Я не спить.

Наші сільські школи – це щось особливе. Тексти пісень, а це означає: І що дивовижна криза відбувається до них!
Ось один, наприклад, який жив і виріс у Запорізькій області, вчив таку частину несумісного. Передня людина, поважна людина в с., і, одночасно, вчитель співу і малювання. Ну, буває. Я особисто, хоча я виросла в місті, малювання проводилося вчителем праці протягом тривалого часу. Тим не менш, ми, маленькі, про справжнє обличчя цього неспроможного в той час не знали. Добре, це різні.
Так, вранці, цей добре збережений компілятор приходить до наступного уроку і серцеплавно говорить: «Діти, сьогодні ви будете спати.» Потім відкривається випадок, виходить скрипка і тримає лука уздовж струн. Спробуйте звук. Хтось не підходить йому, він витягує рядок. Він знову намагається створити скрипку. Він знову тягне. Це не так знову.
Кількість трьох - це щось чарівне. Не дарма нічого, що вона всюди вказується в казках і анекдотах - по-справжньому популярний світогляд. І на третій раз рядок не тримається. З виснажливим кільцем лопається, вона побачила бідну людину в обличчі.
У колишньому фронті все ще було те, що носталь. Не єдиний м'яз на обличчі без мухів, він бере скрипку за шиєю, гойдалками, і з усіма його може збити скрипку проти стіни. Стіна, звичайно, міцна, скрипка затінена.
Про хвилину проходить, в класі є могильна тиша. Нарешті, викладач забирає себе і каже: «Діти». Я хочу, щоб я був сон. Я збираюся бути дівчинкою сьогодні.
До речі, в компанії цього друга, фраза «не спить» – це фраза, що щось не виростало там.