Зображення ідеального чоловіка

Одні жінки з Великого Новгорода, де за статистикою, одна людина має найбільшу кількість жінок у всій Русі, застосовувала метод тематичного фотокомпозиційного портрета і розповіла про їх ідеальні.

Аліса Марущак, 20

«Чи не всі люди тут. Коли я був у старшій школі, я мав 25 дівчат і 5 хлопчиків. А коли вона пішла до коледжу, вона почала знайомства з африканською з Зімбабве, а білі хлопчики припинили непристойну шкоду. Я збираюся піти до нього, навіть купив квиток на 11-му, а на 12-му був війна. Фото: Вік повинен бути від 27 до 33. Старший - батько-дочка відносини. У житті повинна бути тверда серцевина. Якщо ми взяли на себе деякі особливості російської молоді та об’єдналися з деякими особливостями американки, ми зустрілися з ідеальною. Російські хлопчики зіпсовані за жіночу красу, вони більше не цінують її. У нас є багато вимог! Вона повинна добре виглядати, і працювати, і подбати про дітей, і управляти побутом – і в поверненні ми нічого не отримуємо.

Світлана Виноградова, 20

«Не дуже гідні чоловіки тут. Дуже добре. І безкоштовно - будь-які алкогольні напої, або наркомани, або просто люди з невеликою освітою. Я вірю в шанс, удачі, долі, я жирність. Але поки всі чоловіки псуються жінками, вони не відповідальність за все, вони ледачі і затребувані одночасно. Фото: Вона повинна бути високою, тонка брюнетка. Особливості обличчя правильні, але зовнішній вигляд не солодкий. Волосся - середня довжина, може бути злегка кучерявим. Брови не об'ємні, не великі або дрібні, очі не азіатки. Худенька досить обличчя, вуса, борода виростити акуратно, а не з мотузки. Груші - Головне не злипати, шия - тільки не широкий, я не люблю гойдалки. Стиль не повинен носити, в цілому, костюми і формальний стиль Я повага. І руки не повинні бути дуже волосаті. й

Олена Ісакова, 43

«Жінки все гідні, вони мають щось всередині. І чоловіки псують. Травме тому, що є багато церков. У мене є десять жінок, і тільки один одружений, і навіть тоді вона живе якось. Багато хто шукає костюмів за кордоном. Мій друг зустрів японського чоловіка і пішов, щоб побачити його. Вона не схожа на аеропорт. Я був в Японії, але я був в Японії. Фото: При спілкуванні я малюю повітря в носі, і є багато чоловіків, які люблять це. Я не знаю. Шкіра темна, волосся кучеряві, але не кучеряві, немає. Так що там немає подвійного підборіддя. Ведмедики, не вуса. Зростання - від 172 до 186 см. В ідеалі це був костюм і він оманює ніжний чоловічий аромат, можна запах сигарет. й

Ірина Ніконова, 34

«Я думаю, що це не те, що люди бракують, хороших чоловіків не вистачає. Російська людина хоче отримати все безкоштовно, зіпсована жіночою увагою. Що б він був, він вважає себе невеликим королем. Вони кажуть: «Чому Бог створив жінок?» Він створив чоловіка першим і зрозумів, що він був неправильним. Фото: Брунець, темні очі, ярлик. Вуса з еспанялом бороди. Не дуже високий - 173-176 сантиметрів. Особа не худий - іспанський тип. Тіло міцне, але не жирне. Варто сподобатися шафка: закачується, але в модерації. Руки повинні бути красивими, не дуже волосаті. Не дуже темна шкіра, але не біла. Не в костюмі, спорті. Спортивно-чистий.

Тетяна Пянкова, 34

«Чи люди відображають однорідність, застійне життя, як вода в тампоні. Свіжість не вистачає. У готелі Intourist Hotel я використовуюсь для зустрічі з іноземними костюмами. 20 чоловіків і 300 жінок. Там також був вільний шампанське, переважно через нього. А потім одна відверта і знизила сходи. Це де вони припинили заливку. Я дуже люблю образ Sean Connery як James Bond. З Темним прямим волоссям, коротким вирізом. Висловлюємо очі, розум, не бороди і вуса. Середні губи - не люблять негро, але не смузі. Голова злегка овальна, злегка подовжена. Підборіддя повинна бути трохи вперед - це візуально підкреслить маскулінність. й

Валентина Мачикіна, 21

«Чому не добре тут. Пристойними є розбирання та інші діти. Я не хочу подбати про них, хочу зробити навпаки. У нас є повною увагою. У Санкт-Петербурзі, наприклад, вона відчуває себе дуже різним, кожен проходить навколо вас, піклується про вас. І тут чоловіки холодні, не дивні, без контакту. Фото: Я люблю високий, довге волосся. Але вони зазвичай сторожі, пивні алкогольні напої, всі металеві вироби, і вони йдуть в відділ філософії - ми маємо найнижчий рівень проходження. Вони не розвивалися, тільки пиво варять весь час, і з м'якою мумією, що не для мене. Я хочу, щоб він був творчим, тому він може працювати як архітектор. І накачані чоловіки неприємні, вони люблять ковбаски, пов'язані з ниткою. й

Тетяна Малкова, 38

«Для жінок, які роблять все самостійно. Я працюю п'ять робочих місць, але я хочу, щоб хтось притулився. Щодня я кажу авто-тренінгу “Купити настрій” Дуже корисно. Навіть груди збільшені на кілька сантиметрів. Люди тепер приходять і дізнаються самі. Чоловік повинен бути обережним, носити чисті сорочки. Я люблю чоловіків південного плану - коричневі, чорні. Чоловік повинен бути в гарному настрої. Він повинен бути спортивним, без шлунку, робити фізичні вправи, не бути мереживним. Реальний чоловік ніколи не скаржаться і поважає жінок. Всі жінки хочуть чоловіка бути багатим, але я вважаю, що це не потрібно, головне, що він прагне до неї. й

Жанна Карліна, 20

«Для чоловіків завжди страшні. По-перше - відсутність освіти, молоді дворі люди, з яких багато, я не люблю. Роздратування ігнорування, ігнорування, бездіяльність. Я все ще безкоштовно, що я сказав. Але я не відчайдушний. Я думаю, що в активному пошуку має бути жінка, яка становить 25 років і старше. Відкриваємо і відпочинемо. Насправді, ви повинні працювати на себе. І поїхати, куди можна побачити. Чоловік повинен бути таким: вік - від 25 до 45, висота - 180 сантиметрів. Коротка стрижка, блондинка волосся, але не блондинка. Світло очей зелений або синій. Прямий ніс середнього розміру, також середні губи. Сильний підборіддя, жекбони, спортивна споруда. Соціально стабільна людина, яка веде свій бізнес. Він має бізнес стиль сукні. слов'янський зовнішній вигляд, засмаглий. Немає келихів, немає бороди, ні вуса. До природи - міцний, міцний, розумний, освічений, вільний від преюдії. Вид, люблячі діти. І має бути що-небудь в ньому, зест, який виловить вас. Він повинен бути старшим, більш досвідченим, він повинен запропонувати вам базу, підтримку. й

Поліна Зіміна, 22

«Я думаю, що чоловіки дуже вражені жінками. Наприклад, кіно приходять на вибір пар, людина просто говорить: «Я хочу це,» і жінка говорить йому: «Но!», і він відразу ж ковзає, відхилений. Я, як тільки, ніж з цим. Більше, ніж що-небудь ще, я хочу піти до великого міста. Девіз «Побачити Нью-Йорк і штампувати». Зачіска Iroquois, три сантиметри довгий, червоний або чорний. Очі - коричнева, цікава форма, експресія очей "в нозі". А ніс з перегноєм може бути злегка зламаний. У вухах прокочуються, два срібні кільця знаходяться в одному вусі, один в інший. The chin is like Johnny Depp's. Татуювання на руках і ногах. Сукня-сорочка з коротким рукавом і сигаретом в одній руці. й

Вика Ефімова, 32

«Це важко для жінки віку, як мені, з дитиною, що працює, щоб познайомитися з людиною, щоб закохатися. Я не дронув - Я їду мій велосипед, я плавлю в басейні. Хочу піти полювання - якщо вони беруть качку. Вам необхідно захопити і робити речі, не так, щоб заснути в квартиру і качка в телевізорі. Фото: Високий, сильне будівництво, спортивне стрижка, брюнетка, під ключ видалено. Очі світяться, брови темно-виражені, правий ніс, не хнубно-медові, набрякають губи, нижня губа трохи більше верхньої. Овал обличчя з видатним міцним підборіддям, сміливим, без пологів. Ні в якому разі не повинен бути борода і вуса, чисто поголені. Вишитий в спортивному стилі - джинси, капюшоні, бейсболка.

Джерело: esquire.ru