Вони хочуть знищити ракету Гагаріна!

Іноземні туристи та гості постійно відвідають VDNKh (VVVC) та фотографії ракетного стола Гагаріна на павільйоні «Космос» постійно розмножуються багатьма іноземними медіа як символ досягнень Росії. З інтерв’ю префекту СВАО Московської Ірини Рабера, опублікованої в газеті «Зоряний Бульвар», No 24 (149) вересня 2008 року (c. 4), громадськості дізнався про адміністративне рішення для знищення ракети Гагаріна «Восток» на ВВК (ВДНК), а також використання території та павільйону «Космос» іншим чином.
3 фото

13 вересня 2008 р. в Москві на території ВВЦ було зведений літак Ту-154, розташований на площі перед павільйоном «Космос». Я думаю, що майже кожен, хто відвідав VDNKh в останні десятиліття пам'ятає цю платформу і ці літаки добре. Імовірно, що для багатьох, хто як дитина отримав можливість сидіти на шльопах реальної площини і натиснути кнопки на панелі управління, цей момент запам'ятався яскравим і захоплюючим, і для кого навіть стала долі. На жаль, для сучасних дітей ця можливість стирається.

Згідно з управлінням виставкового центру, знесення повітряних суден було здійснено завдяки надзвичайно профілактиці об’єкта, що тягне за собою небезпеку для відвідувачів та пасерів. Ми залишаємо за собою питання про те, чому літак закинувся без належного догляду і чи так ймовірно був спонтанно згортався (покинувся в німецькому технічному музеї в Sinsheim унікальні експонати зберігаються у відкритому повітрі без проблем: _http://www.technik-museum.de/index.html). Ми також відмітимо довгострокову історію зміни власників цих об’єктів та їх взаємозв’язків з управлінням ВВК. Очевидно, є причини і причини. У інтернеті з'явилися зображення ескізів, пов'язаних з проектом «Бізнес-центр науки і техніки», які повинні розташовуватися на зазначеному сайті,

Що ви думаєте, що у цій картині відсутні? Це право, ракета Восток, яка в даний час знаходиться в центрі квадрата, є копію ракети, з якою вперше керували космічних апаратів з людиною на борту Юрія Гагаріна, нашого співвітчизника, був запущений на орбіту. Для мене чітке історичне та культурне значення цієї ракети. Якщо ви вважаєте, що Восток не постраждає долі зруйнованого літака, і він буде перебувати в іншому місці, я пропоную вам цитату з інтерв'ю з префектом СВАО Московської Ірини Рабера, опублікованої в безкоштовній газеті Звездний бульвар, No 24 (149) вересня 2008 (стор. 4):

- Ви є членом ради директорів ВВК. І є другий день, з усіма чесними людьми, літак був знищений.

Я можу сказати, що я особисто читав висновки експертів на літаках і ракетах. Вони знаходяться в гострому стані. Не просто shabby, але гнили. Русь прямо через. Висновок було це: ви не можете навіть вийняти, ви можете розпоряджатися його на місці. У неділю, коли люди навколо. Це несправність організаторів. В цілому, з точки зору, Всеросійський виставковий центр повинен продемонструвати інновації. У готелі є інші місця для історичної екскурсії. Ми зараз відновлюємо Музей Космонавтики і ретельно зберігаємо все, що стосується простору. Ми відкрили авіаційний музей на Ходинці.

- Може бути епізод з площиною, що викликає різку реакцію в пресі, так як VVC не змінює. Ми почуємо про наступні плани реконструкції, але по суті, навіть неординарні шашлики.

З точки зору, барбекю не слід розводити. Система харчування на VVC повинна бути організована і різноманітна, це, на мій погляд, ніхто не сумнівається. По-перше, на центральній алеї були тільки намети, а відразу ж тільки барбекю. Але це не так! Центральна алея була звільнена, фонтани працювали, квітники були відновлені, щороку є красиві виставки ландшафтного дизайну. Щоб сказати, що нічого зміни не об'єктивно.

через nnm.ru

Джерело: