534
Їжа ми любимо стільки
Все добре відомо, улюблене, і так неприпустимо іноземним гостям - оселедець «під шубою». Включає в себе корисні овочі, рибу, але відносно недавно він вийшов – не дуже корисний майонез. На щастя, всі ці інгредієнти будуть доступні в магазинах найближчим часом.
Ковбаса, переважно лікар - де ми без неї? У нашому холодильнику завжди є окреме місце.
Солоні або мариновані гриби. До речі, я дивлю, якось більше китайських грибів почали з'являтися на продаж, і все ОК з ними?
Відомий і, до речі, надзвичайно корисний - Lard.
Де льод, немає менш корисної застібки.
Це була жорстокість, яка викликала багато дітей.
Окрошка - це ідеальне блюдо для спекотного літа, але примітка дрібнозернистих продуктів, що пливуть в кефірі або квасолі, може добре підняти питання від представників вищезазначеної організації.
До речі, ми завжди відверті кваси з великим задоволенням, але здається, що він нарешті втратив маркетингову війну іноземним содовам.
Наступною точкою є желе - риба або м'ясо, завжди обов'язково для святкового столу.
У нас є Олів'є, а решта світу має російський салат. Подаруйте від корисного, а не на всіх потворах, але як смачно! І серце, до речі.
Вініграт – використовується, щоб вважати ідеальним джерелом вітамінів взимку.
Як тільки популярний, але зараз практично забутий - желе.
Тут приємно смачні, натуральні, корисні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Я не хочу їх! З ікрою, варенням та іншими начинками. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Габаритний зображення
Звідси.