BURATINO І КОЛОТИК-СЕМІКЕТІК ...

Буратіно і квітка Semitzvetik ...

Сидіння один раз п'яний Буратіно на памоар, раптом вигляд - квітка росте, але незвичайний, пелюстки з усіма квітами руди трансфузії, зріло дивним, що таке тумбочка !!! Незважаючи на те, що він кинувся до свого великого-поганця в Ярмаркі, і він знав, як відрахувати тільки через таво, що він мав золоті манети, які він порятував від Spiculantoph для підручника, необхідної для розуму, але підштовхував палі з кори головного мозку, і пам'ятав той же, ссуко, казка, яку Папа Карло колись сказав йому... Казка, ебать її у роті, великий квітка-семі мудрий !!! Притягнутий через його ебать дерев'яні zens, і витягнути його заготовки до вирощеної walsheba квітка ...
Він запам'ятався слів Буратіно, вирощеним з казки, відірвав перший пелюстка, і говорив з затисканим голосом: літати, ебать, літати, пелюстка Юхів, захід на схід, на північ, південь, повернутися, щоб зробити коло, як тільки ви доторкнетеся землі, бути мамамама... Я хочу клумбу з маковими квітами і каплою, щоб виростити біля сміттера!!! Тільки Буратіно виражають писання до кінця, так як пелюстка, зробивши коло, доторкнувшись землі, і в той же час, перед походом дерев'яного Уєбаню, клумбу з маком рубльками і коноплею з'явилася !!! Мій kui, радіючись на цьому диві, сказав Буратіно, і забивши суглоб своїх живців, досягнутих за другий пелюстка ...
літати, літати пелюстки ... - пробити через конопляну хмару дерев'яного блиску, я хочу, щоб мій mate з синими солодами, щоб з'явитися на цьому клумбі - світло очей моєї ручної Малини !!! Ке-хе, чув Буратіно через конопляну хмару, висить над ним, кхе-хе можна димати так багато, неслухняний хлопчик, терміново подбати про вашу виховання, - сказав Малвіна і raking її руки товста куба хмара з'явилася до появи кам'яної лоб ... Тексти пісень, а це означає: Не блукати, краса, ви краще вдарите чарівну сироватку в вену, і подивіться, що чарівна квітка я знайшов тут біля маркера !!! Для мене! вона посміхалася. Бачаючи на губі, - відтягуючи від її квітково-сім'яно-квіткового буратіно, це особливий квітка для виконання побажань, тому, наприклад, ви хочете, перш ніж ви встигли зв'язати око, так як ваш присвячений собакі Артемон з'явиться тут?! Я хочу, я хочу, стрибнув в клінпінг Malvin's руки !!!
Полетіти, літати пелюстки... сказав Буратіно, і після того, як наші кам'яні герої почули розкочування собаки, і прокинувшись з боку до сторони з його кучерявим хвістом, радісним флом Артемон перебігається до них. Зберемо всіх наших друзів тут, дівчина з блакитним волоссям застібається своїми руками !!!
літати, літати... Я хочу, щоб наш друг Піеррот з'явився тут, і через кумар, довгастий клумба, щось в білому з чорним макіяжом маску, пофарбованої на білу Єбалью, зростаючі небесні страждання, сумний Піеррот, переміщається на них. Віні, Уїбан, сказав Буратіно, зупинка ставити свій сумний ябаль в нугі, подивіться, скільки маків і конопель навколо !!! Якщо ви хочете, щоб убити вас, ви будете весело! Через хвилину, смарагу Піеро трахнув з дикою посмішки. Ну, лірична хмак, починається життя? – попросили Пірео Буратино, педані-йорські вірші до нас!!! Блю, благ, благ, кашель почав бути Піро, але під вагою білого ковпачка його голова кинули на плечі Мальвіни. Слабкий буратіно, і відірвати п'ятий пелюстка.
літати, літати, пелюстка ... І з'явився життєрадісний Arlequino перед друзями. Це великий, ви хлопці весело, як я буду бачити! Трю-ла-ла, і Харлевіно почали плутати через клумбу, і за ним, весело баркінг ран радісним і вичавлюючим Артемоном. Гей, дупи, зупинити трамплінг мого квіткового саду тут, Буратіно небезпечний, розбити ще голку на своїх дерев'яних руках... - І давайте влаштувати дискотеку тут, запропонував заспокоїти Арлевіно?! Це гарна ідея, розфарбована на зостері своїх дерев'яних стружок Буратіно, нам необхідно придумати щось з музикою!!!
літати, літати, пелюстка ... Я хочу, щоб мій улюблений Папа Карло, щоб з'явився тут, і що він, безумовно, мав з ним золотистий хребт з срібною ручкою, і що хітка звучить найкрасивішою музикою для моїх друзів !!! І дуже скоро Папа Карло з'явився золотим чарівником, і акуратно прокинув Буратіно на голові. «Я так радий бачити вас разом, мої друзі», - сказав старий Карло, і скрутив срібну ручку своєї нової креветки, з якої магічна музика відразу ж звучить. Все, як тільки почав танцювати і зануритися під хмарою конопляного диму, коли раптом вони всі чули дивні глухі звуки гучно-ображених труб. Boo-boo, doo-du, boo-boo ... і на очищенні, запускаючи конопельні кільця з труби і перетягування довгої бороди за ним, Karabas Barabas вийшов ... Ага, що там, де ви всі ховали, мої ляльки !!! Привіт, старий faggot Carlo, дати мені ці некомпетентні Uyebans в моєму новому театрі ляльок, я просто не маю достатньо акторів там, так що дозвольте ці bastards зберігати авторитетну аудиторію !!! Все виглядало жахом в очах, в першу чергу на Карабас Барабас, а потім в Буратіно, в руках яких була їх остання надія – квітка з семи квітів, які в той час мали тільки останню пелюстку. Дитина, зробити що-небудь про це, Malvin cried і потопити її ноги.
-Флі, літати, пелюстка ... І ебать все !!! І пішов все на ас, і мак-шоп клумбу, і Малвіна, і Артемон, і Піеро, і Арлекіліно, і Карабас Барабани з його трубкою, і Папа Карло з золотою кулькою, і тільки срібна ручка від свого батька чарівника залишалася з ас неформованого Буратіно ...
Він тепер проходить через поле чудес з срібною ручкою у своєму асолі, і грає сумну мелодію: дрінг-дрі-лін, дрин-дрі-лін ... Тільки Кіт Базилікіо і Ліза Аліса сміється на ньому і скажуть: Добре, що, дерев'яний uyeban, готовий до куріння?!!

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное