Один день в житті DJ вогнів

Написи светикоди: Привіт. Ім'я Sveta. Я жив у Москві. Я 28. Я рекламний дизайнер, фотограф, і був DJ за 11 років. DJ - це людина, яка створює атмосферу в нічних клубах, вибравши і поєднуючи індивідуальні композиції в один нескінченний і довгий мікс, щоб не було паузи при танці. Досягнувши досить хороший результат, DJ починає їздити на турі в різні міста, країни. Суть нашої роботи полягає в тому, щоб прийти в клуб і відіграти на дві години великої музики, щоб кожен був «витримувати на вухах».

Працювати в санях, готелі, їжі та спирті. За два години відіграти улюблену музику, яку ви вибрали себе, і найголовніше - це дивовижне повернення і енергія людей, для яких ви виконуєте! ...
Зазвичай на турі я літаю літаком, як я виконав з Калінінграда до Владивостока і в безпосередній близькості за кордоном. Я волію подорожувати на машині, тому що я не люблю поїздів.
Мій чоловік також є діджеєм, і в цей час ми були запрошені разом з містом Володимиром, нічним клубом «Сон».
Ми працюємо в клубах у вихідні дні, ми завантажуємо та обираємо нову музику на кожен тиждень, записуємо нашу радіопрограму на двох мовах, дизайн одягу, перейдіть в фітнес клуб, познайомимося з друзями та робимо все, що люди зазвичай роблять в суботу та неділю.
У ніч з 30 вересня по 1 жовтня був субота, що означає це Party Time.

Один день в житті DJ вогнів р.

1,1 км Я прокинувся і витрачаю 15-20 хвилин, прогулюючись по електронній пошті, читаючи повідомлення в соцмережах. Тому ноутбук завжди на тумбі. Специфіка роботи полягає в тому, що якщо потрібно бути випікати вночі, то я не можу отримати рано. Я не розумію. Я люблю спати... Як виглядає годинник трохи відрізняється. Право на телефон.
Один день в житті DJ вогнів Р

2,2 км Похід до лазні. Я думаю, що я ще сплячий...

3. У

4. У

5. Умань Потім в душу.

6. Жнівень

7. Про нас Назад до спальні. У цей комбінезон живе мій макіяж, беремо правильні речі і кладемо в сумку. Зробіть протягом дня, і навіть на дорозі не хочеться.

8. У Поки я збираю диск і поверніть на музику. У вітальні-кухтен-коридор довгий час все грає з будь-якого ноутбука через динаміки, підключені до Wi-Fi, і в спальні все є застарілим способом. На жаль, ми зафіксуємо його найближчим часом.

9. Навігація Вибираємо речі. Як завжди, нічого носити. Потрібно подивитися в іншу половину шафи.

10. Я люблю кішки, але я алергічний на реальні коти. Ось чому я збираю фігурки. Це один, наприклад, прийшов з Сіднея. Я не розумію, чому це так важко. Тільки в домашніх умовах я прочитав, що він був кішкам-резидентом. кішка добре працює!

11.

12. Поза вікно погода характерна для Москви-осінь - потім сонце, потім дощ ...

13.00 р. Я зроблю свій улюблений молочний oolong, який я просто не можу зробити без ранку. Я не додаю лимона, це просто для картини.
315686

14. Приготуйте вранці (так, для мене, ранок, коли я отримаю, принаймні в два дні, в сім'ї ввечері), затишку. Так це.

15.00 р. І це:

16.00 р. Другий курс був для них. Це наші маленькі друзі, рисові амадіни. (Мамма зліва, Папа право)

17.00 р. І це свого дорослого сина. Зрозуміло, іноді темні батьки з'являються такі блондинки курчат.

18 років Дадська шапка нових курчат. Дуже відповідальний чоловік.

19.00 р. Кіт на кухні обов'язково.

20. На столі є рекламні диски з нашими міксами, які ми подаруємо на вечірці. Не забудьте взяти його!

21. Я не можу без чаю і чоловіка без кави. Розчинник не допускає, "три в одному"

22. Сніданок. Незавантажені чисті страви, завантажені брудно.

23. Ми пішли трохи більше онлайн.

24. Кілька елементів дизайну вітальні Один день в житті DJ вогнів

25. Який час це?

26. Час йти.

27. Давайте спускаємось до автостоянки. Про рік тому, що життєрадісники розфарбовують стіни. Все сподобалося. Ви готові до хорошої дороги.

28. Датчик тиску шини спійманий вогонь. Ми робили. Але ми забули на заправку.
Один день в житті DJ вогнів Р

29. Довгий копання, час неочищається.

30. Навігатор знайшов рушій з Ленінського до Ясенево і взяв нас на Островитан. Подивитися до джемів руху, він став сумним.

31. Але погода покращилася. Я люблю дерева, як це!
3610Р. 4200Р.

32.

33. Островитанова швидко пройшла. Об’єднання також захопила свободу руху.

34. Хмари знову.

35. Шукаю це, я згадую silly тексти з німецького підручника, який часто почався з слів «Москва – промислове місто». . . ?

36.00 Р Ну, МКАД, в той же час, був хок-фул. На жаль, це літні жителі, які з якихось причин не евакуйовані в п'ятницю ввечері і тепер заповнили зовнішню московську кільцеву дорогу і половину міста. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

37. О, ми нарешті трохи зі сквошу.
Один день в житті DJ вогнів Габаритний зображення

38. А дощ заморожувати.

39.00 р. Дві години «обмежені» в транспорті, просто пішли на трасу. У Балашиці традиційно все стоїть.

40. Погода знову отримується. Зміни, як це зробити голову боляче.

41. Ми пішли на каву і зліва з двома мішками їжі. І, так, Mac в суботу є катастрофою — багато людей, багато людей, про мус-ауто, як правило, безшумний — поїзд автомобілів.

42. Довгий стовпчик був на своєму шляху до зустрічі, ледь вдалося отримати фото з заднього сидіння з сумки. У мене завжди є камера в руках - нічого не буває, просто знімати і відчужувати землю на землі.

43. Ми вирішили спробувати нову станцію.

44.

45. Ми нарешті отримали готель! Пошкоджено це, щоб доїхати з дому до Володимира (Я не тут вперше) Я дивлю, як світло дощу створив купу нещасних випадків і, якщо ви подивитеся на все, один великий трафік згортання. Попереду ми приїхали в 3,5 години. У разі, якщо ми залишили раніше, і передали літні мешканці, які повертаються додому.

46. Тепер потрібно швидко і в клубі. До речі, я люблю, як в цьому приміщенні, похилих стель і вікон, що надходять на небо!

47. Розбирання сумки. І мій чоловік -- uh, маленький мішок. Все, що людина може знадобитися на турі, легко вписуватися в невеликий пакет.

48. Я вийшов з душі, і мій друг від Володимира, Олександр, вже прибув. Працює в клубі, де ми граємо сьогодні і працюємо з нами, поки ми в Владимир.

49.00 р. Одягнена Жінка Голий чоловік Іноді буває дуже швидко.

50 хвилин. 30 хвилин.

51. Готовий для партії. Контроль фото до виходу. Чекаємо таксі.

52. Як правильно підготуватися до гарячої вечірки

53. Чоловік буде виконуватися в Angry Bird tonight

54. Перед входом в клуб, наш плакат.

55. Продається клуб. Це моє місце роботи на ніч.

56.00 Р Це чудова річ, щоб розповісти вам, що це

57.00 Р Не менше двох з них.

58. Люди приїхали разом з дуже позитивним, не-попсом, любивши праву музику. З повагою
3610Р. 4200Р.

59.00 Р Впевненість на 5+ для всіх!

60 хв Ще один друг шахти прибув. Дй Ліза. Для мого права. Вона грала в іншому попередньому клубі.

61. Подруги означаютьwhile drank ром і соком і... в загальному веселощі для них )

62. Люди, здавалося б, вигнали бар, теж.

63.

64. На першому нічному клубі з’явилась близько 2 ранку, танцюючі.

65.

66.00 Р Місцевий фотограф. Побачити мене широкою, вона виявилося фотографії з жахливо непропорційними кінцівками, так дикими смішними.

67.

68. Від робочого місця іноді приходять цікаві кути.

69.00 Р Вентилятори нашої радіопрограми купити футболки з нашим логотипом і носити їх на вечірки. Щиро дякую Вам. Ми намагаємося заохочувати диски з повороту.

70.00 Р Я зробив гру. Мій чоловік отримав. Це 02:40, я пам'ятаю!

71. Розподіл.

72.
Один день в житті DJ вогнів , Україна

73.00 Р Весь виступ був відеозйом. Я не знаю, хто або де шукати цю стрічку.

74.00 р.

75.00 р. Яке скло? Мінуси Чому? %-

76.00 р.

77.

78.00 Р За діджеєм (місце роботи діджея), є віп. Це рідко, як правило, стіни. Вентилятори та вболівальники з DJ.

79. Наші робочі години до кінця. Volodya змінює як резидент (Дідже постійно працює в цьому клубі)

80. Це офісна щелепа клубу. Ніцца ikibana.

81. Назад у готелі. З тих пір, поки ми не збираємося в будь-який час. Спить. Миття.

82.

83. Партія була чудовою! Більше міцності. Якщо діджей не хоче танцювати музику, всі інші не хочуть.

84. Це час для ворсу. Ми будемо раді вітати вас сьогодні ввечері.

85.

Джерело: svetikdj.livejournal.com