Острів скарбів

Шановні друзі!

Я вирішив розробити розділ «Кнок в домашніх кінотеатрах».
Суть теми полягає в тому, що я періодично зловживаю фуршетами (що я вже зробив) і покаже на мультфільмах «Советськ», а потім підкажу вам свою сутність.

Насправді це все почалося з бункерів ...

Острів скарбів

Просто не трахаючись сказати, це старий. І що в цій категорії цей мультфільм не має нічого спільного. Це класичний, він неспішний, ввічливий в цьому мультфільмі. Ті, хто не погоджується з мною, запускаються в каменю і скаржаться на YP-адміністрацію. Решта нашої палички і пам'яті.

Це правда, що я вперше бачив мультфільм як дитину, а потім він зацікавив мене як мультфільм. Тоді я був старшим, повільно брав участь у паління канабіса і мультфільмів почали приймати на різному сенсі, мої друзі і перетягував її в фрази, для нас це стало культовим! Ми зібралися разом, копали і дивилися Острів скарбів разом, сміхаючись. Були інші мультфільми, але це улюблене і дивилося частіше, ніж інші.
Так, я не відчую зміст, ви всі побачили його, якщо ви не бачили, то бігти до годинника. Політ в домашніх кінотеатрах, в цілому. Я просто зосереджусь на мої улюблені моменти, більш конкретно персонажі.
Jim Hawkins (Jimi) є дуже гарним хлопчиком, обійми матір'ю і вправ щодня. Темп м'який. Не одружений. Це ебать супергеро, супер jerk, the hottest baby я коли-небудь бачив на екрані. Ми всі ссанимі, спостерігаючи його постійно регулювати окуляри, що голос його: "Соррі, сер ..." просто ебать простий. Livsey коментує, О, Джимі, мій хлопчик. Га га га! Man, Dr. Livesey - молодий ідол, стандарт ентузіазму, найкраща модель ролі. «Гентльмен, у мене є чудовий план!» - фраза за весь час, і як він сміється після цієї фрази. І він сміється. Я шкода. Так, якщо нічого не було ще смішно в цьому мультфільмі, але там був Dr. Livesey - Я б подивився цей мультфільм.
Captain Smollett, це fucked! «Я так само, як ви, сер. Я капітан Smollett!!! Я буду боротися за два, не три, десять... ні дев'ятнадцять!!! Такі фрази вбивають відразу, плюс незабутній дикція і тепер шедевр на обличчі капітана Смолетта.

І звичайно, однолегене срібло, ака Хам. У голосі Джегаркханян. Великий, великий. Такі повинні бути реальні смуги - однолегені, з папуги і точно з таким голосом: "У годину вижили заздрять мертвих ... кхе-хе-хе-хе ..." і череп розсмоктування в повітрі ... Це fucking здорово.
В цілому ви забудете про суперблокавтобуси і дивитися іноді просто милі рідні мультфільми, добре, ви можете димати трохи до цього. Хоча копчений в кінобоксі також весело дивитися хороший фільм, краще комедія. Але хто піклується? Острів скарбів для всіх і назавжди.

до Де карта?
до Дуже дякую!
- Де Карта?
Ні, ні, я не даю вам.

В цілому ... Я чекаю каменів, думки про те, чи потрібна ця рубрика або якщо це не так вже й трахнув, що потрібно один раз.

Джерело: