Я знаходжу його.

З вікна мого номера я завжди міг бачити те, що збирався на дворі. У цей день я побачила натовп моїх друзів, що кинувся навколо школи.
Я швидко вдягнувся і вибігається зовні. На жаль, натовп вже розірвав, з дуже щасливими обличчями. До мене питання:
до Що таке?
Мій друг Саска продемонстрував мені трохи чорної білої 3 × 3 картини, що це було на ньому! й

5 зображень.

Я майже в’язав з розчаруванням.
- Я теж потрібна! - Я в голові.
Хлопці сказали, що Коля продає їх на 20 центів. Тексти пісень, а це означає: І завтра вони будуть приносити колір, але вони будуть 50!!
Для того, щоб зрозуміти, торт з насінням в хлібопекарській вартості 5 копеків, і тут стільки 50 ... але картина з Томасом і Дієтом варто!

Я приїхав додому, мій батько вже повернувся з роботи. Я почав гойдалку совісті ... - попросити мого батька 50 kopecks - немає сором'язливості, особливо він буде розуміти, тому що це "сучасне кування"! знову це просто фото-збірка паперу ... якось дивився, але я вирішив! Він вийшов і відірвав його.

Р

Що ебать почався тут! Дад назвав мене обмеженим, приступним, приступним шампаном свого роду! Він довго думав, що це не була музика на всіх—один пресував ключі на електросинтезаторі тричі, і я, як мозковий істота, буде готовий дати гроші для спекуляторів і бартерів для цього щита. І в цілому раджу мене повісити над ліжком фото з «молодої охороні» або одного з піонерів героїв. Павлик Морозов, наприклад! У цей момент я був гіршим, ніж Павлик, він перетворив батько, і я був готовий залишити додому і жити на станції, не ставити з такою неправомірною несправедливістю!

Ми не говорили в 3 дні!
Всі Всі мої друзі вже мали ці фотографії, кольорові, чорні, один раз, з і без гітар. Фах!
Ходаю додому, я почав знімати своє взуття ... з краю мого очей я бачив, що мій батько був вже в будинку ... Ви повинні бути застібкою - скажете привіт через зуби і закрийте у вашій кімнаті! Так він відкрив приміщення і... БАТЗ!!! Зареєструйтесь! Я захопив очі і побігся з батьком!
до Спасибі! - Я побіг і послухав його!

За три тижні мої друзі зібралися в будинку і слухали "сучасний" - доки він нарешті отримав нам!
Тоді прийшов Петшик, Депеш, але це ще одна історія.
Я не кладаю картину молодого охоронця.

дивний33

Джерело: