427
Вечору.
Якщо вам подобається романи Едгара Пое, романи Стівена Король і твори Володимира Сорокіна, і якщо ви можете спокійно і смачно обговорити на обід красивими щільними розмішуючими бумами, то ви можете мати безліч розваг, аранжування красивого тематичного вечора. Крім того, краще не попередити гостей про ідею, щоб все дійсно несподівано. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ті, хто подобаються, обов'язково будуть радіти. Так, тема ніч. Невизначаючи гостей приїжджайте і заголовок до ванної, щоб мити руки. І вони зустрілися з цим милом. Це називається Анатомічним серцем, і він виглядає дуже правдиво - це реальне серце, можливо, людське серце. Але це просто початок.
7 кров'яних зображень
р.
Ванна кімната прикрашена цією завісою називається кривавою душовою завісою:
19154р.
На підлозі кімнати, де буде проходити бенкет, є килимок з кров'яних таблеток з яскравої артеріальної крові:
Напівтемний номер злегка освітлений сердцем Electra Red Glass Lamp:
, Україна
І нарешті, сам стіл. Насолодіться стравами цієї кав’ярної кав’ярні «Антоніо Мерадо Саломе»:
Меню ретельно продумано: червоне вино, крива Марія, яловичий стейк з кровом під томатним соусом. Для десерту - гранатовий сік і цукеркові кров'яні пакети, які виглядають так:
І десь на краю столу є свічники кровотечі свічок блідоподібних свічок:
І зацікавить гостей заздалегідь, щоб залишити всі срібні прикраси в домашніх умовах. Я не думаю.
через hrenovina.net
Джерело:
7 кров'яних зображень
р.
Ванна кімната прикрашена цією завісою називається кривавою душовою завісою:
19154р.
На підлозі кімнати, де буде проходити бенкет, є килимок з кров'яних таблеток з яскравої артеріальної крові:
Напівтемний номер злегка освітлений сердцем Electra Red Glass Lamp:
, Україна
І нарешті, сам стіл. Насолодіться стравами цієї кав’ярної кав’ярні «Антоніо Мерадо Саломе»:
Меню ретельно продумано: червоне вино, крива Марія, яловичий стейк з кровом під томатним соусом. Для десерту - гранатовий сік і цукеркові кров'яні пакети, які виглядають так:
І десь на краю столу є свічники кровотечі свічок блідоподібних свічок:
І зацікавить гостей заздалегідь, щоб залишити всі срібні прикраси в домашніх умовах. Я не думаю.
через hrenovina.net
Джерело: