Жкоклическая Ісдера Дорожня кур'єра 116i

Якщо один з експертів автомобільного екзотика вважає, що компанія «Ісдера» виробляє тільки «відведення» «суперкари».

Він не дуже невірний. Суперкари просто різні ...
Але деталі пізніше. У той же час я представлю «незне прикраса» нового «Ісдера Автобань Кур'єра 116i» у вигляді «проудного орла»:
(Більше буде 17 пострілів!)

Таке помпружне «декорація» досить послідовне з «імперіальним» зовнішнім виглядом цього автомобіля:

Німецька назва «Автобань Кур'єр» англійською мовою, швидше за все, означатиме «RoadRunner», а російською мовою - Я не можу навіть подумати про це.

Аеродинамічна “фін” за тілом чітко “цитує” прогресивні ідеї дизайну автодизайнерів початку минулого століття (ТатраПлан, Талбот, Бугатті та інші):

Так! The Isdera Autobahn Kurier 116i був виготовлений в 2006 році.

Нестаціонарний зчитувач попросить: як робити поняття «суперкар» і це ремесла під старим ясеном?
Розчин знаходиться під витяжкою автомобіля: двигун V16/2 потужністю 600 к.с.:

Індекс V16/2 не як таємничий, як це здається спочатку. Просто "Ісдера Автобань Кур'єр 116i" оснащений 2 (двох!) Двигуни V8 від Mercedes-Benz 500SE W126 з загальною потужністю 600 к.с. і крутним моментом 900 Нм.
Картина чітко показує, як два мотори стоять «зад» один одному:

р.

«дует» двигунів прискорює автомобіль вагою 2 т.270 кг на швидкість 242 км / год.

Салон, без сумніву, оформлений відповідно до всіх канонів розкоші. Консоль між сидіннями дуже нагадує W126. Але це не дивно, так як важіль редуктора належить до п'ятиступінчастої автоматичної коробки з тієї ж «Мерс».

499 р.

По суті, назва «Автобань Кур'єр» не належить фірмі «Ісдера». Автомобіль з такою назвою був випущений в 1938 році Mercedes.

Порівняти це Isdera до старого Mercedes.

Я презентую машину, яка подається в якості прототипу для сучасної інтерпретації: I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen Автобанькер 1938 р. На жаль, я нічого не знаю. Єдине, що літера "К" в назві вказується наявність мотора з компресором (і в ті роки це серйозно!)

Зображення джерела не зазнали дуже радикальних змін: там були підступи і «фін», двері тепер вішньому режимі відкривають «на ходу» руху:

Я скажу вам, я як оригінальний краще. й

І ви навіть не знаєте причину «необцену» версії Ісдери. Все дуже просто: для виготовлення кабіни використовується тіло «Бетт»! Найстарші «Бетл», «Буг» або «Кафер» від Volkswagen. Скелет «Бетле» разом з дахом трохи розширився (і «філь» застрягнув в отриману тріщину), а задні стовпи були злегка «збиті».

Якщо у вас виникли сумніви, порівнювати автомобільні двері в попередньому фото і в цьому:

«Від Великого до смішного, одного кроку!» Назва класичного автомобіля - це розкішне поєднання двох сучасних двигунів V8 з кузовом від іржі Volkswagen!
Невелике доповнення: Як контролює передачу двох двигунів - це загадка для мене! Особливо коли ви вважаєте, що передній V8 веде передню осі, а другий, відповідно, задню. Це повнопривідний привід.
Дякуємо всім за прослуховування. Тепер ви можете...

Джерело: