Лентаекдотов на субботу (08.11.2008)

На недавньому прес-конференції Білл Гейтс зробив офіційну заяву про те, що він був геєм.
Не знайшли нічого нового.

- Коли людина думає про майбутнє?
Коли ви купуєте два коробки пива ...

Економісти прогнозують, що половина мільйона українців втратить свою роботу наприкінці року. Хоча це буде краще, якщо тільки один відомий українець втратив свою роботу.

QUME, ЧОМУ ГОТ3LI, ЧОМУ ВАС Президент США – Оом Чи Маккей?
до Скоро, могила Одома, це зрозуміло з нового, а не Москаль.

Сучасний асортимент лікарських засобів, навіть в самих звичайних аптеках, мимовільно пропонуємо, як серйозно страждає людство!

********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
СЕРГІЙ МАЛІНКОВИЧ
I'm полоскання

Про нас 浜у 涓 蹇

Шановні друзі! 91 років тому, народ Росії, під керівництвом більшовицької партії і великого Леніна, здійснили першу соціальну революцію в історії. Розпочалася нова ера.

Ми проживали, але вірно протягом 70 років, доки американський андроїд Горбачов зрадився і проданий все. У кома знезаражена країна. Але сьогодні, в суворому році економічної кризи, зрозуміло всім, що сальвація країни і багатонаціональні люди знаходяться тільки в соціалізмі.

На шляху соціалізму стояла фіерія Венесуели, вона міцно стоїть мудрі люди Китаю, братно-блакитний Білорусь, неруйнівна фігурна Куба, сувора і чесна народна демократична Корея з загадковим невидимимим Кім Джінь Іль, героїчним В'єтнамом, поразкова арганська Америка.

Тільки правителів капіталістської Росії скасовано день з 7 листопада Піднятий боний кинув руку на червоний день календаря, на elusive avengers, на Чапай, на Павці Корчагін, на прасці Felix, на комісарах в пилоподібних шоломах.

Ось чому сьогодні, від імені всіх Комуністичних Комунікацій Росії, я закликав тебе, ви гидроденського уряду черв'яки! 7 листопада! Не працює.

Зрадити бос, піти на дим кожні десять хвилин, розрахункові розрахунки, не відповісти факси і телефони, залити скло або два столиці в мінеральну воду комплексного обіду. Або пити на рік дайвінгу 1917 р. таємно, з-під підйому офісного столу. І запропонуйте їсти до секретаря верхнього одягу. Створіть клітинку Clandestine з нею, тому що сьогодні ваш відпочинок був вкрадений.

Я зателефоную вам теж, по-собачому студент! Пропустити лекції! Пропустити семінар Поруч на диван, дивитися фільми про революцію і Че на DVD, і ввечері піти на демонстрацію, уникаючи поліцейських патрулів. Не наркотики і бездумний секс, але революційний слоган і червоний прапор повинні стати вашої святкової звички.

Не хвилюйтеся. Драйвер Таксі - вирізати колісу Мерця, сидіти з шайбою в контрольній кімнаті і вогневої потужності під половиною ящика, але з нікелем, не звертаючи увагу на виснаження клітки голови транспортного відділу. Не працює сьогодні, бути чоловіком.

Громадянський службовець - доля Голуї... Ну, посміхатися консервно під портретом імператора, і коли жирова людина ходить з дверей, отримайте пилосос Ілліча з схованки і отримайте божевільний з ним коньяком з сейфа боса. Написати його на HC. Приміряйте селектора, скажімо, це буде зроблено, Іван Іванович, і ви зробите роботу рано - вирушайте до фіери відродженого гіганта "Аврора"!

Шкірка - це не стрижка. Не масажувати або масажувати тільки фіерські молоді альбатроси революції! Пілот - літати тільки до Гавани, Ханой, Дамаску, Мінськ, Луанда, Пйонян.

Збірник є лімітером! Моя сестра Не повісити в цей день Санкт-Петербург, який опинив свято, але, навпаки, кидати їх ковбаски і собі викусити здоровий шматок його, і розповісти власника магазину - ate белющих моряків.

Плюмбер фіксатор, do a feat! Покрийте фауклети у високих офісах, розбили отвір у позолочених унітазах чиновників, і служать ветеранам – творці радянської епохи – навіть сьогодні у Божому шляху. Але знаю, що один фіксатор, який ви є атакуючий клас, а з обіду прогулянку гордо в буттлінг-кімната, зануривши стару оригінальну краватку. І напишіть на стінки з крейдою: «Діти з ним!» . ?

Суші офіціантки, раб 21-го століття Насолоди вашими духами: розкажіть неповнений клієнт в кільцях, які затискачі вводять в голову від сухого споживання. Він є олігархічним ворогом і добре, хто припинить улюблене свято.

Ми продовжуємо працювати невтомно. Для того, як все-таки є протипорошковим в порошку-порошку напругою Аврора. Росія знову вагітна з соціалізмом.

Довгий живий великий жовтень!
********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Наташа Ростов в лейтенант Ржевський:
Ви намагалися лікувати людей, які хочуть їх лікувати?
до Що я повинен смоктати?

Моя кішка в раковині. Я не щасливий про її поведінку, але я думаю, що це краще, ніж якщо вона зробила це в іншому будинку. Я зазвичай збираю мийку з ложкою і гігієнічно викинути її в туалет. П'ять хвилин тому, я збираюся з ложкою хати від ванної до туалету. Я жувальна гумка. Є дверний дзвінок. Відкрийте постман. Я тримую ложку шату і жування. Пошкодження, це був незручним.

Місце клізми не можна змінити.

Хлопчик пальця був електризований пальцем батареї.

Заощаджуйте час – закохайтеся в перший погляд.

Молодь - це чудовий час, коли немає професії, немає прав, ні грошей.
Тільки сексуальна спрямованість.

Змінити мене з стрічкових правил. Ви не можете цитувати і коментувати. Тільки жарти і анекдоти.

Джерело: