Танець серед нас

Нью-Йорк фотограф Йорданія Маттер створив проект, в якому танцюристи з фортепіано Павла Тейлора виконують гуеррільські танці в відомих місцях Манхеттена.

English Русский Українська (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Танцювачі виконують складні па серед звичайних людей в повсякденних ситуаціях. Тож Йорданія хоче підкреслити присутність талановитих людей серед нас. «Я був захоплений талантом танців Павла Тейлора. Я змогла залучити молодих хлопців і дівчат до цього проекту, Йорданія говорить. Фото: Джон Гегінботам, Центральний парк. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

«Я думав про економічну кризу і що це може означати для талановитих людей, які втратили свою роботу. Якщо ви не платите? Чи є ви шеф-кухар, якщо у вас немає кухні, щоб приготувати? Все про звичайних людей, які ходять на вулиці з цим неймовірним талантом, які можуть рекламувати свої здібності в будь-який час. Танець є невід’ємною частиною них, вони завжди танцюючі. Фото: Arianna Bickle на Madison Avenue. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Намагайтеся світити танець в нормальній повсякденній ситуації – чи це на метро на 42-й вулиці або в Музею природної історії – Йорданія хоче виглядати органічно. «Чи хочу, щоб пояснити, як танцюрист відреагував дощ, або поводитися в магазині Apple, або просто пити каву». Фото: Джеффрі Сміт на поїзді номер 2. (ЙОРДАН МАТТЕР ФОТГРАФІЯ / БАРРОФТ США)

30010 р.

Фотографування танцюристів в нормальних ситуаціях, команда Йордана прийшла на деякі проблеми "У музеї природної історії охоронець просить нас зупинитися". Фоторепортаж: Аліса Drew в Музею природної історії. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Ми хочемо, щоб кожен постріл був максимально спонтанним, тому деякі місця ми йдемо без дозволу. Люди завжди бородавні камери спалахів і думають щось відбувається, добре або погано. З одного дня ми фотографували в Соборі Святого Патріка під час служби, і викинули двері. Але в Музеї сучасного мистецтва була приємно. Фото: Селіна Хау перед живописом Джексона Полока в Музеї сучасного мистецтва. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

На Apple Store ми мали 30 секунд до того, як безпека не попросив нас залишити. Фото: Тонале Фарраггер в Apple Store. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

р.

фотографії Йорданії залежать від реакції та участі громадськості. «Я люблю бачити обличчя звичайних людей на малюнку танцюристів. Вони можуть висловити все від байдужості до радості, і це один аспект, який я хотів би виділитися – вони надихають інших і можуть принести посмішку до обличчя. Фотозвіт: Приймати Ueyama, 5th Avenue. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Р

Йорданія може зайняти до 100 пострілів перед отриманням оксамиту. Щоб отримати цей постріл дівчини танці в дощі поза Macy, він взяв мене 96 пострілів. Вона стрибала в підборах на мокрій поверхні, і це не було легко. Фотозвіт: Еннмарія Маззіні в Макі. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Для свого наступного пострілу Йорданія планує зануритися в Нью-Йоркську фондову біржу. «Я хочу взяти картинку танцюриста в куртку, яка буде стрибати під час виконання важливих речей на телефоні». Фото: Іван Де Леон на кроки поштового відділення 34. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Adrianna Hayes на Fort Trion Park. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Michelle флоту на Columbia Circle. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Teneale Farragher на Carnegie Deli. (ЖОРДАН МАТТЕР ФОТОГРАФІЯ / БАРРОФТ США)

р.

Михаїл Trusnowitz, Західне село. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Jake Szypek на центральній станції. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

Джеффрі Сміт є в автомобіль Six. (JORDAN MATTER PHOTOGRAPHY / BARCROFT США)

, Україна

Зареєструватися