Московський Кремль. Невеликий тур.

На землі Росії на дев'ять століть і, здається, не відчуває свого стародавнього віку, дивиться більше до майбутнього, ніж до минулого. Але є місце в Москві, де кожен період своєї багатолітньої історії, кожен черга його складної долі залишила свою незрівняну позначку. Це місце московського Кремля.

Що таке московський Кремль – це дивовижне місто-фортеця в центрі Москви? Сильне забезпечення влади, древнього духовного центру Москви і Росії, скарбничка його мистецтва і старовини? Важко відповісти. Звісно, за ним завжди буде щось нездужання, якесь приховане значення і значення. Захопивши історію країни, ставши свідком і учасником всіх його найважливіших подій, Кремль став загальноросійським національним святом, став символом Москви і всієї Русі.

Я пропоную вам короткий тур Кремля. На початку квітня я зміг відвідати і захопити щось.

01 мар

р.

02 мар

Іван Великий Bell Tower Ensemble

Архітектурний ансамбль дзвіниці Івана Великого Успенського Белфрі та розширення Філарету був архітектурним домінантом центру столиці багато століть.
Московський Кремль Музейи розробляють проект музейизації дзвіниці та відкриття експозиції, присвяченої архітектурній історії Кремля.

01 мар

02 мар

03 мар

04 мар

Архангелський собор

Родина великого московського князівства і царів. Ось чудові княгині Іван Каліта, Дмитро Донський, Іван III, Іван жахливий, Царевич Дмитро, Царець Михайло та Олексій Романов. В цілому, династична некрополіс має 47 могильників і 2 раків.
У стовпах і стінах собору прикрашені унікальною «портретною галереєю» московських ліній і їх знаменитими предками. І в локальному ряді високих іконостасів можна побачити старовинне зображення «Армінал Михаїла з оленами», створеного в епоху битви Кулікове.

01 мар

269854

02 мар

03 мар

Гуртожиток Собор

Протягом століть був головним храмом російської держави. У соборі відбулася церемонія на весілля в Царство, коронарство імператорів, призначення голів російської православної церкви, поховання митрополитів і патріархів.
Сьогодні в Успенському соборі Кремля можна побачити величний іконостас і ансамбль монументального живопису, один з найбільших збірок особливо шанованих і художньо-цінних іконок в Росії, знамените місце молитви Івана Террецького, неповторний історичний некрополь.

Р

02 мар

03 мар

04 мар

05 мар

р.

06 мар

3610Р. 4200Р.

07 мар

р.

Ануніциаційного собору

Особистий будинок церкви великого московського князівства і царів.
Велике значення – ансамбль монументального розпису собору часів Івана Террецького та давнього іконостасу. Багато дослідників вважають, що ікони дезису відносяться до щітки відомого Theophanes the Greek, а частина ікон святкової серії до найбільшого художника російських середніх віків Andrei Rublev.

Соборна площа

Away - Патріархальні палати

Відомий

Цар Канон

і король Bell

01 мар

02 мар

Р

03.03.2014 р. Це державне страхування)

І деякі погляди Кремля ансамблю.

01 мар

02 мар

03 мар

04 мар

05 мар

06 мар

07 мар

08.03.2014 р. Це його.

Дякую за вашу увагу, я хочу, щоб ви зрозуміли, що я хочу, щоб ви зрозуміли, що я хотів би бачити вас.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное