Державна резиденція голови України

Вчора ми говорили про скромний будинок голови Таджикистану, сьогодні ми будемо говорити про резиденцію українського лідера.
Вперше були опубліковані ексклюзивні фото та план всіх об’єктів колишньої державної резиденції Межигір’я, де сьогодні президент Віктор Янукович живе, а також види будинків Юлії Тимошенко та Арсенія Яценюка.
Аерозйомка Межигір’я показує, що на її величезній території (136.6 га) крім глави держави.

3610Р. 4200Р.

На території колишньої державної резиденції, на території колишньої державної резиденції, на території колишньої державної резиденції.

Для того, щоб зрозуміти, що потрапила в об’єктив камери, журналісти використовували проект розвитку території, які розробники представили на публічних слуханнях Вишгородської районної ради.

Журнал визначив, що закрита резиденція Межигір’я складається з дому Віктора Януковича, де запросив журналістів, величезного «клубного будинку», що Президент і Ко. є будівлям, а також каскадом басейнів, спортивного клубу з стрічкою, тенісним кортом, боулінгом і ванною. На шляху – гольф і кінечник.

Закрита резиденція Межигір’я складається з дому Віктора Януковича, де запросив журналістів, величезного «клубного будинку», який є Президентом і Ко. є спорудою, а також каскадом басейнів, спортивного клубу з стрічкою, тенісний корт, боулінг і ванна.

Відкритий тенісний корт

р.

457568 р.

р.

4187034

599 р.

Загальний вигляд:

Джерело: korrespondent.net