Незвичайні пам'ятники в Москві

Я вже помістив посилання на пам'ятники, але не було.
Ми розглянемо пам'ятники і камені.

Пам'ятник у вигляді серця з циліндричними дзвіночками встановлюється радіостанцією Сріблястий Дощ в гермітажному саду. За словами автора, пари закоханих повинні проходити через це серце, дзвіночки, і зробити бажання.

Але досвідчені громадяни трохи змінили традиції. Тепер за допомогою цього пам'ятника можна ... удар. Ні, що ви думаєте.

Дві люди стоять на різних сторонах пам'ятника і починають гойдалитися одна з дзвіночок за допомогою удару. Коли один з ударників падає без міцності на цьому металевому серці - гра вважається закінченою, і той, хто має більше легенів, і тому груди, і тому серце, виграє!

Якщо ви їдете трохи далі по Петрівці і походите в двір Московського музею сучасного мистецтва, можна побачити безліч прикладів З. Церетелі та інших скульпторів.

Багато пам'яток, звичайно, викликають неоднозначні почуття, але є також досить мусульмани. Як і той самий, хто зустрічається в в'їзді в двір, Лужков в ролі джентора.

...

...

...

...

Р

...

...

Якщо мова йде про місця, де є багато скульптур, то ми повинні йти далі, до китайських-сім'яних дворів, а поворот від Маросяка до Старосадського провулку, щоб відвідати площу Московського Союзу художників. Для більш просунутих людей, це задній двір заповідного клубу.

У тих же місцях, на провулку Спасолинищевський, навпроти синагоги, є величезний пень руки. Рука явно не людина, але Кінгконг, як свідчить про поросяту, прикріплену до неї для порівняння.

Пам'ятник офіційно називають птахом щастя.

р.

...

р.

Ми йдемо далі в Садовий кільце і в районі його перетину з Яузою, ми бачимо два цікавих пам'ятники: російська інтелігенція і справжня частина Берлінської стіни.

Час від центру Москви і подивитися, які смішні пам'ятки є в інших місцях.

Тут, наприклад, є громадизмом всіх буржуазій і погано-несенових, славний літературний герой Малчиш-Кибальчиш. Пам'ятник стоїть перед Палацом дитячої творчості на Стрілках

У Жульебіно дуже близько до московського рингового шляху, на дворі одного автосалону є пам'ятник «пенні». Ні, не банкнот, але перша модель, ВАЗ 2101.

Відкрито пам'ятник автомобіля влітку 2004 року. Джигулонок виготовлений на масштабі 1: 1 і гордо стоїть на величезному мармуровому тумбі.

Перед тим як побачити пам'ятник, рекомендується дивитися фільм «Копіка».

На одному з берегів ставка-системи в парку біля станції метро, справжніх шанувальників фільму «Гест з майбутнього» в 2001 році висаджували алею дерев і кладуть камінь з пам'ятним знаком, що зображена Аліса Селеснеєва і птахом Говорун.

р.

Не найкрасивіший, з точки зору художнього значення, але, на мій погляд, дуже своєрідний і народний пам'ятник.

15 років тому мої друзі і архітектори ввели мене до пам'ятника пам'ятника пам'ятника пам'ятника пам'ятника пам'ятника пам'ятника пам'ятника пам'ятника пам'ятника пам'яті дивовижного заказника в Москві, до якого я забрав друзів багато років. Ця автоматична Леніна - унікальна скульптура, розташована в Ленінградському залізничному вокзалі, прямо перед локомотивним депо. Майже ніхто не знає шлях до неї, який, однак, не допустити цього пам'ятника наївного мистецтва з отримання в різні підручники з архітектури авангарда. У 20-х роках робітники московського депо збудували структуру коліс локомотивів, сталевих балок, лиж, ручок і крокових механізмів, тисячі дрібних передач, поверх яких стоїть алюміній Ілліч. Я побачила, як щасливо бачити цю дивну споруду знебоченими чорницями, рок-музиками, молодими дівчатами, сірими ніжниками. ?

Ці слова дуже точно описують ecstasy, коли ви, після довгого блукання через в’їзди 3 залізничних вокзалів, нарешті, підійти до Депо і побачити такий дивний Ленін.

Джерело: