Субота ввечері на вулиці Святої Марії

Польський фотограф Матей Дакович, які переглядали вулиці Кардіффа протягом п'яти років, вже не дивуються. «Якщо я бачу людину в костюмі Супермена, то це нормально для мене», – розповідає Даковик, «але я завжди забув, що це не поширене для інших людей. й
34-річний фотограф Matej Dakovic був дуже дивним, щоб побачити фотографії на передніх сторінках британської газети Daily Mail. Фото були представлені в статтях з коментарями, такими як "Таке, що приймається іноземцем на наших вулицях, ці кадри перетворили Англію в скумбрія."

1613638

Згідно з газетою «Донна пошта», польського фотографа Matej Dakovic знищили образ слов’янських людей, що перетворюються на очах громадськості «нації невірно непристойних націоналістів до повноалкогольних алкогольних напоїв. й

Даковський зосереджений на пішохідній вулиці св. Марії, наповнений студентами та оксамитами з усіх навколишніх міст та сіл. Більшість сцен, знятих від Даковського погляду дикий і непристойний. Фотографії - це п'ятирічна компіляція і не представляє типову суботу вночі в Кардіффі.

Субота ввечері на вулиці Святої Марії ,00 гривня

На відміну від тих, хто він фотографує, намагається піти непристойним шляхом фотографування.

Субота ввечері на вулиці Святої Марії р.

Вже до того, як він почав обговорювати свою роботу в четвер (з допомогою преса), Дакович запросив, чому він добровільно занурився в цей світ інтоксикації. Але він не бачить невірності у своїх фотографіях, і каже, що він відчуває щітку адреналіну, що є «захопленим життям». Хоча, навіть він воліє залишити навколо двох або трьох ранку, коли атмосфера на вулицях стає не дуже дружним.

Субота ввечері на вулиці Святої Марії р.

Даковський переїхала до Кардіффа до дослідження, а коли він почав зйомки нічного життя, він не був встановлений для проекту. Він просто взяв фотографії на п'ять років.

Фотозвіт з Кардіффа отримав популярність на фестивалі Visa Pour l'Image у Франції, і пан Дакович був шокований реакцією Щоденної пошти до статті і два тисячі коментарів на своєму сайті. Фотограф дав інтерв'ю про захист своєї праці на телебаченні.

З точки зору автора фотографії не містять нічого оригінального. «Я просто показує нічне життя міста», – каже він.

79456.

«Я намагаюся бути демократичними, це все. Кардіфф - прекрасне місто, говорить Matej Dakovic.

357230 Р

Джерело: bigpicture.ru