Від автора: Проживаю в багатоквартирному будинку, автостоянка на дворі на 20+ автомобілів. Завжди брудні, розібрані сусіди для паркувальних місць трахаються вгору, і стала ідея придбання гаража в гаражі кооперативу по вулиці від будинку.
Ідея придбання гаража була восени 2013 року, було багато варіантів, але більшість з них не вписали ціну, оскільки бюджет був дуже обмежений.
Але ближче до Нового 2014 року я прийшов на один цікавий варіант на тому ж сайті з оголошеннями. Ціна була хорошою, але не було фото в оголошеннях. . й
Я дивився.
Перше враження про те, що ви побачили був ебать. Це все іржі, і передній кінець над воротами під певним дивним кутом. Я відмовляється від власника. Ціна швидко знижується майже на рівень мого бюджету (1/2 реальної вартості гаража). Я запитую власника, щоб відкрити гараж. Відкриття
І так! Це збочений! Я починаюсь глибоко в моєму серці, так як це є великим аргументом для барвоювання. Після того, як ця картина знизилася навіть нижче мого бюджету. Яй. Успішно, подарунок мені на NG!
Я відразу побачу друзів, пива і горілки для тепла.
«Клід переніс, ніжники журі!»
7846221
Стара дах була видалена. Складається з листів з лавками, які розміщені на одному. У той час, коли дах кладеться на підлозі, листи були так деформовані, що вони не можуть бути випрямлені (і ідея було просто випрямити їх так, щоб новий дах не викинув).
Зварений каркас в колі з профілю 40х20, зробив основу даху, на якій вже прокладені однакові листи.
Він був щитом. Величезні тріщини, отвори від рогатих болтів даху.
Немає фото цього процесу, так як на даху він був кицька кучерява, немає часу, щоб зробити фотографії. Це те, що дах виглядав як після зварювання каркасу.
Я забрав більше грошей і вирішив змінити дах. Я купив регулярну оцинковану підлогу, бренд PC20. 0,45 товста.
Покрівельні щити, просочені оливковою олією.
182569
Ще один день відірвав час і дах повернувся назад! Не обмежуючись радістю, нічого не падає в будь-який час і, нарешті, гараж сухий і теплий!
Переглянути з вище
Добре, дах готовий. Настав час взяти ворота, які оселилися і біля яких сторічні мощі і щит. Очистити все, пройшовши трохи болгарки на нижніх частинах воріт, коротко, підняти трохи вище рівня землі. Знайдено металеві планки в гаражі від попереднього власника, вирішили приклеїти їх до воріт як жорсткі ребра.
Р
р.
Ворота стали нормальними для відкриття і близького, можна пофарбувати.
Я не припинив мене, тому я вирішив пофарбувати все я бачив.
У мене є ще багато робіт, я буду армувати даховий ящик з додатковими кутами, знову фарбувати, і я обов'язково придумаю щось інше, так як після того, як мій перший особистий гараж.
Якщо ви хочете купити або зробити щось, не боятися. Якщо ви хочете і хороший настрій і допомога друзям, з невеликим бюджетом, ви навіть можете зробити куля з такого щита!
Джерело диссонани
-img14---
Джерело: рибальська сітка