Програмамистський пісок в Таїланді

Автори: Гей! Моя назва Ігоря, я 25. Я живу в Таїланді на острові Пхукет. Це де я працює як програміст. Я розповім про одну п'ятницю шахти. Він вийшов не дуже видатним, але все ж цікавим. Так, програміст, п'ятниця, 23 вересня в 75 фотографіях.

3610Р. 4200Р.

1,1 км Отримуйте трохи раніше, ніж зазвичай сьогодні. За годинником тривоги замість звичайних 9 кілець на 8:30. Але це для одного чудового призначення, тому я не сперечався з годинником і прокинувся. Щоб полегшити мозок, я відкрию ноутбук і читати стрічки. Це дуже корисно для того, щоб вижити, і це не буде багато часу. Життя за кордоном, ви не хочете втратити дотику з країною та друзями.

2,2 км Ось що я дивлюся вранці. Я не прокинувся до кінця, але я отримав достатньо сну і був щасливий.

Програмамистський пісок в Таїланді р.

3. У Таїланд тепер в дощовий сезон, тому найцікавіше питання вранці є погода: хмари або сонце? В результаті виходить, що це маленька хмарність, але немає дощу. Чудова погода для мого плану!

4. У Швидко мити, потім можна запускати на сніданок.

5. Умань Я залишаю приміщення, і хлопці вже зачаровують себе на сніданок. Моя сім'я Катя, Саша і Сашина сестра Наталашка, яка прийшла до нас. Здається вілла з трьома номерами, в одному з яких гості приїдуть до нас. Це дуже зручно, тому що часто друзі не можуть приходити довгий час, але хоча б управляти спілкуватися з ними. І вони мають одну меншу проблему. Я отримав їх, щоб тримати мене сьогодні, так що вони поспішають. Я зла з шоколадної крупи сьогодні, тому сніданок виглядає так: медовий тост, чай і фрукти. Смачна і ситна.

6. Жнівень Після сніданку, швидкого заправки і приготування. Ми їдемо в Патонг, який знаходиться в 20 кілометрах від нас. Може бути трохи більше. Перед тим як залишити, я повинен змащувати ніс сонцезахисним екраном, інакше він дуже швидко згорне. Не більше змащування – шкіра вже використовується для сонця. Вершки обов'язково з максимальним захистом, всі інші креми затирають!

7. Про нас Отже, 9:20 і ми нарешті впакуємо і виводимо.

8. Транспорт. По праву.

9. Навігація По суті, погода ще краще, ніж я думав спочатку: десь навіть небо за хмарами можна побачити.

10. Шлях лежить вздовж серпентину з прекрасним видом. Наприклад, є слони вздовж дороги.

11. Це красиві види.

12. Це дорога. Трохи далі ви повинні стояти в декількох застібках і нервах через дикого руху. У той же час дорога безкоштовна і хороша.

599350 р.

13.00 р. Ми приїхали до Пагону, щоб дізнатися, де нам потрібно йти. На пляжі ми запропонували все. Патонг є дуже туристичним місцем, дуже відрізняється від пляжів південного острова. Але ми відхиляємось від усіх туристичних рад.

14. Життя кип'ятіння.

3610Р. 4200Р.

Програмамистський пісок в Таїланді Р

15.00 р. Вони дізналися, куди піти і нарешті вийшли там. Ось, мета нашого ранкового візиту: головна першокласна першість Таїланду, стадія чемпіонату Азії.

16.00 р. Ми прибули досить пізно в кінці, але все ще досить багато часу, ви можете прийняти свій час.

17.00 р. Ми приїхали сюди під час перегонів, що стягуються. У змаганнях з серфінгу я завжди здивував, що вони можуть проходити в абсолютно будь-якій хвилі. Майстри повинні мати можливість їздити в будь-яких умовах. У цей час умови були жорсткі, щоб сказати принаймні. Хвилі були рідкісними, маленькими і навіть закритими. Але хто піклується? Сюрфери їздити.

659630

18 років суддя суддів.

19.00 р. Перегляд аудиторії.

20. Спонсори громадські

21. Хтось чекав своїх гонщиків.

22. Він був мій поворот, щоб здивувати. Коли я раптом визнав у сюрфері один з інструкторів Balinese, які ми використовували для їзди, коли ми були в школі серфінгу. Моя пам'ять не дозволяла мені вниз, це було татуювання. Я запитав його про умови, в яких він змагався. Він сказав мені, що все, що він був деякими хвилями, і які не були. Попереду я дізнався, що Тату не зробив його минулого кварталу. На моє питання про причини, він відповів просто: «Літтєва хвиля». О, що індонезійська російська мова. До речі, для Тату сидить майбутній переможець у дисципліні дошкільної дошки. І все навколо були прорідери, і чемпіони.

23. Концерт був організований. Кожен навчався їздити такими дошками.

24. Я, нарешті, отримав гарячий і пішов з плавання. Тим не менш, з'явилася пауза між расами.

25. Хлопці сидять, а потім вирішили приєднатися до мене.

26. Для тих, хто втомився від перегляду серфінгу, пропонуються альтернативні розваги. Торгівля і різні пам'ятки (до речі, всі пам'ятки безкоштовні).

27. Я зустрілася з поїздами. Спочатку спробували вибити дівчину в акваріум з піною кульками.

28. І кидаємо драже на повітряних кулі.

29. Але ніхто не опрацював.

30. Але виявилося, що я міг би стріляти. Я прийшов додому з подарунками.

31. В той час як ми змагалися і отримували будинок, він був неоновим. Це означає, що робочий день починається на 12.

32. Він швидко забрав душ, змінив свій одяг і повернувся на велосипеді. На щастя, за сім хвилин їздити на роботу, щоб ви могли зайняти час на дорозі. Я не перший, ні останні, щоб прибути. Чудовий.

33. Кількість людей в офісі може бути визначена не тільки парковкою, але і тапочки на вході.

34. Робота. В цілому, є досить кілька фрілансерів у Пхукеті, які працюють дистанційно, але офіс нашої авіатури. тут.

35. В цей час приплив невисокий.

36.00 Р Офіс вже зайнятий.

37. Хтось мав час плавати в басейні і висихати свої речі.

38. Ми запустили конкурс, в якому змагаються луки. Тепер ми постійно збираємо один одного банти. Я забрав директорів, які тільки повернулися з Гонконгу.

39.00 р. Я не встиг їсти в домашніх умовах, тому у мене була швидка закуска. Дуже дякую за те, що у мене з’являлося чуток. Він і склянка води мій другий сніданок сьогодні.

40. Коста мала взяти бізнес-фото на публікацію в деяких журналах. Так ми мали непристойну фотосесію.

41. Бізнес фотосесія не означає, що Костя зношує бізнес костюм.

42. Всі препарати виконуються, і я пішов перед обідом. Обід в чотири.

43. Я довго пам'ятаю цей обід. Ми звикли до декількох ресторанів (з них незрівнянна). Ми приїхали до звичного місця, де ми завжди були смачними і вигідними. Але цей час був поганий і довгий час. Дуже дякую! Насолодіться часом.

44. Тексти пісень, а це означає: І мій обід, як це виглядає.

45. Про те, що я теж був замовлений суп. Я сердився, будь-який час. Це не просто випадковий недбалість. За його словами, ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Більшість ресторанів просто сімейний бізнес. Так, власники цього ресторану нещодавно відокремили і господиня пішли в Бангкок. І сам власник не може впоратися без неї. Так я швидко припинив сердитися і відчував шкода для власника. Але бажання піти там зникне.

46. В кінці я був не повний і вирішив купити суші для роботи. Ось чому я пішов в магазин. Це паркувальні лоти на великих магазинах.

47. Продається суші. Одна річ, 10 рублів. Ми можемо їсти!

48. Жінки кладуть суші, соус, бувабі і помади в сумці для мене, щоб я можу повернутися до роботи.

49.00 р. Кращий час на роботі на заході. Ви можете лежати на терасі і помилуватися видом. Не спекотний, і це ще світло.

50.00 р. У робочий день закінчився 21 і Андрій, і я вирішив піти в бар біля будинку.

51. Жінки в барі досить красиві. Вони працюють.

Програмамистський пісок в Таїланді Габаритний зображення

52. Я нарешті отримав додому.

53. Басейн дивився на мене з вікна і я вирішив плавати. Коли я збираю фотографії мого телефону, я забув, щоб включити вентилятор і ви знаєте. Це спекотна.

54. Свіч!

55. Саша вирішила приєднатися до мене.

56. Плавання. Настроювання було переповнено, і було зрозуміло, що п'ятий ніч почався. Ось близько 23.

57.00 р. Ми вирішили піти в Пагон знову, щоб показати Наташу нічне життя острова. Я купив велосипед, щоб піти там, тому ми половили таксі і отримали там за 500 рублів. Це те, що туристичні плями виглядають як вночі.

58. Ми приєдналися колеги Валя та Наталя, а разом ми пішли в клуб Відомий, на даху торгового центру. Дуже приємне місце в ніч на Патонг.

59.00 р. Плавальний басейн, хороший звук, недорогий спирт, танцювальний підлогу, вогнегасання, море бриз, красиві види з даху.

60. Дівчата люблять це.

61. Ми танцювали, сіли на сонці перед басейном, запалили кальян і такий розслаблений настрій стали.

Після цього ми пішли на прогулянку в Патонгі, кладемо на пляж, подивилися на нічне море і зірки, пішли на кафе закуску. Хлопці мали каву. Потім ми зловили тук-тук і отримали додому за 350 рублів. Я прибув не пізно, близько половини минулого п'яти я прочитав стрічки в Інтернеті і пішов до місця. Я прокинувся в 9 a.m. в суботу і пішов серфінг. Але це ще один день і інша історія.

Одін-moy-den.livejournal.com