Моя дружина і моя дружина. й

- Ааааааах!
Я сидів прямо на підлозі і як вовк, який втратив свою матір.
- А-А-А-А-А!
The Gentle Giant, 1974, "Аспірації" Грім в нічному небі, твоїм в середині хворого серця. Женья, моя дівчина, яка я слухаю це зараз?! Я кохаю тебе на цю музику, щоб ці неймовірні ритми. Ця пісня накрив нам, як це ніч самому, темний, взимку, бездоганний. Поцілунки його обличчя покриті волоссям. Не беручи...
Лікарі сказали, що це занадто пізно. Рак стомах третього ступеня. Метастаз печінки. Вартість роботи. Тільки хіміотерапия без гарантій. Я спробував уявити вас, бліда, як смерть сама, з волоссям, що випадають з чуми і не змогли. Я не можу! Після Леньки, які розповіли про вас. Після того, як знімати праву в двері брата. Я не можу прийняти такі втрати... І ваш батько і брат, які були дуже крутими про ідею нашої спілки. Я назвав Семион Олександрович себе. Ковтання snot навпіл з слізами. Якщо вони розповідають мені, що людина не має права ставити в принципі, я буду спати в гаї. « Смерть... Що ви знаєте про смерть? Пам'ятайте Oliver Stone, Sergeant Barnes Вона сказала в Platoon? Отець Семіон прибув всього за півгодини після дзвінка. Але я вже знав боротьбу. Лікарі дають максимум чотири місяців, за умови всіх суворих умов.
Чому ти мовчить весь цей час, ти бстард? Я з дружиною.
- Дядько Семион! Вони тиснуть. Виразка, виразка, вона взяла все. Я приправив виразку самостійно. Хто знає?
Давайте зараз. Ми збираємо його прямо.
- Дядько Семен! Не буде! 10 хв
- Зареєструйся! Я батько! Тексти пісень, а це означає: Я прикусити їх горла!

Про нас Самий день. Бо Борис, ваш брат, тут. Афган. Великий і підступний. Про правила виписки, про серйозний стан хворого. . й «ТТТ» кладуть в голову більш ніж ваговий аргумент.
Я чекав вас завтра.
до Ми сьогодні працюємо над тим, що батько і Борея.

до Не доторкнутися до нього, трохи! Не пропустіть! Я собі!' - Дядько Семіонг так розірвав на замовлення, що він відмовляється, як якщо скакалував. - Серйога, дати йому сто за свою роботу!
"Волга" - чудова конструкція розуму людини.
- Дад, Я піду до Сергія...
Він має мати в руках, що ти означає? Добре, він не тягне вас два ...
Боротьба Я шкода, я думав, що я шкода. Зробляючи братів зрозуміє мене. Сльоз гіганта, попадання, здається, непристойний. Якщо це не для вогнів, які запалюють ваші мокрі очі ...
- Бори...
- Вимкніть, приберіть! Я довіряв свого сестри! Ви не можете бути довіреними як фольга, так і сестра!
- Вимкніть, як ви! Женя, дівчина, ви дійсно думаєте? Про нас Зберігати його і бути спокійним.
- Ні, Дад. До Сергія. Я знаю це краще. Відсутність, будь ласка. А ви, Борка, не говорите з ним.
Кричить на вході.
- Лександріх, Я носу себе! Я довіряю не одне, ні. Боря, ключ у моїй кишені, відкрийте його.
Натиснути кнопку, як затвор... Моє життя, мій сонце... Мені подобається спосіб, який вам подобається лаванди.
-Я приходжу, меду.
На кухні приготуйте нашу лампу. Деякі види світла ... Це як курка.
- Сергій, зателефонуйте щодня вранці і ввечері. Як і байонет. Це не замовлення. Це мій батько запит. Про це?
- Право.
Не зайдіть до роботи, ви отримаєте достатню роботу тут. Не хвилюйтеся про гроші.
до Дякую.
до Ну, ми родичі, друзі - можливо, хтось допоможе. Враховуємо Ваші досягнення «наукових» досягнень. Отримати трохи сну. Просто пара годин. В іншому випадку, хто подбає про неї.
до Дякую, Лександрич. Бажаєте трохи горілки?
- Добре, що зараз немає. Перейти до Zhenka. Ви все її зараз.
Злий примхват приміщення. Не дивлячись на те, що людина в ній. З життям ви починаєте відчувати себе. Розмежувати наявність живої людини від інанімату. Жень був майже мертвий. Вона загинула три тижні пізніше. Я не збираюся говорити про сні. Я був через це до. Моя бабуся померла від того ж.
Я закохався в ляпас з батьком Валерія.
«Чому, де вона, Його справедливість? й
Сергій, ви самі сказали: «Все православна дружина, ні.» "І він не тримав обіцянку.
«І дві маленькі птахи продаються на допомогу». «Чи не загубили дружину?» Я знаю, що дружба є смертним гріхом. Але не існує більшого правосуддя? Вона вже блювота кров...
-Сергій, мій духовний син. Ви зробили все, щоб бути як це. Що б ви думаєте про себе. Женька єврейська, право? Але вона не засвоюється обрядом, навіть таємно хрещенням? Якщо ви вірите!
до Що робити?
Ви не можете попросити Бога, попросити Матері Божої. Побачити святих! На двері до останнього!
«Я шкода, батько!» – Я був би таким чином, що епітрахіл (в залежності від того, хто зізнається) був розщепленням, переміщенням з плечей.
Я пішов з храму. Біль пішов. Вона трохи відрізняється. Came додому. Женья була дупа після ін'єкцій. Як тінь. О Боже мій, хто тебе?! Руки були майже двічі, як тонкі. Я не мушу три дні. Я шкода, мед, я буду медсестра протягом декількох годин. Я поклав голову під рукою. Я ваш вірний собака...
Ви загинув, що надягаючи руку на голову, коли я був сплячий.
Чи можливо православні євреї прощати мене. Гентка була російською матір'ю і таємно закріплюється. Я маю право...
- Семен Лександрич! Я бачу, але це її останнє побажання. Читати його.
«Діти під хрестом, як твоїй матері, тато, не відступаючи». Не залиште Серж і Тітка Рей. Я шукаю тебе звідти, пам'ятайте.
Женья знаходиться на Новоармінську. Борка з'явилась через свої канали, які шахти були всі. І я маю місце. Побачити... Над її могилою є кам'яний хрест. І тільки один вирок після обов'язкового. "Воман, очікування. Я буду там скоро.
А-А-А-А-А!!!! "Гентле Гігант у вухах, порожній пляшку в руці отримай, отримай! Я не захистив її, я не врятував її!
- Зупинити шулінг! Ви людина або не чоловік? Над мене стояв Семен Олександрович. - Скраб snot, солдат! Приїжджайте, зі скла і сну, або ви будете обпекти як Свед біля Полтави!
Ми пішли на кухню. Це сто.
Син, ви мій син тепер, що це. І Я ваш батько. Мир у всьому?
- Так, Да ...
до Це його. Го, сон. Не пити більше, це не допоможе.
- Добре, батько.

浜у 涓 蹇

ЧИ. Я не маю на увазі особистість. Але це так повені...

Джерело: