Sukhoi Superjet 100, хотте как б...

У МАКСі автор пощастив на демонстраційний рейс нового російського літака Сухой Суперджет 100. Група журналістів весла за годину на борту Аравіа. Як виявилося, це той самий літак, на якому автор мухився до Єревана кілька місяців тому. Перший раз здивований салоном. Що змінилося за два місяці? Багато змінився - салон став ще гіршим, кондиціонером і вентиляцією.

Я впевнений, що це унікальний літак і він не має аналогів, і всі недоліки – це лише дитячі захворювання, а в подальшому вони не будуть. Але демонстраційний рейс був здійснений на крихкій стороні армії. На борту, де кондиціонер і вентиляція не працюють, де можна покласти руку в проміжки між панелями шкіри, і шум так важко говорити.

У літаку досить добре виглядає. Я впевнений, що це прорив і він не має рівних. Але я нічого не розумію про літаки і я не хочу зрозуміти. Я думаю, як пасажир. Я не подбаю про споживання палива або які його крила виготовляються. Для мене важливо, що є комфортні сидіння, великі полки багажу, щоб вона була тихою, щоб температура в салоні не +40 під час польоту.

р.

Це прототип.

Ми Авіаквитки Москва-Єреван Я думаю, що деякі з вас пливли.

р.

Салон. 30 на вул. Повернемося всередину. Тепло. Немає нічого дихати. Відвідувачі польоту запрошують журналістів: «Ми зараз зберемося, все буде добре». Так, не працює кондиціонер і вентиляція. Політ учасників розповіли про те, що «план розігрівається» і скоро все буде дрібно. після того, як рейс, один з членів екіпажу безпосередньо сказав: «На тиждень тому кондиціонер мукався, і не ремонтував». Цікаво, що пасажири на цій площині відчувають себе.

р.

Салон. Як і раніше, все в таємничих брекетах.

Як може бути літак так сором'язливим? Я не розумію.

Якість є життєрадісним. Панелі не вписуються разом. Є тріщини і отвори всюди. Через деякі отвори видно світло, я сподіваюся, що вони не крізь. За словами одного члена екіпажу: Це один з перших літаків. Так, якість на рівні Жігулі, але недорого. Тут, якщо вони роблять VIP салон, то все буде супер, москіт не підірвати ніс. Що ви хочете тут? Аравіа не має нічого скаржитися, вони вже отримали величезну знижку на нього. Я багато літаю, але я ніколи не бачив такого кошмару на будь-якій площині.

Р

кабіна.

Я сподіваюся, що виробники літаків приділять більше уваги якості складання.

Джерело: zyalt.livejournal.com