Челябінськ

Автор: Після Єкатерінбурга ми пішли до Челябінська і його оточення. Однією з основних цілей міста було будівництво метро. Ми проживали лише за два дні, але що нам вдалося зробити, і де ви можете побачити всередині повідомлення!

р.

1,1 км Відразу при заїзді в місто, ми рилфіровуємо найвищу будівлю в місті. 1990Р. 2199Р.

2. Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа

3. У З висоти в місті, щоб побачити не дивно нічого. Це так сумний.

4. У Після так званого «Місто» вже на даху Південноукраїнського державного університету.

5. Умань Ми не ходимо на дахах більше, і на тому ж ніч ми піднімалися в метро. По суті, це була головна мета нашої поїздки в Челябінськ.

6. Жнівень Перш за все я хочу показати схему всього міста Челябінськ. На даний момент знаходиться плювати під станцією «Комсомолська площа», де здійснюється найбільш бурхлива робота, а також задньої панелі на станції «Торговий центр». В цілому, що нам вдалося зробити з 1986 року, до цього дня можна побачити на мапі. Метрострой - це досить патологічний вигляд, два і половинні тунелі довжиною в 4.5 км.

7. Про нас У першій секції метро ми відвідували провідні з Депо до площі Комсомоль.

8. У У вас є легкий і навіть насос, все підтримується в менш гідному стані.

9.

10. Не бачив нічого цікавого тут, так як тунель стандартний і пропущений самим звичайним щитом.

11. Але ця область вже набагато цікавіше, так як вона була пропущена буро-розчинним методом.

12. Невідомий автомобіль і потрапив до майбутньої станції "Торговий центр". 20865907

13.00 р. Тунелі тут мега-чорти, це життєрадісна, що в них немає світла і вода заливається з скрізь.

14. Ліворуч - майбутній нахил. 03039, Україна

15.00 р. Якщо ви піднімаєте його, ви можете перейти до центральної будівельної ділянки метро. І, нарешті, хочу сказати, що метро в Челябінську з'явиться кращим в 50 років.

16.00 р. Наші речі після відвідання метро, так суворі, що нам довелося приховати від робітників в трубах!

17.00 р. І це Челябінська область, і дуже класний мармуровий кар'єр.

18 років Він був з цього мармуру, що був виготовлений собор Христа Спасителя.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25. , Україна

26. Коркінська надрізка, одна з найглибших у світі. р.

27. Подорож з верху до дна поїздом займає близько трьох годин. Габаритний зображення

28.