Нелегальні дорогоцінні камені в Мадагаскарі

Острів Мадагаскар отримав свою популярність, не тільки завдяки мультфільму однойменного, піщаного пляжу і відтінкових вулканів, але і для його дорогоцінних каменів. Майже кожен мешканець острова хоче знайти велику сапфір. Згідно з статистикою, 19 з 21 дітей, що проживають біля сапфірової шахти, займаються вилученням сапфірів, з родиною.

Технологія проста: отвір (набухає) в грунті, діаметром близько 60 сантиметрів, і як тільки він досягає продуктивного шару, дігер починає проходити тунель. Це небезпека, тому що вони падають в тунелі. Глибина плювати може досягати п'ятдесят метрів (рідко), а середні 20 - 25 метрів.

1990Р. 2199Р.

З цієї ями скеля піднімається на поверхню, яка відразу просіяна для видалення зайвих великих каменів. Потім решту породи після висихання необхідно промити. Для цього береться або переноситься на річку, змивається і промивається - шукаємо камені.

Це зазвичай сімейний бізнес. Чоловік діг, застрахує дружина.

З нашим прибуттям, закріплені шахти. Зверніть увагу на кавуни в шапці. Вони маленькі і смачні. Це, як правило, всі продукти харчування день.

Дігери часто гинуть від згортання.
Схурф падає дупа, приклеїти палицю ганчіркою в неї і почати ходити по сусідству з фотографією покійного (якщо це), збирати гроші для сім'ї. Видалення тіла на поверхню зазвичай неможливе.

897554

Якщо власник землі не дає належного перенаряду на «чорні дігери», то через деякий час з'являються багато з них.

Наприклад, з'явився іржі, що всього за пару днів тому дігер Ракуту знайшов камінь, для якого він дав джипа, так як натовп відразу починає збиратися.

р.

Відправте парламентарі потужним автоматичним аргументом.

4995413 Р

Повідомляємо про те, що не існує агресії. Ми прийшли, розмовляли, розсіювали.

Що таке особисте майно. Вони не розуміють, чому ви не можете.

р.

Команда обкладинки. Вони захищають їх від інших.

Саме так виглядає каміння, після миття «спеціальні рішення».

Місцеві сільські дівчата.

Типове село, де живуть Black Diggers, на острові Мадагаскар.

Габаритний зображення

Водіння на тракторі на Мадагаскарі - приніс багато розваг =

Я тільки провів два дні на Мадагаскарському кар'єрі, я не встигав побачити багато, багато не встигли їздити, але мені довелося піти і побачити, як ці камені були продані на ринку.
Іляка.
Я впевнений, що не намагаюся це зробити без особливих зусиль. й
Провінція Фіанансу. У 1998 році був знайдений перший сапфір. З тих пір населення виросло до 60 000.
Поліцейський державний, практично всі з гарматами.
Це де люди приходять купити або продати дорогоцінні камені. Тут створюються мрії та багатомільйонні фортуни. Звідси, що потік каменів йде в Шрі-Ланку або Таїланд, а звідти до ювелірних майстерень кращих будинків Лондона і Парижа.
Місто складається з будинків, які підкреслюють дорогу до Тулуша. Ви можете приховати минулі і навіть не вгадувати, що за стінами будинків лежить розсіювання каменів для багатьох мільйонів доларів.
На додаток до каменів можна придбати будь-який інструмент або техніку для розробки невеликої шахти, від масляної лампи до екскаватора.
І навіть якщо ви не боїтеся трохи дивним на думку європейського погляду міста, я можу запевнити вас, що «гейс» добре робимо. Як жити.
Наша мета полягає в тому, щоб побачити, як продається партія сапфірів.

Це Омар. Він стане нашим гідом в цьому дивному місці. Omar від Південна Африка. Один з кращих експертів з каменю на острові Мадагаскар.
Попередній вибір декількох каменів для відображення.

Omar живе так. Не турбувати його багато. Будинок чистий, немає запахів, їжа дуже смачна. Я спробував його.

Ринок. Всі для Black Diggers.

Іляка. На горизонті Національний парк Ісало.

7829107

Міжміський автобус. Маршрут Антананаріво - Тулур.

Зруйнований проспект, можливо, власник шахти. Камені люблять щасливі.

Прогулянка по ринку. У ході нашого руху Омар пропонував новозведені камені. Як правило, якість не дуже хороша.

Тайський офіс розвитку. Тайки традиційно вважаються кращими організаторами.

Ринок.
Почати. Поява білого чоловіка є великим інтересом, адже тут немає білих людей.

Р

Тітка принесуть камені, які їх чоловіки викопують.

р.

Саме тут є покупці. Хто купує каміння, а потім знову відроджує їх.

Щасливий дядько. Продаж каменю з командою, ви можете жити комфортно протягом багатьох днів, природно в їх розумінні.

16

У той же час вони продають дизель, для генераторів або тракторів.

Потенціал покупця каменів знайдено.

Маленький барадж.

Ми запрошуємо в «офіс» покупцеві, щоб перевірити якість каменів, але це не все багато.

Це те, що сирі камені виглядають як, зустріти один і думати, що тільки скло =

Кожен камінь перевіряється ліхтарем для тріщин і бульбашок.

Покупець зацікавився. Повернутися до будинку Омара, щоб показати решту каменів.

Ось тут.

, Україна

Хлопчик продавець.

Наведено всю партію.

Всі нові, перевіряючи кожен камінь.

, Україна

Це дрібно. Щиро дякую! Пакет каменів зліва в пакетах «заплановані».

Жовтий сапфір.

Синя сапфір.

р.

Рубі.

Несортовані кольоровими каменями.

Джерело: kak-eto-sdelano.livejournal.com