно, був заборонений або відхилений) самі постояки, безумовно, не турбувалися. Зміна пошти, і, це.
Я можу додати з особистого досвіду, який постери ALWAYS пропонують зареєструвати квитанцію (тобто зареєструвати квитанцію) перед тим, як вони навіть шукати посилку в диках поштового відділення. Пропонуємо спочатку надати посилку, а потім отримати підпис веде їх в невидимий френзи, з обмочуванням зубів і слинації.
Так що в пустоті постмені не ебать вам, потрібно пам'ятати просте правило: не даруйте квиток або не зареєструйте його, поки вони не дадуть повідомлення! Збережіть себе багато нервів і, можливо, навіть деякі гроші і час.

Звідси.