Перший парашутний стрибок!

Так ... Парашутний стрибок завжди був бажанням. Небо з'явились самі! І ваш погляд теж.

У DOSAAF місцева підпілля (в якій Морзіан колись навчився) дізнався про парашутний стрибок. Моя дружина, і я хотів стрибати себе, домовленість. Ace на DV він коштує 1,8 krub на стрибок. Ми приймали перші курси так званої «ТБ», де розповідають вам, що можна згинати, як точно так і відповідно, як максимально уникнути цього. Вони підписали папери. Ми весело відпочивали в парашутних поясах, імітували стрибки з літака і OK. Очікуйте погода та пригоди!

Р

Ми були щасливі і все працювали в вихідні! Незважаючи на те, що на шляху до аеропорту з'явився поштовий автомобіль з дуже підозрою кількістю.

Але ми технічно грамотні люди, ми не віримо в Beelzebub і всілякі сіданги там, хоча російська поштова машина з числом 666 злегка зробила нас сумнівом.
Але тут ми, і пілоти прогрівають машину, з якого будуть зроблені стрибки!

Ведуться нові ведучі з досвідом, іноді підтягуючи ремінці в інтимних місцях. Це може здатися смішно, але пізніше ви усвідомлюєте, як незручність може вийти. Я на малюнку.

499854 Габаритний зображення

Так, в той час як ми одягалися молодими, хлопці з великим досвідом перетворили піруети на так званих крилах.

І ми, молодше покоління, готові до землі. З нетерпінням чекаємо.

І ось ваш перший стрибок. Я не скажу, що це таке, чому це таке. Я можу сказати тільки одну річ, необхідно випробувати, крок в порожнечі! Це чудово! Варто! Я стрибав як молодий чоловік з 800.

Часом більше проблем виникають при посадці! Якщо ви не встигли затягнути стропи, можливо, порив вітру перенесе всіх бажаючих...

Видаліть і так давайте ставити правильні роботи обладнання і дійсно важко!

Джерело: