Лавров на «санкції» Заходу

Західні санкції – це бажання показати свою присутність в гідних формах.
Про це заявив російський міністр закордонних справ Сергій Лавров в інтерв'ю з програмою «Неділий час» з Іриною Зеленою на каналі.

«Для санкцій, це мертвий кінець шляху», - сказав Лавров. Здається, що наші західні колеги, які, якщо ми займаємо картину по-ширині, створюються умови протягом багатьох років, щоб зламатися. Україна з РФ. «Коли вони усвідомили, що вони були неправомірними і здійснили помилку в вчиненні дій, які підірвали всі угоди, досягнуті після розпаду Радянського Союзу, вони не змогли її визнати», - сказав він. Відчувається почуття гордості. Всі рефлекси санкцій, які ми свідками, зараз нагадуємо про бажання показати свою присутність в найбільш гідних формах. й

«Я не обираючи слів зараз, бо я говорю це до колег. У одно-одних бесідах вони просять в будь-який спосіб зрозуміти, вводити свою позицію, адже «Західна громада не може прийняти такого розвитку подій», що «ми розуміємо вас, але коли ми всі разом в колективі, ми повинні висловити неісну позицію», - сказав Міністр. Це з минулої ери, коли гра була між геополітичними стратегічними суперниками, супротивниками, оппозичими блоками. Гра була відіграна за принципом "інтер - або", "з нами або проти нас".

Москва вже давно закинулася. «На жаль, ця психіка ще не загинула у свідомості багатьох політиків, які визначають позицію Заходу на сучасному етапі», - заявив російський міністр закордонних справ Росії.

«Я не хочу сказати, що санкції безглузді, або що ми не дбаємо, - сказав він. - Це неприємні речі. У той факт, що вони намагаються заточувати ці санкції особисто і пред'явити їх, як спрямований на когось особисто, чітко хочуть прикусити більш болючим, видно голий очей. «Ця радість не достатньо для нас, але ми не відчуваємо болю. Ми не відчували такі часи, додали керівник дипломатичного відділу.

Росія має багату історію відносин із західними партнерами у пострадянській епоху. «Ми привітали в демократичному таборі, продовжуючи від того, що ми візьмемо під візором і всіма правилами, що захід утворився в цій частині християнської цивілізації, ми суворо виконуємо», - сказав Лавров. Це не партнерство, але прагнення оволодіти геополітичною «скарбною», яка проявляється в українських подіях – непідготовлене бажання швидко залучити Україну в «Західній орбіті», не врахувавши фундаментальні інтереси української економіки, культури, нації, яка є дуже складним, багатонаціональним, мультикультурним. За все це прагнення зробити Україну не з Росією. Пам’ятайте, що Збігнєв Brzezinski заявив, що Росія з Україною є владою, і без України дещо менше.

У зв'язку з тим, що заява Президента США Барака Обама про Росію як «обласна влада і про те, що все доведеться платити». «Ми не сплачували єдиний людський життя у відповідь на законну готовність кримських народів», - сказав Лавров. Ціна, яку американці оплачували за своїх «грах», вимірюється у тисячах людських життів – Ірак, Афганістан, Лівія, Югославія. Все має свою ціну, але вона відрізняється. й
Джерело

Джерело: