Склад Голлівудських пропсів (Prop house)

Не секрет, що Голлівуд робить багато фільмів щороку. Всі фільми використовують пропси. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Таким чином, є кілька великих незалежних складів інвентаризації, де будь-який представник кінокомпанії може приїхати (необхідно, ліві люди не допускаються) і орендувати все, що ви хочете. Ціни досить незрівняні, але в більшості випадків дешевше, ніж покупка пропсів в магазині. Це зазвичай 10% вартості на тиждень.
Також половина пропсів - як і ті ж батони, зброя і, наприклад, вироби - підроблені, виготовлені з силікону і інших піногель. Що простіше.
Один з класів з дизайну продукції був в галузі - ми відвідали реальний склад пропа, один з тих Пропхаусів. Коли я знаходився, немає кінця мого сюрпризу. Ця будівля - це величезний ринок підводних каменів. Це також величезний магазин американської історії. Серед інших речей, предмети побуту зберігаються тут 20-30-50-100 років тому.

р.

Почнемо з Кокаколою. Є, ймовірно, всі пристрої для видачі вуглецевих напоїв для останнього ... так, насправді, так як їх зовнішній вигляд. Вони всі різні, але з того, що сенс є таким же, я покажу тільки одну 8.

Їжа.
Предмет їжі задуманий. Ви не думаєте, що їжа в пострілі, особливо для продажу, це реальний, зробити вас?

Це все шахрайство. Все це або з парафіну - фруктів / ягід, або з гелю - ананаса, наприклад, можна вичавити в кулак. Ви можете зробити всі порції.

Морозиво, що не боїться високих температур. Температура, будь-який.

Потрібен бар? Не питання, пити. Рідина тільки правильний колір, якщо пляшка прозора, не забудьте залити.

Мирони.
За цими дверима є склад уніформ американських копсів та спеціальних сил, SWAT, армії та інших правоохоронних органів.

Р

Якщо ви хочете грати в поганий і хороший шериф, будь ласка. На лівому, просто за дверима LESTER, 10 рядів налітних коробок. Реально виглядають божевільно. У цій кімнаті в цілому є так багато спеціальних речей, які не відрізняються від оригінальних, які можуть зробити багато шуму в грубих руках, що це єдиний завжди закритий. Відкрито лише за запитом клієнта та перевіркою інвентаризації відбувається тільки при наявності працівника складу.

р.

Підставка з радіоприймачами забезпечує асортимент. Тим не менш, всі вони, як багато речей тут - дитячі піцери з клеєними дисплеями 8. У

Потрібні показати владу США? Не питання, зношуючи пластиковий шолом в Іраку.

Квести, бронетехніка, голстер, все коротше.

Металодетектори. Виготовлений пластик, теж. Не відчуйте.

Торгова палата... В асортименті зброї немає. Кілька номерів з верхньої частини до нижньої частини заповнюються різними пістолетними гарматами. Студенти люблять дітей.

Все зроблено дуже добре і в декількох примірниках. Принаймні взяти великий постріл, навіть здалеку.

Ви можете мати ракетний стартер.

Ви вгадаєте, що це, мій молодий злочинець.

Що таке речовина я не розумію, але вони мають його на 2 життя.

терорист? Ну, буває. Ось ременя самогубства.

Ви збираєтеся в будь-яку сторону.

Телефони:
- Alo, це пральня?
Близько 100 років тому вони, ймовірно, зробили задоволення від таких «тубусів», які нагадують голову роботи.

Американські платники. Я мав шанс назвати Москву з Лондона дуже схожим способом. Ні, не було червоної коробки навколо нього.

Ганстер Чікаго 8

Ви хочете гламурний рожевий або гламурний салат? У мене є червоний, без літер.

р.

Ні, це не мобільний, це домашня цегла. У верхній частині приймальної станції.

І це сьогодні погано смак.

Р

Телевізор
А поїзд, приїжджайте! Акція!
Я перебільшився, брати Люм'єра знімали 8 на дерев'яні

Компанія VGTRK, очевидно, може похвалитися її рідкісними камерами, з яких вона має 2 штуки, і витягти їх з подушок сьомого поверху до входу.
Зберігати про те, що є цілим букетом. Є також кнопки материнського запису.

У студіях було змащене обладнання. І все так красиво, хром, блискучий, рідко.

Дуже хороший. На фоні, матові для кожного смаку. І викопуємо по Москві, щоб знімати кліп у пошуках чогось подібного. І вони тут весь цей раз, е-, я хочу, щоб я був відомий заздалегідь.

Я не знаю, що кінопроектори зараз працюють в театрах, але це навряд чи багато іншого.

Я прокинув телевізор з віконного номера мого готелю на місцевому автомобілі, так що? Раніше магазини з китайською технікою виглядали так.

Інтернет магазин навушники.ru

р.

Гроші.

Фейк сквер. Не тільки це підроблені гроші, тому також на краях 50ka, і всередині - на пряжці!

Касові реєстри. Також були портали для читання карток.

Радіо.
Щоб бути красивими. Я не хочу слухати його, хочу його дивитися.

А потім технологія була поставлена на промислові доріжки і романтика загинула з введенням дешевих матеріалів.

р.

Що таке краса ... один з них досить об'єднати всю квартиру одночасно. Якщо немає грошей на ремонт, просто кладемо грамофону (я особливо вказав різницю з грамофону 8)

р.

Ви не повинні чекати на продаж платинів, щоб зробити фільм про них. Весь ряд, для кожного кольору і заслуги.

Всі Тематичні фотографії, але я хочу показати вам щось інше. Разом з картинами і розмноженням. На кожній стінці висувної стіни.

Паркувальні машини.

Можливо, князь Персії ran з цим 8. Також підходить для дітей в пісочниці. Антивандальний.

Стародавні прокрутки. Вони порожні. Я чекав.

Величезний ряд метеликів. Я приймав у випадковому порядку і відкрив його Біблія. Не підроблені. Всередині слова, повні літери! Чи є підроблені в цьому середовищі, еквівалентному блюшому?

Дівчата, ви Політ з туалетними предметами наповнилося жінками тривалий час.

Всі види сумок, валіз, кошеня, іменаки, випадки були присутні в нелюдській кількості. 3 рейси з підлоги до стелі були фаршировані мішками, такими як.

Краса ... І була співачка 8 швейної машинки.

У єдиному екземплярі чому. Багато небезпеки.

Політ на гірничодобувній, деревообробній промисловості, полювання ...

І багато інших речей.

Вітаємо! Тепер ви знаєте, що склад є. Можливо, є щось схоже в Москві, наприклад, в Мосфільмі.

Джерело: kornhead.livejournal.com