В Криму. й

Для тих, хто не знає, фон чого відбувається зараз в Севастополі на фоні введення рубля з тріфлями в цій темі. Я теж, як і будь-який резидент нашого міста зіткнувся з ненавидимими видами продажівжіночі та водіями верхньої лінії (роумні таксі). Не замислюючись про те, що робити з усіма, які накопичили, дружину було запропоновано безумовний план продажу «ірону», який я коротко обговорювати в цій темі, не ламатися, історія буде коротким.

Ще один кут. Все було зібрано небагато, і я дійсно не спробую, тільки це деномінування було викинути в окреме місце, воно виявилося на рік 210 монет, більшість з нього втратили в останні дні в задніх машинах для кави, що залишився чекав абсолютно інший формат машини, і я буду зробити бронювання відразу в місті особисто я знаю тільки два, один з них на дорозі з Севастополя, був обраний найближчим, в основному керований на тому, що це безлакитна машина і подрібнити про те, що погана справа з деталями вона не стане...

... Ось він є eater моєї сьогодні тріфлі, апарат звичайно на межі фантастики, але ось за принципом "Я щасливий я граю", 5 разів нулювали баланс і поки гривня 30 просто їсти в вагу, бігти вперед в кінці цієї дії, акцепт банк був наповнений дрібними речами, можливо, хтось перед мною, це не важливо, але він не хотів би взяти все більше, і дав ледачий, залишив трохи на руках ...

Але в принципі, результат дружини був задоволений, тріфле об'єднаний без єдиного віджимання маркетолога. Я зроблю, кожен, маю солодкий тиждень!

Джерело: