Субота ввечері на вулиці Святої Марії

Польський фотограф Матей Дакович, які переглядали вулиці Кардіффа протягом п'яти років, вже не дивуються. «Якщо я бачу людину в костюмі Супермена, то це нормально для мене», – розповідає Даковик, «але я завжди забув, що це не поширене для інших людей. й
34-річний фотограф Matej Dakovic був дуже дивним, щоб побачити фотографії на передніх сторінках британської газети Daily Mail. Фото були представлені в статтях з коментарями, такими як "Таке, що приймається іноземцем на наших вулицях, ці кадри перетворили Англію в скумбрія."

1613638

Згідно з газетою «Донна пошта», польського фотографа Matej Dakovic знищили образ слов’янських людей, що перетворюються на очах громадськості «нації невірно непристойних націоналістів до повноалкогольних алкогольних напоїв. й

Даковський зосереджений на пішохідній вулиці св. Марії, наповнений студентами та оксамитами з усіх навколишніх міст та сіл. Більшість сцен, знятих від Даковського погляду дикий і непристойний. Фотографії - це п'ятирічна компіляція і не представляє типову суботу вночі в Кардіффі.

,00 гривня

На відміну від тих, хто він фотографує, намагається піти непристойним шляхом фотографування.

р.

Вже до того, як він почав обговорювати свою роботу в четвер (з допомогою преса), Дакович запросив, чому він добровільно занурився в цей світ інтоксикації. Але він не бачить невірності у своїх фотографіях, і каже, що він відчуває щітку адреналіну, що є «захопленим життям». Хоча, навіть він воліє залишити навколо двох або трьох ранку, коли атмосфера на вулицях стає не дуже дружним.

р.

Даковський переїхала до Кардіффа до дослідження, а коли він почав зйомки нічного життя, він не був встановлений для проекту. Він просто взяв фотографії на п'ять років.

Фотозвіт з Кардіффа отримав популярність на фестивалі Visa Pour l'Image у Франції, і пан Дакович був шокований реакцією Щоденної пошти до статті і два тисячі коментарів на своєму сайті. Фотограф дав інтерв'ю про захист своєї праці на телебаченні.

З точки зору автора фотографії не містять нічого оригінального. «Я просто показує нічне життя міста», – каже він.

79456.

«Я намагаюся бути демократичними, це все. Кардіфф - прекрасне місто, говорить Matej Dakovic.

357230 Р

Джерело: bigpicture.ru