Індійські механізми та вантажоперевезення

Короткий і дуже цікавий рахунок індійських робітників і їх методів роботи через очі нашої людини.

Я хочу поговорити про індіанцівників і механіків – залізних чоловіків з душею дитини. Я завжди мав глибоку повагу для них, для роботи, як девіли в усіх умовах. Завжди запитати? Звісно не. Якщо роботодавець є лопцем і сплачує за процес, то індіанський водій, як і будь-який самооглядний жорсткий працівник, не пропустиме можливість фокусувати навколо - але як прийти, солдат гасить - послуга йде далі. Але якщо водій оплачується результат, то картина повністю відрізняється. Індіанки вантажівки практично живуть на дорогах, відвідуючи будинок тільки випадково, і для багатьох, будинок є їх автомобіль.

Їжа варити себе, використовувати кейтер - розкіш не допускається.

511552

Звичайний сніданок вантажівка - хапаті торт, запечена на дзеркалі, і чай

До речі, ці домашні гарячі chapatis є здорово, вірити мене!

Вантажні автомобілі миються найчастіше в дощі, спати в салоні, або в гамак під тілом.

Для того, щоб не впади дупи на колесах (і витрачають не менше 15-18 годин на добу водіння), водії росять бджоли - легкий тонізуючий препарат. Це не завжди економить, тому аварії на дорогах не рідкі.

Випадки не завжди виникають через втому водія. Це часто через те, що вони завантажують автомобілі за будь-який захід - до тих пір, поки пружини в іншому напрямку починають вигинатися.

Центр ваги пересувається вгору, щоб перевернути, досить різкий поворот на швидкості. Але що цікаво, що загальна кількість ДТП в Індії є про те, що і в Росії. Не дивлячись на те, що в 10 разів більше автомобілів і людей там.

І це місце помічника водія, помічника. Ліворуч, пасажирське сидіння в вантажних автомобілях - поздовжній, так що більше людей підходять. індіанці багато подорожують на ударних походах - так дешевше, а іноді водій може кинути безкоштовною поїздкою.

І водії дуже круті. Управління підйомним причепом на вузькій обмотких дорогах - це не овець

р.

Те ж можна сказати про механіки.

Ці хлопці можуть працювати в будь-якому місці.

Важкий до точки нерозумності – що ви думаєте про трактора Carlson? Тексти пісень, а це означає: Він дійсно не може літати, так що це легко сіяти рис!

До речі, про невибагливість індіанців, працюючих людей – це офіс індійської голови станції.

13771.

Хто скаржав про тісне робоче місце і відсутність кондиціонера?

Ми працювали разом - фахівець завжди зрозуміє - це не політики.

Іноді вони давали нам ці майстер-класи:

І один день ми відсвяткували День індійського механіка. Точно це день святого Сходамбху Вішвакарма, який, за легендою, є архітектором Всесвіту. Але всі майстри в Індії святкують день цього святого, як їх професійний відпочинок - будівельники, архітектори, механіки і т.д.

У день до того, як механіка Wenod Kumar попросила мене спонсорувати цей захід і купила квіти і солодощі за гроші, отримані.

Він також освячує інструменти в храмі.

Уранці прикрашено трубопровідник з квітами і тамсиками

І на столі перед ним кладуть ікону Вішвакарма, солодощі, освячені кокоси і інструменти.

Тоді він зібрав нас до заходу, запалених свічок і ароматичних паличок, прочитав молитву на честь святого і попросив нам допомогти нам у роботі і житті.

990 р.

Тоді я, як бос, мав честь першої поломки кокосу на гусениці труби, решту механіки також збивали кокоси і залишили їх у відро дизельного палива (не знайдено інше очищення). Змішайте посипані горіхи, нарізану тісто з викруткою, а також прикріпіть до ласощі.

03039, Україна

А потім Веноду знаходилися всі нас з храмом сакральної фарби – тепер ми під керівництвом Святої Вишвакарма і будемо раді!

Зареєструватися