Ця історія має щось спільного з популярною фразою «ката під капюшоном», якість вимова якого є індикатором ступеня інтоксикації багатьох компаній. У нашому сюжеті кот не під капотом, але під капюшоном, який, не дивно, допоміг йому знайти нову сім'ю і новий будинок! Продовжити читання!
11 березня він був водінням працювати близько 7:30 ранку. Підставка по вулиці. Ватутіна перед вул. Немировича-Данченко, побачила автомобільний привід направо, і кішка сидить там. Триває під моїм автомобілем протягом тривалого часу. Дружина скеля виходила і побачила, куди він побіг. Увімкніть на надзвичайну ситуацію, вирушивши, щоб не подрібнити. Я шукав і не знайшов кота і спокійно.
Після 2.5 днів, 13 березня о 17 п.м. я вирішив видалити ковдру з двигуна і додати морозиво. Відкривши витяжку, я дуже дивився, щоб побачити «сусід» мого двигуна. Він був ще дивним, я думаю. Зняття кота під витяжку і надягання її на землі, він швидко забігається під машину знову. Повільно залишаючи, котячий ран після автомобіля. Я вирішив поставити його в багажник і забрати його на вулицю. Ватутин. Я бажав годувати його і пустити його там. Але спочатку він забрав дружину від роботи, і вона відчувала себе
Так ми взяли його додому. Промиваємо і подаємо. Черепашки, спокій... Не було занадто брудних. Напевно домашній. Дзвоните до EJ-ic :
385780 р.
Р
Звідси.