Домашнього приготування

Чи знаєте ви, що всі мурахи в підпіллі дівчата? Війна, війні солдати фактично є солдатами. Потрібні жінки тільки в момент розмноження і тільки один раз! (І що робити, якщо цей час був невдалим?) Під час селекційного сезону князькі князі і принцеси залишають антіль в пошуках половинки. Після дозрівання князі виливають свої крила, а князі ... скеля. А після того, як жінка кладе яйця близько двадцяти років !!! Немає інших комах на Землі живе до тих пір, поки не королева. Правда, робочі штани живуть від одного до п'яти років.

Підживлення, лиття гойдалки матки починає шукати відповідне відокремлене місце. Якщо ви знаходите його, заберіть його і покласти його в тестову трубку з мокрою вовною, ви станете мірмиком;

Солдат.

Отже, ми отримали трохи загиблого в тестовій трубі. Штани камонотуса досить великі. Працівники – близько сантиметра, а мати і солдати – двічі більше. У тестовій трубі, і я вирішив будувати фізичну (штучний антіль). Принцип простий - залити і пити потрібно відлити штукатурку або абастровий блок з готовими переїздами і кімнатами, які матимуть доступ до арени, вентиляції і здатності зволожувати структуру. Інформація про інтернет-сіті! І в той же час перший раз завжди акт.

цукерковий ящик стане ареною. Верхню відрізають так, що арена добре провітрюється. Краї змащують глянцевим губом, тому мурах не можна виходити з неї.

Виріжте перегородки в бусинку, виріжте отвори для вентиляції, вологи і в'їзду. Наклеював інтер'єр.

Згідно з ескізом, розміщеним під склом, він ліпили інтер'єрні приміщення на склі, щоб вони роблять більшу частину глибини коробки, але не досягали задньої стінки. Одна камера стоїть окремо - це камера зволоження. Коктейльна трубка вставляється в неї з вище (дві камери над нею мають відповідну форму для проходження труби).

Модель в збірці без лиття.

Для спрощення процесу видалення литків з коробки і запобігання гіпсу від витоку через вже зроблені отвори, викладені внизу коробки з харчовою плівкою.

Пропоную залити штукатурку в коробку і закривши її пластилін-подібним склом, вичавивши зайву ливку. Це насправді не гарна ідея. Як мінімум я не зробив. Я маю майже нульовий досвід з литтям. Перший і останній раз, коли я працював поліратором в стоматологічній клініці майже двадцять років тому. Я потім виготовлявся з воску черепахи, п'ять сантиметрів за розміром, і запам'ятовується її в пластику зубів. Я втратив його, коли я переїхав, так шкода.

Ну, перший кнеад почав замерзнути, перш ніж я застрягти цвіль. Це був повний сюрприз для мене, і в спробі зробити речі, я подрібнила скло : (...але все ще, ми не звикли до задньої...) 浜у 灞 绀 Лиття було трохи коротким. Щоб зробити передню частину вигляд нормально, я перевернув форму на скло. На задню стінку штукатурка сарка, отвори утворилися в пару місць, але лицьова сторона заливається ідеально.

Очищаємо пластилін.

Я викопав трохи абастеру в бункерах: змащують отвори і збудували підбічні ділянки. Коли заливка заморожує, але ще не висушує: з ножем вирівнюють нерівності і бруски, прорізають проходи до вентиляції.

Замочуємо заливку в воді з миючим засобом для миття гіпсу замочуємо в пластиліновому жирі.

Акуратно змивають заливку і залишають на кілька днів до висихання.

Зайдіть новий шматочок скла, зібраний фортиком і приклейте його силіконом.

Щоб покрити вентиляцію, дочка запропонувала капронну сітку. Сітка була дуже тонкою, міцною і, завдяки спеціальному тканню, мала невидимі клітини. Таня приклеюємо сітки гарячим клеєм.

До збірки

доб.

Вхід на арена

Добре, ми можемо розблокувати.

Вирізати отвір в старій арені і з'єднати нову длямику, попередньо змочену.

Я прочитав багато про те, що штани не дуже готові переїхати на новий будинок. Заохочувати переїзд, багато тримачів, які захоплюють нову фортику. Я вирішив дати своїм мурахам деякий час, щоб залишити його як це. Вони не чекали занадто довго :

Розмітка тривала і ретельно оглянула нове житло, постійно зупиняючись, перемістивши його антеною і очищаючи їх.

Чи сильні твої сітки? У нас є кот. :)

Досить швидко, було два скаути, потім чотири. Потім, близько години шість робітників, які відродилися безперечно через передміху, сканування простору з антеною і імітують повсякденне життя: очищення один від одного, намагаючись росити на сітках і стінах ... В кінці військовий експерт солдатів був запрошений на перевірку, а потім він почав! Перетягнути яйця, личинки і кокони, залишені в тестовій трубі. Вони рухають їх з місця, щоб розмістити, шукати яйця і перетягнути їх до вилки. У тестовій трубі знаходиться 15 робітників і одного солдата.

Для тих, хто рухається, перейдіть в блакитний коридор.

Перетягувати ... er ... робота nannies :) Я думав, що вони були тяги, але як тільки кручені були випущені, вони стрибали на ноги і почали бігати. Я думаю, що вони були драпіровані немовляти, які ніколи не вийшли з тестової труби.

Я не бачив, де була кнопка активації. Найчастіші після виходу, перевезені особи стали і почали працювати.

412900 Р

Але сталося, що кнопка активації була забута і ант за півгодини лежала в тому ж положенні.

Є три в арені: одного солдата і двох робітників. Решта все у вигляді. На одному місці вони намагаються росити на стіні. Виявилося, що на стіні вони були крилаті, щоб отримати будівельні матеріали для укладання вентиляції. Я пропустив мій перенесення мами. Після її вильоту в тестовій трубі залишилися тільки личинки, кокони, один солдат і група робітників.

Зустрінеться солдат і зустрілися з кожним вхідним портом.

Драгокони.

р.

Найважчим є перетягування личинки більше, ніж ант.

Вони взяли останні личинки. У тестовій трубі є три робітники, які сидять, оздоблюють щось, і півзахисниця сидить на вході. У арені солдатів і одного працівника, решта у вигляді : Налаштування двох нижніх вентиляційних отворів. Штани набули свіжого абастеру і знизили залишилися два вентиляцій чотири рази. У трубку перевозилися тільки яйця. Самі сидять всередині, теж. Проходи між камерами досить великі. Я сподіваюся два отвори досить для них. Принаймні вони припинили перекопування :

Грабований свіжий абастер ...

... і ущільнення верхніх отворів.

Я думав, що кожен в будинку буде залишатися з ущільненням рота.

Але, немає – за допомогою комрад, практично кожен позбавлявся від «заборів» в перші години після закінчення роботи.

5711131

Всі ляльки повернулися до фортичного. Немає одного в арені ... на всіх. Один сидів у тестовій трубі. Іноді група 3-4 робітників дивиться на нього. Вони очищають, поцілунають і залишають самостійно.

Я знімав тестову трубку, змінив ану і кладав великий п'якшувач. Готова ферма:

Побачити і фотографувати мурах через плоске скло набагато краще. Нарешті змогла фотографувати процес розпакування новонародженого

Габаритний зображення

Як і упаковка ...

Я помітив, що працівник помирав з личинкою солдата, і якось дивно рухається ... всередині тонкого кокону!

Р

Складання ДНК моделей з яєць в повітрі. Це, ймовірно, повітрювання.

Анти, з якоїсь причини, не знаю, як пити відкритою водою. Може бути просто шахта. Я мав поставити ватку в п'яти. Так вони п'ють і не поганяють :

Для медового сиропу він дав їм пластикову пляшкову кришку. Використовували її з окропом, пробивають пальцем в депресію і занурилися в холодну воду. Виготовляється високосоковим соусом.

Виявляється, що личинки мають такий червоний пуховик :

Я дуже щасливий, що мій мурах їсти кішка їжі. Я думаю, що це дуже здорова дієта :

Про суспільство: Боєць промивальник.

До того, як ми знову зустрічаємо:

Джерело: dandrey.livejournal.com