Танки для пейнтболу (4 фото + 9 відео)

Любителі пейнтболів є серйозними хлопцями. І вони борються, так як виявилося, теж досить серйозно. Ті, хто не вірю, познайомитеся з оглядом механізованої техніки для гри в пейнтбол.

р.

Міні-цистерн одного Funtrak.

Додано до [mergetime]1205239546[/mergetime]
Британська компанія Funtrak виробляє міні-модеї танків для гри в точболі. Однак, маневреність та інші технічні характеристики дозволяють використовувати їх для мирних цілей.

Додано до [mergetime]1205239569[/mergetime]
Наприклад, в баку зручно буде йти по всій країні власності, обходячи всілякі перешкоди у вигляді гірок, вузькі траншеї і потоків. При бажанні на танк можна встановити лазерний приціл, водяний пістолет і двоканальний радіопередавач.
Однокамерний броньований автомобіль.

Додано до [mergetime]1205239611[/mergetime]
Фунтрак працює на газовому паливі. Ви можете придбати таку машину для «регулювання» $18,000.

Але такий шестиколісний бронетанковий апарат заздрить навіть Володимир Ілліч. Відмінна швидкість і маневреність дозволяють йому втілювати ворога. Ви також можете грати з ним, товари!

Додано до [mergetime]1205239695[/mergetime]
Радіокерований бульбольний апарат-робот.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Війна майбутнього - як комп'ютерна гра.

Ще один приклад подібної ідеї. Спекакулярний M5 Stuart Танк з шпинделем, модель 1 до 6. Якості водіння майже люблять старшого брата.

8250Р. 3700Р.

Фокачча з Росії.

Але бронетехніки більш серйозні. Цей танк був побачений російськими гравцями в грі на Пушкіно. Просто подивіться, як вежа обертається. Резервуар не тільки пригнічує ворога своїм зовнішнім виглядом, але і знімає великі оболонки з фарбою.

Баштатний бачок.
Цей танк можна воювати не тільки на землі, але і на воді. Вежа обертається 360 градусів, що робить його практично не вразливим. Амфібій може бути озброєний гарматою або будь-яким іншим зброєю. Корпус машини виготовлений з світла, але міцного матеріалу. На дошці амфібій легко переносить кілька солдатів.

Цей танк можна воювати не тільки на землі, але і на воді. Вежа обертається 360 градусів, що робить його практично не вразливим. Амфібій може бути озброєний гарматою або будь-яким іншим зброєю. Корпус машини виготовлений з світла, але міцного матеріалу. На дошці амфібій легко переносить кілька солдатів. Танк, реальний танк.

Р

Ви не вірите, але ці фотографії не брали на сцені. Зовсім досить, але фото також зображений бейсбол. Автомобіль унікальний у своєму виді. Якщо я бачив одну з цих на заміській дорозі, я думав, що там була війна.

Додано до [mergetime]1205239933[/mergetime]
Справжній танк, керований повним екіпажом і прийомом на броню кілька одиниць піхоти. Автомобіль горить величезні фарби кульки. Я не можу уявити, що це буде, якщо ви вдарили м'яч, як це. Ви хочете боротися з таким танком?

за матеріалами novate. Увійти

Джерело: