Огляд локомотивів

У вас буде 22 фото і текст. Будь ласка, не переривайте. Я не автор, я викнувся в кінці. Ось ми йдемо.
Двигун: дизель, 2 * 3609hp

Доброго дня!
Я люблю читати відгуки в цьому розділі - ви дізнаєтеся багато нових і цікавих речей про техніку, яка, швидше за все, ніколи не станеться подорожувати, дотик і т.д. В цілому, хто цікавиться, я представлю вашій увазі - основний двосекційний тепловоз 2ТЕ116-У призначений для перевезення вантажів.
Я намагаюся розповісти вам про це таким чином, що це буде зрозуміло до звичайної людини на вулиці, щоб не зловити своїх колег занадто багато.
Так - локомотивів двосекція, дистанційне керування обох секцій з одного з 2-х контрольних панелей, в робочій кабіні. Кожна секція може використовуватися окремо в вантажних, господарських, пасажирських та ін.
Для початку, принцип роботи будь-якого тепловозу. Дизель обертається основним генератором, він генерує чергування струму, в рефлекторному заводі, струм стає постійним і подається до тягових двигунів, розташованих на кожному колісномусеті ... колеса обертаються - поїзд пішли.
Дизель.
Дизельний генератор 18-9DG. V-подібний, 16-циліндровий, 4-строковий, з газовою турбіною, надзаряджаючим повітряним охолодженням, 2-корозійною системою охолодження, 3609 к.с. Вага олії - 1250 кг, вода-1250 кг.
Система охолодження 2 схема, з двома насосами, є холодильник вал з вентиляторами 4.
Система палива складається з бака з об'ємом 7860 літрів, паливного насоса, який служить для запуску дизельного двигуна (може бути використаний як аварійний паливний насос), FGOT, FTOT, 16 TNVD і насадок, а також механічного паливного насоса, що надходить в експлуатацію після запуску дизельного двигуна.
Ви можете говорити про це протягом тривалого часу - якщо хтось зацікавлений в будь-яких моментах - Я розповість додатково.
Кріплення.
Коротко-дизельне та інше обладнання, встановлене на каркасі. Рамка, в свою чергу, підключена до каркасів 2 візок. Кожен кошик має 3 колісні установки. Усього на кожній секції локомотивів два візки, шести тяги двигуна ...
локомотивів оснащений МСУ-ТП - системою мікропроцесорного контролю, регулювання та діагностики. Це, все від контролінгу старту і зупинки дизельного двигуна, відображення повідомлень про несправності і відхилення в експлуатації основного і допоміжного обладнання, все регулюється і регулюється комп'ютером. Можна діагностувати багато систем і обладнання локомотивів, не потрапляючи на стілець.
Контрольний стенд.
Ну, що сказати, що було до того,
Велика кабіна, комфортні сидіння, опалювальні вітрові та бічні вікна, опалювальні дзеркала та електричне регулювання, клімат управління ... Що таке кондиціонер в спеку буде розуміти тільки тепловозні бригади.
Диодне підсвічування таблиці та пристрої керування ... Ви значно менше втомилися від подорожі.
Максимальна вага поїзда в наших сервісних зонах становить 6300 тонн - це тепловоз, не проціджуючи з такою вагою, долає будь-які сходження на сайті.
Робота Мачиниста цікава, не дає нудності – завжди потрібно «збивати пальцем на пульсі». Є багато інструкцій, замовлень, які постійно змінюються, іспити, інтерв'ю, дослідження, підвищення кваліфікації тощо. Перебування з одного типу руху в інший, наприклад, з перевезення до пасажира, ви починаєте вивчати пасажирські локомотиви. У нас є TEP-70, U, BS ... У пасажирських перевезеннях свої нюанси, плюси і мінуси. Що я люблю водій, інші гальма і швидкості.
В цілому, робота не пила, відпустка 58 днів, які я розділяю на 2 частини - 2 рази на рік за місяць, можливість оплачувати на 50 років, добре, зарплата на півночі влаштовує ... так не до свербіж, і локомотиви люблять)
Тут знаходиться правий привід, рама, привід, турбодизельний блок ...
Як це?
Він працює як локомотив. Успішно, коли дизель переходить на номінальні шанки, турбінні хребти, склад, наприклад, бочки олії, починає прискорювати відчуття охолоджується... принаймні для мене. До речі, з тепловозами, пов'язаними з дитинства. Моє батько працював мамологом, родичами, друзями мого батька ... років від 8-9 років у святкові дні, найважливіший захід був піти з батьком на поїздці ... брудні, брудні в паливній олії, але щасливі як слон, і якщо ви все ще "водять" дасть деякі враження повні штани ... Радянський дитячий комп'ютер не був...

Скільки ви їсти?
Не існує відповіді на це питання. Залежно від ваги і довжини композиції, кількості стоянок, профілю доріжок, температури навколишнього середовища, прокладки за кермом і т.д. Але з тих пір я завжди даю приклад з начинкою композиції, скажемо так – на моєму 300 км секціях з 6300т поїздом, споживання 3,5 тонн (одномісних секцій) солярій нормально.

Відновлення на електровозах.
На цьому локомотиві, разом з пневматичною та ручною (ручкою як в машині), є електромобілізатор. Електричні локомотиви дають електрику назад до контактного дроту, тут електрика перетворюється в тепло і випускається в атмосферу. На фото представлені жалюзі на даху за кабіною водія.
EDT є непоганим, порівняння не є точним, але це, як, наприклад, тип-tronic швидкість гальма.

Про роботу.
Це вже згадується в відгуках про електролокомотиви. Але якщо хто цікавиться, ми приїжджаємо до нашого витоку, для якого ми підписані, вирушаємо з помічником в медичній комісії - імпульс, тиск, дихання. Лікарі мають всі комп'ютеризовані. Вони можуть влаштовувати підозрний хлопець і тест наркотиків, але це вже не доречно тут.
Потім на комп'ютері ви передаєте передчасну брифінг-що, як це, деякі питання з варіантами. Після того, як офіцер депо розповідає про те, що автомобіль, який він дав нам. Ми беремо локомотивів. Час для всіх операцій суворо регулюється - неможливо залишити пізній для контрольної посади, тому ми зазвичай приїжджаємо до роботи рано.
Я люблю, ви знаєте, перш за все, щоб пити каву без поспішання, а потім до прийняття практики. На допомогу при прийомі палива, нафти, води, наявності все і все, вогнегасники і т.д. Драйвер, як правило, перевіряє шасі, потім вставляє реєстраційну касету (увімкнення в USB) і займається перевіркою крану водія – є багато маніпуляцій, параметрів і т.д., оскільки гальма є найбільш важливою для транспорту – безпека трафіку.
Ми йдемо на станцію, об'єднуємо з складом, проводимо гальма з вагонами і йдемо на шлях. Рейки, шпалери, дорожні ліхтарі, станції, пейзажі різні, місти, річки, автодоріг, черепиці нафтових працівників, прискорення гальмування та ін. Ви не можете писати все. При приході на станцію, ми переїжджаємо на локомотиву до іншої бригади, ми самі підемо до будинку бригади. Ми відпочиємо, їсти в їдальні, дивитися телевізор, спати, потім повернутися в однакову послідовність, медичне обстеження і т.д.
Він звучить неромантичний, але вірити мене, працюючи від 8 до 5 кожного дня, навіть сидячи в офісі, набагато більше нудно. Я знаю, що це не почуття - і з залізничного вокзалу в лівій молоді, а в офісі не сидить, не за мене.

Решта.
Попередження цього локомотива 2te116, у спільних людей - Fantomas. Я не маю ніяких фотографій себе, я обов'язково зроблю їх пізніше. Кращий серед однокласників в пострадянському просторі.
Я не знаю, чому багато (завдяки іншими відгуками про Локи) піклуються про питання туалету. Це, з баком і з шайбою, але його рідко використовують. Майже ніколи. Ви можете виїхати назовні до вітру. І на поїздці слід приготувати, і це не тільки поголені, мити, прасувати і парфумувати з кологнем ... в цілому, протягом декількох 15 років всього досвіду не було проблем) Але коли я ходжу з вантажем, я буду фотографувати.
Про датчики температури на клапанних коробках дизельних двигунів вимірюють вихлопні гази, можна побачити на моніторі.

Фото3

Фото 4

Фото 5

Фото 6

р.

Фото 7:
Генератор стартера. У режимі стартера стартує дизель, в режимі генератора споживачі подають свої потреби тепловозів.

Фото 8:
Паливний насос і FGOT

Джерело: