У мене була чудова книга, яку я подзвонив The Wizard of Emerald City.
Не був текст (не тому, що книга погано) але ілюстрація. Вони просто поширили весь зміст книги, знищуючи нестабільну дитину психіку.
Я шукав цю книгу, хочу поділитися скануваннями зі світом, але, alas, книгу не знайдено, хоча я не втратив надії.
У 76_82 громаді були деякі скановані ілюстрації в коментарях, які я щасливо наполягав.
Ось ми йдемо.
Це кришка.
На ній, незважаючи на невеликий розмір картини (не знайдено більше), ви вже можете побачити безліч цікавих речей - залізний кульок з колесами і мишкою голови (це королева мишей, ога), летять мавпи з залізними крилами і струменевими двигунами, поганець на колесах і неперевершений вінок залізної клітки в верхньому правому куті - це залізний Woodcutter.
Решта ілюстрацій, на відміну від чохла, зроблені в чорно-білих тонах, які, відповідно до ідеї художника, ймовірно, повинні дати книгу атмосферу «забрудності», тільки видавничий будинок, здається, виділяється з гармоченої фарби, і вони, spitting, вирішив, що синя знизиться. Просто додаємо до книги.
Так, хто цікавиться наступним - слідувати
Сcarecrow. На жаль, фотографії, де він з'являється в книзі вперше, в інтернеті не знайдено, але є шикарна картина битви від Scarecrows і фетишist ravens, кожен з яких вважає його сакральним обов'язком, щоб носити годинник (близько своїх кажанів я вже безшумний). Перетворення в атомні та водневі бомби є дуже цікавим варіантом для переробки корів і годинників.
І більш страшні істоти, ніж Scarecrow, я не зустрівся в цій книзі. Чи не страшно, але хрусткий. Не тільки він ніс замість того, шкода, удар, так що він все ще відлякується своєю домішкою - руки його періодично живуть окремо від тіла (до речі, чия 3-я рука тримає стрілку ???), і він керує, якщо не повністю, то в фрагментах, з'являються практично всі ілюстрації, так як в наступному:
2043352р.
Залізобетон. Незнімний робот, багатовимірність якого буде занурюватися навіть сам Ешер - це незрозуміло, як і де він тримає що. Ця картина ідеально підходить, додаючи кішки, напівматеріалізоване однопроменеве Scarecrow.
Лев. Антропоморфна істота, часто ходиться тільки на своїх задніх ногах. Ця картина показує момент його правління серед тварин. Любов художника для чоловічих інсталяцій (ми вже говорили про джетні мавпи) проявляється просто скрізь – від нешкідливої потужності в руках лева, що ніщо, але радіоприймач з антеною, і закінчуючи кенгуру-овен-бохірургією.
Ну і для десерту - тут є портрети хороших і злих майстрів (на мій погляд, досить круті в ті і ті):
Гінгем. Навісна рука, 2 очі на одну сторону носа, безпліддя і неголені ніжки є основними рисами, які, згідно з художником, повинні зробити її злоподібним виразом. Я думаю, що він працював, не був?
Бастінада. Також Чи не ви бачите? Особливу увагу слід приділити супутнику відро. До речі, там теж кинулася рука - я ніколи не розумію - в якому? ?
Віліна. Хороший виразок, чотиримісна черниця в клоу. Для того, щоб кожен розум зрозумілий, що вона подобалася, вона все ще має ангелські крила.
На жаль, ілюстрації, знайдені в інтернеті.
Я сподіваюся, це зрозуміло, що після того, як я прочитав цю книгу, як дитина, я не потрібно запитати, якщо все добре з головою, і якщо ні, чому.
ЗЗИ книги - видавничий дім "Українчи", Ташкент, художник - Максим Светланов.
й
Джерело: