535
Казки про художників
Один день Борисич Гребенщиков був показаний правий носок Джиммі Хендрікс, який забув у готелі під час екскурсії.
- Так! Афіша Борис Борисович
- Справжній Таоіст, – жартує по шанувальникам.
З тих пір Борис Борисович їде в Таоісти.
Колись п'яний в хламіні Кінчев вирішив зателефонувати додому.
- Де ви? - Його дружина стрибала на нього, - Хто ви з вами? Де?
- Ми-we-we-we-we-we-we-we-в місці-закриття навколо, Кінчов вимовляється в трубку.
- Ми разом! вболівальники, як п'яний.
І так народилася собака.
Під час поїздки в Китай Ілля Лагутенко вирішив досягти освітлення і їсти сакральну кішку. Живлення.
І все ще луки.
Коров був настільки п'яний, що він був відданий прізвиськом Кіркоров.
І всім відомо, які діти народжуються алкоголем.
Після того, як слов'янський пішов до репетиції для шкільного ансамблю, і повернувся до п'яти.
- Чи знаєте ви, як грати? - батько.
до Вони навчилися, сказав Славік.
до І вони відвертають, батько зацарював.
до Вони відверті, слов'янські сумнівно погодилися.
І з порту «Агдам» він мав сильну язику, потім замість «короченого, п'яного» він вийшов «Публічно».
Він все ще не може заспокоїти. Для чого пов'язаний з бульцем не пов'язаний з Петром.
Юрій Юліанович Шещук зустрів співак Юліан.
- Тато! - Шевчук зраджував радісно, відкривши спідниці.
"І коли я встиг до брюса Springsteen ебать," - стискно дихаючи обійми, думав співак Юліан.
Один Чувакелло зібрав гурт і пішов до виробника. Вони відіграли його пара пісень.
- Не хлопці, не соромтеся ви не досягнете успіху, - сказав продюсер і спрайт.
Саме те, що група співаків прийшла до буття.
Один хлопець працював в в венореологічному диспансері і пішов на цей гонококовий грунт даху.
З тих пір вона пам'ятала всі свої тріщини.
Я забув її ім'я.
І Ігор Talkov, як тільки він приходить додому, тому відразу ж черевики-кірзачі в одному куті - збиток! джакузі в іншому - джакузі! Ось на полиці акуратно кладуть так і в тканині загортають. І він буде зав'язувати деякі коробки до свого чола, смугаста ковдра буде покрита ковдрою і дайте нам гойдалки над деякими старовинними буклетом.
Він був великим вентилятором.
Один композитор написав пісні для Katie Lel. Він написав і написав, кинув його на флопінг диск і взяв його на студію. А програміст в студії п'яний записав свої нічні діалоги на цьому дискеті.
Pity the дівчина, jaga jaga, oh ...
І один хлопчик з групи «Віце-префект СЗАО» зустрів дівчину самостійно. Я запровадив своїх колег.
І стояти все ще, вони дивляться на нього і співають, "У мене є гусячки з Наташи."
Це шампан.
Вітя Цой була дуже бідною. Я був просто ревнощим, мій Бог.
Я використовував, щоб перейти до підходу, щоб зібрати сигарети і співи: "Якщо є пачка Si-ga-ret в кишені." . ?
Після того, як співак-виставка співачки співала пісню про «Затриманий рейс – Рига-Москва – кілька годин».
І тепер вона не допускається на площинах.
Ви повинні бути відхилені.
А Борисмоісе і митці песков люблять один одному так багато, тому любили, що вони навіть мали наречену дитину.
Правда не є мишею, не жаба, але невідомого серця. Яй.
Це молоко, тригери, яйця.
Сінгер Поліп Герборов не схожий на публічні журналісти. Він зателефонує вам тітка, він ебать вам.
І коли він приходить додому, все шейки і газета стіни починає малювати. Викладає і висихає - згадується як дитина, яку він вилікував з редакційної колегії шкільної газети «Ред Галстух». І пофарбує весь день. Випічка. Малювання.
Власником найближчого паперового магазину був дуже щасливий.
Два дзвінки хлопчики з Австралії також довго думали назву для гурту. Вони колись виступали в нічному клубі, а потім приймають туристів з Росії.
- Уг, папгот! один з туристів сказав, що дивиться на сцені.
до О, ye! виробник буржуазів, який почув це, радий, PI Two! Beatiful Name for May Band!
І так прийшла Б-два.
Після того, як на постері Борисич Гребенщиков невідомі гололигани змащуються в ім'я двох перших літер.
Ледько врятував Борис Борисич від божевільних шанувальників.
Стара. І до цього, yeah, yeah.
Віталій Велазький
Джерело:
- Так! Афіша Борис Борисович
- Справжній Таоіст, – жартує по шанувальникам.
З тих пір Борис Борисович їде в Таоісти.
Колись п'яний в хламіні Кінчев вирішив зателефонувати додому.
- Де ви? - Його дружина стрибала на нього, - Хто ви з вами? Де?
- Ми-we-we-we-we-we-we-we-в місці-закриття навколо, Кінчов вимовляється в трубку.
- Ми разом! вболівальники, як п'яний.
І так народилася собака.
Під час поїздки в Китай Ілля Лагутенко вирішив досягти освітлення і їсти сакральну кішку. Живлення.
І все ще луки.
Коров був настільки п'яний, що він був відданий прізвиськом Кіркоров.
І всім відомо, які діти народжуються алкоголем.
Після того, як слов'янський пішов до репетиції для шкільного ансамблю, і повернувся до п'яти.
- Чи знаєте ви, як грати? - батько.
до Вони навчилися, сказав Славік.
до І вони відвертають, батько зацарював.
до Вони відверті, слов'янські сумнівно погодилися.
І з порту «Агдам» він мав сильну язику, потім замість «короченого, п'яного» він вийшов «Публічно».
Він все ще не може заспокоїти. Для чого пов'язаний з бульцем не пов'язаний з Петром.
Юрій Юліанович Шещук зустрів співак Юліан.
- Тато! - Шевчук зраджував радісно, відкривши спідниці.
"І коли я встиг до брюса Springsteen ебать," - стискно дихаючи обійми, думав співак Юліан.
Один Чувакелло зібрав гурт і пішов до виробника. Вони відіграли його пара пісень.
- Не хлопці, не соромтеся ви не досягнете успіху, - сказав продюсер і спрайт.
Саме те, що група співаків прийшла до буття.
Один хлопець працював в в венореологічному диспансері і пішов на цей гонококовий грунт даху.
З тих пір вона пам'ятала всі свої тріщини.
Я забув її ім'я.
І Ігор Talkov, як тільки він приходить додому, тому відразу ж черевики-кірзачі в одному куті - збиток! джакузі в іншому - джакузі! Ось на полиці акуратно кладуть так і в тканині загортають. І він буде зав'язувати деякі коробки до свого чола, смугаста ковдра буде покрита ковдрою і дайте нам гойдалки над деякими старовинними буклетом.
Він був великим вентилятором.
Один композитор написав пісні для Katie Lel. Він написав і написав, кинув його на флопінг диск і взяв його на студію. А програміст в студії п'яний записав свої нічні діалоги на цьому дискеті.
Pity the дівчина, jaga jaga, oh ...
І один хлопчик з групи «Віце-префект СЗАО» зустрів дівчину самостійно. Я запровадив своїх колег.
І стояти все ще, вони дивляться на нього і співають, "У мене є гусячки з Наташи."
Це шампан.
Вітя Цой була дуже бідною. Я був просто ревнощим, мій Бог.
Я використовував, щоб перейти до підходу, щоб зібрати сигарети і співи: "Якщо є пачка Si-ga-ret в кишені." . ?
Після того, як співак-виставка співачки співала пісню про «Затриманий рейс – Рига-Москва – кілька годин».
І тепер вона не допускається на площинах.
Ви повинні бути відхилені.
А Борисмоісе і митці песков люблять один одному так багато, тому любили, що вони навіть мали наречену дитину.
Правда не є мишею, не жаба, але невідомого серця. Яй.
Це молоко, тригери, яйця.
Сінгер Поліп Герборов не схожий на публічні журналісти. Він зателефонує вам тітка, він ебать вам.
І коли він приходить додому, все шейки і газета стіни починає малювати. Викладає і висихає - згадується як дитина, яку він вилікував з редакційної колегії шкільної газети «Ред Галстух». І пофарбує весь день. Випічка. Малювання.
Власником найближчого паперового магазину був дуже щасливий.
Два дзвінки хлопчики з Австралії також довго думали назву для гурту. Вони колись виступали в нічному клубі, а потім приймають туристів з Росії.
- Уг, папгот! один з туристів сказав, що дивиться на сцені.
до О, ye! виробник буржуазів, який почув це, радий, PI Two! Beatiful Name for May Band!
І так прийшла Б-два.
Після того, як на постері Борисич Гребенщиков невідомі гололигани змащуються в ім'я двох перших літер.
Ледько врятував Борис Борисич від божевільних шанувальників.
Стара. І до цього, yeah, yeah.
Віталій Велазький
Джерело: