Краса підводного світу. Частина 2.

Острів Кокоса в Тихоокеанських водах Коста-Рика є найбільшим незайманим острівом у світі, він назавжди занурюється тільки невеликою групою діапазонів, які контролюють замовлення в резерві як вище, так і під водою. Кілька метрів від очищеної території с., непристойні скелі, покриті джунглем, чоловіча стопа є багато, де він не поставив стопи. Вид з моря до острова дуже вражаючий - вівчарі скелясті стіни покриваються пишною рослинністю, з якої десятки висотних водоспадів пливуть. Я бачив тільки в Новій Зеландії fjordland.
Частина 1.

Flock of hammerhead акули в точці Alcyone, 33 метрів глибоко

Незважаючи на віддаленість - Кокоси можна дістатися лише до судна з Порту Коста-Рика Пунтаренас, він займає 35-40 годин в залежності від погоди - цей острів дуже відомий. Вважають, що поховали скарби Перу, завезені конкістадорами, а пізніше впало в руки піратів - одна з найбільш «непристойних» ненависних скарбів історії. Острів Скарб Стівенсон про Кокос. На фантастичному острові в Тихоокеанських водах Коста-Рика, скопійовані з Кокоса, книги та фільму Юрасицький парк розгортається. Є теорія, що Кокос був справжнім рефугом Робінсона Крусо. На всю цю славу, команда Jacques Cousteau, яка досліджувала води навколо острова, додала славу одного з найбільших підводних запасів, відомих в першу чергу для величезної кількості молотки.
Зараз острів є одним з національних парків Коста-Рика, доступ до нього обмежений, і тільки три судна мають дозвіл на проведення дайв-сафарі в його водах. Я повинен сказати, що якість дайвінгу залежить від сезону, а в кращих сезонах, як правило, місця на цих кораблях вже протягом року.
На острові до землі допускається коротка прогулянка, що триває близько двох годин, а ще не щодня. Це досить для прогулянок на пляжі, щоб подивитися на життя відпочиваючих і зануритися в пару водоспадів.

Вишуканий молоток в точці брудного скеля, глибина 32 метрів

Пляж Башта

р.

Нічне полювання біло-фінових акулів в неглибокій воді біля скелі Мануаліту, глибина 12 метрів

Moorish Idols Пунта-Кана

Океанос Агрегор, закріплений у воді острова Кокос

Срібло акула і манта силует на фоні, точка Срібладо, 15 метрів

Флок кварків в точці брудного скеля, 25 метрів

Ранковий вид на Мануаліт Рок з Океаносом Агрегор

Молотний акула на брудній скельній точці, 32 метрів

9476261

Мармурові промені на нічний мисливський, неглибока вода кам’янистого скеля, 12 метрів

Замок молоток у Пунта-Марі, 33 м

Срібло акула в точці Срібладо, 15 метрів

Зодіаку катер, з якого відбувалися дифи

Критий акула на поверхні, Чата Бей, 5 метрів

Нічне полювання білих роялих акулів в мілководних водах Мануаліту, 12 метрів

639375 км

Срібло акула пози для фото, Срібладо точка, 15 метрів

, Україна

Одна з моїх улюблених фотосесій є тропічними лагонами островів і узбережжі, які я відвідав під час дайв-сафарі. Білі хмари, синє небо, аквамаринове море, зелена неглибока вода, жовті та помаранчеві відтінки піску – всі ці кольори створюють просту природну гармонію, дивлячись на щоразу я відчуваю почуття свободи і радості.
Я поєднала кілька тематичних фотографій цих чудових природних краси в галереї «лагуна», яка буде постійно оновлюватися з кращими фотографіями з моїх майбутніх подорожей і архівів попередніх, і я поділю його з вами. Посилання до галереї будуть жити в заголовку мого журналу як звичайно.
Пляж на острові Яп, Мікронезія

59469859

Острів Карп, Палау

Тихоокеанський гавань, острів Віті Леву, Фіджі

Sipadan Island, Малайзійська Борнео

Десь на скелях, Пау

р.

Острів Карп, Палау

Kapalai Island, Малайзійська Борнео

Десь в Ari Atoll, Мальдіви

Kapalai Island, Малайзійська Борнео

р.

Cocos Island, Коста-Рика

Острів Карп, Палау

Тихоокеанський гавань, острів Віті Леву, Фіджі

Mangrove beach, Яп-Айленд, Мікронезія

Rangiroa Atoll, Французька Полінезія

р.

Десь на Rock Islands, Палау

р.

South Male Atoll, Мальдіви

Пунта-Кана

Про красу Мальдівських островів важко сказати що-небудь нове. У березні наша дружня команда шестинадцятих людей, в тому числі багато користувачів LiveJournal, провів десять чудових днів серед мальовничих пляжів, прозорих лагун, божевільних світанок і захід сонця, кожен день неодноразово дайвінг і відкриття підводного світу Мальдів з нових кутів.
Наполеон і дивер

Сафарі яхти Султан Фервур

Пафер серед асидію

р.

Мармуровий промінь і дивер

Типовий готель Мальдівського острова

р.

Амфібрион, прихований в наметах анемона

Флокація капмірських саперів і дивер

Пляж на пустелі острів

Пакет Барракуда

Черепашки Bissa і Diver

75777 км

Сонце на Ari Atoll

Гігантський манта

р.

Грати з блокуванням рифової риби

Шторм в рай

Білий акум і каранів

Дайв і Наполеон

Мальдівський ліс

р.

Плакс флок

Мурена і дивер

Мальдіви захід сонця

Гігантський манта

Дивер і Горгонарі

3610Р. 4200Р.

Сині анемони

манта

"Не фотографуйте!" - Туртл оголошує закінчення фотосесії

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8 Частина 1.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8 Частина 2.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8 Частина 3.