Діта Вон Тегеза в оголошення для власної лінії нижньої білизни

Дива Бурлеск Діта фон Teese представила нову колекцію жіночої нижньої білизни, яка створила разом з легендарним Нью-Йоркським магазином Bloomingdale. Діта покаже кілька моделей з колекції спокусливих бюстгальтерів, трусики, гарнірів та інших жіночих (і чоловіки, звичайно) радості.

3924999

«Я просто обсесував з круговими замішками – Я збираю їх. Моя перша лата була просто, і я дуже хотів створити сучасну версію її, - сказав Вон Тейсе.

Як сам Діта прокоментував, її збір було створене не за своїми ескізами, але просто через поєднання стилів з різних років, від 30-х до 60-х років:

«У мене є величезна колекція різних каталогів. Багато музеїв завойовують деякі каталоги з колекції виставки. й
р.

Колекція представлена в трьох групах. "Parisenne" - це лінія включає традиційну французьку нижню білизну - мережива латунь, трусики і ремені з гартериками. Тюльпан поєднує в собі тваринні принти та чорні мережива. Тим часом лінія "Madame X" виготовлена практично повністю з чорного матеріалу з стрічками різної форми.