163
Трофі гармати І. Грозного в Швеції (9 фото)
Сьогодні, незважаючи на похмурий день, я вирішив виїхати на прогулянку... близько 50 км на південь від Стокгольма я знайшов старовинний замок. Я вирішив оглянути площу.
Габаритний зображення
Не було в оленині. У дворі замку знайшли 2 гармати з написами на давньоросійській
У Сведесі, як трофи від бою біля Нарви.
р.
Swedes dubbed їх Borov і Swine Matrix
У Росії вони називали вовками.
Їхні голови формують як вовки.
Зброя в хорошому стані, тому написи на них легко читати. Хоча я не вважаю на Старій Русі, я змогла зрозуміти нижню лінію «Гран Принц Іван Васильовичу всієї Русі».
Напис на другий пістолет. Хто серед них не може зрозуміти вомба?
Прогулянка по кімнатах замку Gripsholm не вдалося, так як в неділю він закривається на 3 годину ... повинен бути змістом з прогулянкою по двориках і оточенням замку ... Гаразд.
Джерело:
Габаритний зображення
Не було в оленині. У дворі замку знайшли 2 гармати з написами на давньоросійській
У Сведесі, як трофи від бою біля Нарви.
р.
Swedes dubbed їх Borov і Swine Matrix
У Росії вони називали вовками.
Їхні голови формують як вовки.
Зброя в хорошому стані, тому написи на них легко читати. Хоча я не вважаю на Старій Русі, я змогла зрозуміти нижню лінію «Гран Принц Іван Васильовичу всієї Русі».
Напис на другий пістолет. Хто серед них не може зрозуміти вомба?
Прогулянка по кімнатах замку Gripsholm не вдалося, так як в неділю він закривається на 3 годину ... повинен бути змістом з прогулянкою по двориках і оточенням замку ... Гаразд.
Джерело: