Як я став хітівцем. . й

Як я став хилтавою
Коли я був 22, я носила безбарвні зелені Бермудські шорти, які я натягував на мої матраци, і білий Міккі Маузе Джессі над грудей, які я втрачу в мої улюблені шорти. Я також мав синіх гольферів до моєї діабетичної колін. Я пам'ятаю, що я мав спортивне взуття!

О, мої друзі, були часи, червень і завершальний іспит на мороній школі я взяв участь. Пластиковий лиття. Я готую протягом тижня. Я навчався улюбленою черепахою Шумачер та електронною грою «Велл, очікування!». Я перевернув черепаху і вчив її нижню перерву, і в "Дуже, чекаю!" Я намагався заробити 1,000 точок, щоб дивитися мультфільм. Я шукав натхнення!!!

Як я поголені перед іспитом, Schumacher кинувся на балкон і чинив суїцид. Тоді, на автопсії, виявилося, що вона мала депресивно-манічний синдром і схильність до самогубства. Я прийшов до іспиту злам !!!

У іспиті викладач дав нам половину кілограма пластиліну, розповів нам про те, що ми хочемо бути, і вийшов на три години, щоб пити з працівником. Мої однокласники почали їсти цей пластилін, і я його ліпили катою. Katyah вийшов красивим. І найголовніше, швидко!!!

Мої однокласники їли їх пластиліном, і я був нудним і сумним про Шумачер. Невідомо мені, я занурю шматочок від кати, запечивши його в "Дуже, чекаю!" і почав фантазувати, що я грав її. Я був так званий, що я не помітив, як мій номер, ate мій katah!

Коли мій вчитель повернувся, ніхто ще не мав пластиліну. Всі отримали сертифікат про фізичну освіту, і отримав золотою медаллю!

Тоді був пром. Моя книжка Гена поділила свою улюблену поему зі сцени, яку він сам придумав:

Я кладу мої штани.
Це один для сотона!

Адельф Бенітович «Я вбиває вас катером», ми були надані сертифікати, проноси і направляють додому. Починали життя дорослих!!!

Я дрібний. Я зрозумів себе. Я працюю Hotdog за $ 50 000 на місяць!
(odesu)

Джерело: