Імміграція соціалізму в Швеції

Автор розповідає про те, як привозиться велика ємність до свого двору один раз на місяць, де люди витягують всі непотрібні речі. У цей час починається справжня паломництво. Сведи безкоштовно свої підвали і квартири від речей, які стали непотрібними для них, а інші перетягують щось, що радує їх додому. Що робити з часу: Коли ми проживали в іншій області, замість такої ємності, всі яруси були зібрані орендарями в спеціальному приміщенні в підвалі, милєстуга в шведській мові. Я пам'ятаю пошук величезного проекції телевізора на колесах і їзда додому. Як тільки я повернув його, він відразу ж курив, мені довелося перетягнути його назад. Коли я повернувся з магазину, я побачила пару Negroes з матами, що розгортають той самий телевізор назад в підвал. Я не думаю, що вони були останні вільні. Брати-іммігранти, і часові мої конкуренти я вже знаю серцем, після доставки контейнера потрібно оповідати: Вчора, три поляки, чоловіки в 50-х, працюючи на будівельному майданчику, практично лопаються з дратівливою на увазі мене, що несе зарядний пристрій для автомобіля.

Ці контейнери потім приймають на спеціальне місце, де відсортовані речі, і багато з них з'являються на полицях другої ручної магазини або неоппірів. Шведи є страшними ягнятами, вони просто люблять такі магазини, влаштовують свої продажі періодично; дуже часто в домашніх умовах або на вулиці біля входу. Сьогодні буде схожа недбалість, якщо у мене є час, я буду фотографію. Ось ми йдемо: My catch сьогодні є поруч.

Кожен Свед, що живе в квартирі, має особливий відсік в підвалі, як приміщення для зберігання. Там вони зберігають всі сезонні непотрібні речі або просто щось, що є патологією, щоб відкинути.

Скріншоти

Габаритний зображення

Риболовля стілець, новий.

Скутер

3610Р. 4200Р.

В магазинах є спеціальні машини, які приймають скляні та оловні контейнери від 50 öre до 2 kroner за шматочок. Потім випробуйте чек на касу.

Цей комп'ютер Я думав, щоб налаштувати і продати в цілому, як і раніше я знайшов пару моніторів «рідких». Але потім я був занадто лази, і я просто взяв його пам'ять і процесор. 512 баранів і 1000 антлонів - за пару сотень коронок можна піти.

Моулінкс м'ясорубка. Ми ніколи не використовували його, в магазинах ми купуємо фаршировані ірландські генетично модифіковані свині:

Sony навушники. Може бути продано для коронки:

Новий футбол шкіряний м'яч

Тоссімо тостер. Коли я переглянув вміст іншої коробки в контейнері, тітка підійшов мене і попросила, якщо я надійшов через Erickson сонний зарядний пристрій. Це життєздатність, але в цей час вони не були в діапазоні, вони були віддані тільки від Nokia 2 штук в одному руці;

Ребок боти

Металевий електричний чайник

Епсон принтер. Сканер, зчитувач карт, кольоровий дисплей. Принтери просто відкинути, коли фарба виходить. Я купив чорний картридж на 200 крон, без кольору він працює відмінно.

(Багато)

Зарядний пристрій і стартер для автомобіля. Майже новий, з компресором, гніздом сигарети. Шукаємо, що попередній власник був в гаражі або проданий автомобіль, тому що цей вибух кинув половину контейнера з його запасними частинами. Були ще новий глушник.

479618

Philips Azur залізо

Урожай утримання. Не ІКЕА, це історія. Я не вірю в історії негативності в дзеркалах:

Телебачення

Ці речі Я також знайшов протягом декількох місяців гарного японського шолома Shoio. Нові витрати на тисячу Баку. Ви повинні придбати білий мотоцикл і прищі готові.

Р

Ecco працює взуття. Замші практично не втирають, стан новий. Чому кинули її незнімають.

Фарбування в відмінному дерев'яному каркасі. Рафаель, оригінальний: Під склом, кухонні мотиви

Роликові ковзани з нежареними колесами

Майже вічний ліхтар: Закрутити ручку і 10 хвилин можна використовувати

Чорна шкіра cloak. Brigade, Саша Біла.

Миша Bluetus, теж, з цього краю.

Майже нові пластикові лижі Rossigno, черевики відсутні тільки

монітор Samsung 19-дюймовий. Ми повинні будувати комп'ютер і продати його, коли це час.

Ножі. Сталь хороший, однак, не можна заточувати. Тут вам потрібен старий російський бар:

Ще один принтер HP, ми повинні відкинути його.

Я ледве витягнув плазму, а потім я майже витягнув волосся, коли я зрозумів, що це не працює. Повернутися назад. Я думаю, що це може бути зроблено з запасними частинами і прямими руками. Після перемикання на реле запускається і зелена лампочка світла вгору, але екран темний. Я чекав пологів, вони не виглядали ледве. Собачка з ним.

Ці речі з минулих операцій: Комп'ютери та телефони Немає рук прийдуть до складання інвентарю об’єкта вибухонебезпечної буржуазної нерухомості і додадуть оголошення про шведську бульбашку Blocket.se.

У понеділок вранці контейнер пішов, але залишив всю велику побутову техніку. Особливий автомобіль прибуває для електричного сміття. В цілому Swedes ретельно сортують всі відходи. Неподалік від будинку є спеціальне місце для нехарчових відходів, де є контейнери для паперового сміття, металевих відходів, газет і журналів, пластикових, кольорових і білих скляних. Також є спеціальна коробка, в якій люди кидають одяг і взуття, які падають після обробки на полицях магазинів другої руки. Цей ящик має такий пристрій, який ви можете кинути його, але це проблема. Покази знову попереду всієї планети, виготовили спеціальну сітку і виловлюють одяг звідти:

Р

Джерело: dnevnik.se