446
Гірський випадок
Вони кажуть, що естонці сповільнюють, що Finns є повільними. Вони роблять жарти про це. Це тому, що вони ніколи не були в горах. Ні, не в горах, де сноуборди йдуть. Не всі Альпи Периневіч Карпатов, де я і Перцемнах підуть після щасливого Нового Яру, але реальні гори. Гори, де земля з'єднує небо і зірки, можуть бути досягнуті вручну. Гори, де сонце на літній півон покриває половину неба і опіки так не дивно, що якщо приступний курча випадково з'являється з підтінку дерев, то барбекю відразу потрапляє до землі! Підібрати шашлик. Де час зупиняється і замерзає в камені. У таких горах все ще забуті села Богом і людьми, життя, в яких протікає за часів, прогрес, інтернет і Ксенія Собака.
У цих селах і власних магазинах - це магазини, в яких, за принципом, можна купити все, що жителі не виробляють. І, головне, люди іноді йдуть туди.
Як я піду до магазину в неділю? На 14:00 почався матч LOKO-Zenit (LOKO, до речі, виграв !!!). 13:50. Я стрибую з будинку. 13:52. Політ в магазин. 13:54. - Чотири-легкі кози і Лайсеметанегбс, bjsta. 13:56. Я стрибую з магазину. 13:58. Я будинок. 14:00. Сидіння перед телевізором в футболці LOKO, пиво відкритий і заливається в тушку, чіпси заливають в чашу. Привіт!
Ось історія, як відбувається в горах.
9:00.
Jin, дверний килимок і відвідувач введено в магазин. (далі кавказький акцент рекомендується для більш повної теми. навіть для літа!)
Продавець сідав за лічильником у своєму крістрі, закривши його обличчя газетою, і зробив це: hrrrrr - газета вниз, pss - газета вгору, hrrrrrr - газета вниз, pssss - газета вгору. Жжжж - зробив літати між ударами на склі.
9.10. Джін, відвідувач повторно.
9.12.12. Продавець знімає газету з обличчя, ретельно складає його, стоїть, кладе газету на стілець.
9:15.
Привіт, говорить відвідувач.
9:17.
- Добрий ранок.
9.18.
Люди в горах дуже полоне, бо вони не поспішають.
9.23.
Що таке ім'я цього печива?
9.25. Розпродажник виходить навколо і листя.
9:30. Розпродажник повертається з окулярами. Обходить лічильник, стоїть поруч з відвідувачем, дивиться на нього, піднімаючи його лівий брів, потім перетворює очі на зустріч.
9.32.
- Ro-ma-sh-ka - продавець читає шліфи, потім дивиться на відвідувачі, опускає його лівий брів, знімає окуляри і йде за лічильником.
9.40 Bjjj - bzhzht - зробляв літа і назавжди заморожував на липкій пастці.
Свіжий? Просив відвідувачів.
9.42.
Ноп.
9:50.
до Які ці вафлі називають?
9:52. Продавець йде навколо лічильника, стоїть поруч з відвідувачем, дивиться на нього, потім дивиться на лічильник.
- Сноуборд.
9:54.
- Свіжий?
9:56.
- Візьміть печиво.
10.00 р.
Ноп. Нефрика попросила вафлі. Я зустрілася.
浜у 涓 蹇
ЧИ. Кондоленси вентиляторам ФК Zenit
Зизь. Все, що описано, пов'язано з автором.
Дзвінки. Не загинув один одного літа в написанні цієї історії.
Дзвінки. Клеймс, що, кажуть, мелодія «джина – спс – джин – сс – жжж» – спліт у будь-якій групі, автор не приймається.
Джерело:
У цих селах і власних магазинах - це магазини, в яких, за принципом, можна купити все, що жителі не виробляють. І, головне, люди іноді йдуть туди.
Як я піду до магазину в неділю? На 14:00 почався матч LOKO-Zenit (LOKO, до речі, виграв !!!). 13:50. Я стрибую з будинку. 13:52. Політ в магазин. 13:54. - Чотири-легкі кози і Лайсеметанегбс, bjsta. 13:56. Я стрибую з магазину. 13:58. Я будинок. 14:00. Сидіння перед телевізором в футболці LOKO, пиво відкритий і заливається в тушку, чіпси заливають в чашу. Привіт!
Ось історія, як відбувається в горах.
9:00.
Jin, дверний килимок і відвідувач введено в магазин. (далі кавказький акцент рекомендується для більш повної теми. навіть для літа!)
Продавець сідав за лічильником у своєму крістрі, закривши його обличчя газетою, і зробив це: hrrrrr - газета вниз, pss - газета вгору, hrrrrrr - газета вниз, pssss - газета вгору. Жжжж - зробив літати між ударами на склі.
9.10. Джін, відвідувач повторно.
9.12.12. Продавець знімає газету з обличчя, ретельно складає його, стоїть, кладе газету на стілець.
9:15.
Привіт, говорить відвідувач.
9:17.
- Добрий ранок.
9.18.
Люди в горах дуже полоне, бо вони не поспішають.
9.23.
Що таке ім'я цього печива?
9.25. Розпродажник виходить навколо і листя.
9:30. Розпродажник повертається з окулярами. Обходить лічильник, стоїть поруч з відвідувачем, дивиться на нього, піднімаючи його лівий брів, потім перетворює очі на зустріч.
9.32.
- Ro-ma-sh-ka - продавець читає шліфи, потім дивиться на відвідувачі, опускає його лівий брів, знімає окуляри і йде за лічильником.
9.40 Bjjj - bzhzht - зробляв літа і назавжди заморожував на липкій пастці.
Свіжий? Просив відвідувачів.
9.42.
Ноп.
9:50.
до Які ці вафлі називають?
9:52. Продавець йде навколо лічильника, стоїть поруч з відвідувачем, дивиться на нього, потім дивиться на лічильник.
- Сноуборд.
9:54.
- Свіжий?
9:56.
- Візьміть печиво.
10.00 р.
Ноп. Нефрика попросила вафлі. Я зустрілася.
浜у 涓 蹇
ЧИ. Кондоленси вентиляторам ФК Zenit
Зизь. Все, що описано, пов'язано з автором.
Дзвінки. Не загинув один одного літа в написанні цієї історії.
Дзвінки. Клеймс, що, кажуть, мелодія «джина – спс – джин – сс – жжж» – спліт у будь-якій групі, автор не приймається.
Джерело: