Щоразу я пишу про агресію Росії проти своєї країни, потрібно уточнити, що я не маю на увазі 20%, які піклуються про все, а не 9%, які вважають, що події в Криму і тиск на Україну є шімом для Росії, але тільки 71%, які, відповідно до VTsIOM, підтримують Путін, агресію Росії і анексію Криму. Чи можу я сказати це один раз і назавжди? Росія не є іноземною країною для мене. Моє родичі лежати в російській грунті. Одне з моїх дідів досягло Brandenburg Gate, потім жив і загинув в Москві. Повернулися в Україну. Я маю багато друзів в Росії, родичів, які я щиро люблю жити там. Мені болить бачити, як країна я колись думав, що мій З початку 2000-х років виросла диктатура. І ця диктатура повернулася до багатьох людей, які поважали. Більш того, вона підтримує три квартали населення Росії – звичайні російські громадяни, які вірять, що приниження сусідів, ви можете відкликати коліна. Я можу лікувати мій уряд, як я, я можу відмітити його помилки, я можу заперечувати його з останніми словами, але моя країна, навіть якщо не найбагатші і найщасливіші в світі, ніколи не атакували всіх, хто зробив все з будь-якого, не завдала шкоди кожному. Що відбувається і відбувається з нами. Ми з'ясуємо, що ми знайомі і що будувати. Не дивлячись на те, що ми не хочемо створити щось схоже на сучасну Росію не є підставою для анексних частин нашої території. Що ми хочемо бути частиною світу, що не входить до складу Росії, не є підставою для забезпечення економічного тиску на нас. Якщо ми переповнемо наш екс-президент, справжній тиф і скрабель, тоді як ви наготовляєте ваш земельний колектор, звичайно, це не зрозуміло для вас (я вказать 71 ‰ VTSIOM і 20% тих, хто не піклується), але це наш скраб і ми з ним з ним. Вам подобається? І красиві. Налаштуйте його для повного оргазму, але не дайте нам ніяких порад. 71+20 відсотків, ми не маємо фашизму! Ваш розумний 9% знає це. Вашим президентом потрібно претекст для невеликої векторної війни, яку ви (71+20) підтримуєте, що ви горді, і його пропаганда придумав претекст. Крим тепер буде військовою базою, що його люди мріяли. Як пише патріоти, це чудовий захід. Американці не стоять в Севастополі - ваш радар дивиться гордо до Туреччини. 9% розуміють, чому сад був побудований, але 71+20 розповість про геноцид росіян в Криму, пам'ятайте про те, як страшний український нацизм. Я бачу на Яценюку, пам'ятаю про бабуся Кличка, діда Тимошенко і родичів Порошенка і знову прослуховуємо голову. Вся країна вважає, що Крим майже став «Бендеровський». По-перше, 9% тих, хто розуміє сутність того, що відбувається і не гордість кришки, агресії і ксенофобії сучасної Росії дуже мало. І 71+20% майже всього населення великої країни. Це легко узагальнено, це не так? Але ІМХ люди не можуть вважатися гідними статистичними помилками. Подивіться на те, як ці 71+20 отруюють Андрію Макаревичу і ви дізнаєтеся, що я розмовляю про. 9% в таких умовах - величезна кількість! Особливо, коли вони називаються «національними траєкторами». Невисока цибуля для вас хлопців. Я тебе скажу. Давайте жити окремо, але мирно. Ви все ще пишаєтеся тим, що ви є росіянами – носіями духовності і виконавців великої мети – щоб зробити все навколо вас жити, як ви не змусите! (Це мені 71+20) І ми повільно будуємо власний духовний і гомосексуальний європейський майбутній! Так, так! Я знаю, що ми фашисти, дупи, анархісти, ми не можемо ебать його, але ми не постараємо, океї? А якщо це не працює, то ви будете розповісти нам про те, що ми були і знову танцювали Apple на наших заднях з реалізації власного образу. А якщо ми досягнемо успіху, ми готові запросити вас, всі 100% (71+9+20) до НАТО, з якими ви співпрацюєте більше, ніж у нас, і до асоціації з ЄС, які ви (71+20) вважають збірку педерастів і агрегаторів. Добре? І не отримайте шлях нашої спільної та окремої історії! Сучасна Росія, як сучасна Україна, 23 роки. СРСР, пам'ятається не нічим, закинувся в облив. Все говорить про те, хто успадкує, хто безглуздий і безглуздий. Путін намагається відродити імперію в своєму розумі. Ми будемо протистояти стільки, скільки ми можемо. А хто не хоче обійти. І в тюрмі. Я кохав і любив своїх друзів в Росії. Для мене вони російські люди. Не всі вони знаходяться в 9% Я поділю платформу з. Є також ті, хто в ВКІОМ 71%. Я поважаю свій вибір, але я спробую довести їх неправильно. Всі Я не збираюся дати вам більше деталей – 9% буде зрозуміти. Решта не буде розумітися після пояснення. Думки тих, хто не хвилює мене, і тих, хто не хвилює себе. Джерело Ваш текст за посиланням. й