Танець серед нас

Нью-Йорк фотограф Йорданія Маттер створив проект, в якому танцюристи з фортепіано Павла Тейлора виконують гуеррільські танці в відомих місцях Манхеттена.

English Русский Українська (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Танець серед нас

Танцювачі виконують складні па серед звичайних людей в повсякденних ситуаціях. Тож Йорданія хоче підкреслити присутність талановитих людей серед нас. «Я був захоплений талантом танців Павла Тейлора. Я змогла залучити молодих хлопців і дівчат до цього проекту, Йорданія говорить. Фото: Джон Гегінботам, Центральний парк. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Танець серед нас

«Я думав про економічну кризу і що це може означати для талановитих людей, які втратили свою роботу. Якщо ви не платите? Чи є ви шеф-кухар, якщо у вас немає кухні, щоб приготувати? Все про звичайних людей, які ходять на вулиці з цим неймовірним талантом, які можуть рекламувати свої здібності в будь-який час. Танець є невід’ємною частиною них, вони завжди танцюючі. Фото: Arianna Bickle на Madison Avenue. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Танець серед нас

Намагайтеся світити танець в нормальній повсякденній ситуації – чи це на метро на 42-й вулиці або в Музею природної історії – Йорданія хоче виглядати органічно. «Чи хочу, щоб пояснити, як танцюрист відреагував дощ, або поводитися в магазині Apple, або просто пити каву». Фото: Джеффрі Сміт на поїзді номер 2. (ЙОРДАН МАТТЕР ФОТГРАФІЯ / БАРРОФТ США)

30010 р.

Фотографування танцюристів в нормальних ситуаціях, команда Йордана прийшла на деякі проблеми "У музеї природної історії охоронець просить нас зупинитися". Фоторепортаж: Аліса Drew в Музею природної історії. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Танець серед нас

Ми хочемо, щоб кожен постріл був максимально спонтанним, тому деякі місця ми йдемо без дозволу. Люди завжди бородавні камери спалахів і думають щось відбувається, добре або погано. З одного дня ми фотографували в Соборі Святого Патріка під час служби, і викинули двері. Але в Музеї сучасного мистецтва була приємно. Фото: Селіна Хау перед живописом Джексона Полока в Музеї сучасного мистецтва. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Танець серед нас

На Apple Store ми мали 30 секунд до того, як безпека не попросив нас залишити. Фото: Тонале Фарраггер в Apple Store. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Танець серед нас р.

фотографії Йорданії залежать від реакції та участі громадськості. «Я люблю бачити обличчя звичайних людей на малюнку танцюристів. Вони можуть висловити все від байдужості до радості, і це один аспект, який я хотів би виділитися – вони надихають інших і можуть принести посмішку до обличчя. Фотозвіт: Приймати Ueyama, 5th Avenue. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Танець серед нас Р

Йорданія може зайняти до 100 пострілів перед отриманням оксамиту. Щоб отримати цей постріл дівчини танці в дощі поза Macy, він взяв мене 96 пострілів. Вона стрибала в підборах на мокрій поверхні, і це не було легко. Фотозвіт: Еннмарія Маззіні в Макі. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Танець серед нас

Для свого наступного пострілу Йорданія планує зануритися в Нью-Йоркську фондову біржу. «Я хочу взяти картинку танцюриста в куртку, яка буде стрибати під час виконання важливих речей на телефоні». Фото: Іван Де Леон на кроки поштового відділення 34. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Танець серед нас

Adrianna Hayes на Fort Trion Park. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Танець серед нас

Michelle флоту на Columbia Circle. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Танець серед нас

Teneale Farragher на Carnegie Deli. (ЖОРДАН МАТТЕР ФОТОГРАФІЯ / БАРРОФТ США)

Танець серед нас р.

Михаїл Trusnowitz, Західне село. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Танець серед нас

Jake Szypek на центральній станції. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Танець серед нас

Джеффрі Сміт є в автомобіль Six. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Танець серед нас , Україна

Зареєструватися