Африка, звіт про поїздку (мані фото)

Юмбо для всіх kamradkam) JP-географічних. Я був удачливий, щоб відвідати чорний континент, зокрема Кенія, а потім Танзанію на славному острові Занцібрі. Імпресії від поїздки не можуть бути передані словами, фото або баченням. Нереально!!! Але я все ще спробую. Ось ми йдемо.
Про день ми приймали рейс з Москви до Найробі з'єднанням до Доха, де ми славно майже для нічого варених гарячих напоїв.
І ось ми в цьому місті Найробі. Я не буду описати місто детальніше, я кажу, що в Кенії я не зустрів більше міст у вигляді, в якій ми звикли бачити їх. й
Вранці ми переїхали в напрямку нашого першого сафарі ... поїхали два авто, в першому 4-рому російському перцю з Литви в кількості 6 осіб і один довідник для двох колісників. Дорога в Кенії - окрема пісня... точніше, це не навіть дороги не можна назвати... попереду 4 години потемнення на пилі, ми постараємо на вікнах і замочуємо те, що ми побачили ... за вікном саванни, пружини, все навколо перетворюється зелений і підбирає колір ... періодично пропускаємо ці Кенії міста ... )

Після 4 і півгодинного, наш перевал був над і ми спокійно оселилися в ложці, який знаходиться біля Кільманьяро ... швидко ate і rushed до нашого першого сафарі в Кенії ... Моя друзі, якщо ви коли-небудь пішли на сафарі, дуже бажано мати бінокулярні з вами для пошуку цікавих тварин, камери з гарною оптикою і, ймовірно, фільтри не зашкодять ... Я не великий фахівець на фото, але досвід я отримав мені, що милобокси не справляються з надії, розміщені на них ...

Квіти для Japs)

Кільманьяро приховувався від нас в щільному газі і хмарах, радий захід сонця ... ми не побачили предаторів цього вечора, крім того, що ококерований водій вказував на невеликій точці біля горизонту і з видом на Н.Н. Дроздов заявив, що це жета ... ми мали тільки залишити і скаржитися на відсутність бінокулярних ...

Решта вечора була присвячена профілактиці малярії шляхом змащування шлунково-кишкового тракту з чудовим ялівцем напою, що зберігається в Дозі.

01 мар

02 мар

Уранці привітали нас з тим же хазом... лезясті жувального бекону і омлету, ми придумали, що це, ймовірно, не варто перенести тут, так як тварини не були особливо спостерігалися тут, а головна краса приховалася від нас за хмарами ... а потім знову дивиться вікно веранди, я розморожився з ротом відкритим ... Її Majesty Kilimanjaro з'явився перед нами в усьому світі...

Потім ми чекали 8-годинного руху... ми завели до наступного парку з зупинкою на свіжому повітрі, щоб побачити великі гіпотези.
На шляху ми зробили мінісафарі.

слон з посмішки

Р

Мама з дитиною )

ostriches ... також з маленькими )

333 грн.

Головний біль водіїв Москви )

санаторій )

, Україна

більше парамедиків )

І так ми приїхали на Найваша... час був біля заходу сонця, тому наші водні пригоди тривали тільки годину і половина... надягаючи на життя, ми занурилися в човнику і пішли зустрітися з славними попотутами )

Я не думаю, що вони були настільки великими.

Ми фотографували їх з п'ятнадцять метрів, бо, як класичний сказав, це було дуже важко.

...

...

...

...

...

04 мар

...

...

Як редагувати початок теми ... Я маю на увазі фотографії?

...

Ми зустрілися з таким чудовим тріо на островах.

05 мар

06 мар

панчохи

р.

...

7857625

На берегі з'являлися гірафи...

383298

Ніщо, як кажуть, заморожені ... )
А потім... між нашим катером і берегом з глухим суслам прийшов гіпо...
Що сказати... ми покажемо і торкнулися один раз... наш ескорт Кенія перетворився в блідий брат і феєрично почав двигун, щоб перейти на безпечну відстань... і гіпо, означають, знову занурився під водою... (забарвлення якості, фото, зняте в стані впливу )

51985625

пелікани

З озер Великого африканського ріфта озеро Найваша знаходиться на найвищій висоті - 1880 м над рівнем моря - і охоплює площу близько 170 кв. км. Наваша - це освіжньоводне озеро вулканічного походження. На початку минулого століття він повністю висохнув, але через кілька років він знову заповнився, завдяки дощам. Тепер площа озера варіюється від часу в залежності від дощового сезону.

Ми приїхали до кінця другого повного дня нашого перебування в Кенії ... під враженням ми пішли на ложку, розташоване в 5 км від озера, щоб мати вечерю, загоєння крапель здоров'я і падлогу ... )
Після передачі нам ключі до будинку, адміністратор попереджав, що він був вже темним і що коли ми пішли на вечерю, ми повинні викликати безпеку на телефоні. Справа в тому, що він сказав, що ложка огороджена тільки з одного боку, а інший бік йде в парк з тваринами і озером далеко не далеко, тому тварина відвідує тут поширені, і гіпого - це не рідкість.
Наш тимчасовий притулок виявився дуже нічого ... особливо радий веранди з панарамическим склінням, що стоїть на...

краєвид на парк (twilight)

Веранда

Будинки розташовані в півколі, в центрі парку, що йде на озеро Даалеко.
У зв'язку з речами ми вирішили трохи розслабитися перед вечерею і залити себе 20 грам, оселилися на веранді ... це було темним, парк був освітлений тільки трьома паводками і тут, як і в кіно, представник місцевої фауни почав з'являтися ... перші три альтанки прийшли і почали мирно щипувати бур'яни поруч з будиночками, після чого гирффес витягнув ... і все це поруч з нами ) На жаль, не вдалося фотографії цього idyll ... спалах не закінчувався.
З того, як п'яний трохи і примушений, ми вирішили, що про GiPo, звичайно, вони були відразу зігнуті, для того, щоб піднятися туристи і не викликав безпеки ... перейшов на вечерю ... отримав там без інциденту, мав смачну вечерю з місцевим домашнім вином і були спини ... охоронець, який пішов нам, як тінь, в середині шляху він загинув руки, почав ковтати очі і побудувати деякі житні обличчя, ймовірно, малярія, ми подумали і пішли далі ... але він рясно загострений в напрямку парку і пішов назад ...
До ранку ми приготували чарівну каву і спостерігали з тваринами, що ходять поруч з нашими піддонами.

Ранок, наш термок )

Вранці ми залишили гостинний притулок і пішли на Національний заповідник Масай Мара.
Багатство фауни з Масай Мара можна порівняти тільки запаси Танзанії Серенгеті і Негоронгоро. Заказник є домом близько 80 видів ссавців і більше 450 видів птахів.
У Мао (Masai) "мара" означає "розміщений". Дійсно, при перегляді з повітря, рівнина виглядає плямистістю через сріблястих дрібних стоячих дерев. І один рік під час міграційного сезону (липень-вересень), гіркі рівнини Мари стають чорними через рух величезних мас угортання з півдня, від переважності сусідніх Серенгеті. Це грандіозне видовище: під час великої міграції навколо країни, близько 2 млн дикий, 200 000 zebras, 500,000 Thompson gazelles і інших трав'янистих рухів, які безперечно супроводжуються хижаками: левами, леопардами, cheetahs, hyenoid dog ... і vultures - hyenas, vultures, jackals, marabou. Під час міграційного сезону хижаки в резерві набагато простіше побачити, вони стають жирними, мережними і часто свічуються на сонці.
Маасай, який отримує 20 відсотків паркових зборів, що проживають за межами резерву. Це люди кочівських вівчарів вдалося зберегти традиції та культуру. Ви можете відвідати місто Маніатта, село Маасай. Це дуже цікаво: ви можете взяти великі фотографії, відвідати традиційний будинок, стріляти з бантом і навіть отримати його в подарунок, якщо вам подобається власник. У селі Маасай готують білі чоловіки. Корови – до Маасаї, до чого гроші – до білого. І коли Маасай дівчина маррі, сім'я наречених сплачує родину нареченої... Немає корів, немає дружини. І світліше шкіри дівчини, чим більше корів вони дарують їй. Саме тому в селищі Маасай готують білі чоловіки.
Масай Мара Національний Парк є унікальним місцем. Ніж загрожує всіх тут. Життя і смерть знаходяться в пропорціях, встановлених самою природою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Це молочниці ... вони знають щітки, які вони будуть напівоцінені Пія, тому чорні люди живуть з нами, але вони мають такі ...

Вінцевий кран ...

Деякі види «Нептик» )

р.

Марабу і вультури на роботі ...

родичі ... )

р.

Десь giraffes зламали... ми відрахували голови 40...

Пробіг giraffe - це захоплюючий погляд, відчуття, що ви переглядаєте повільний кінофільм.
особливо в поспішці це )

до 1 2 3 4 5+

...

р.

Хто тут?

І тут йде Пумба ) . . . . сором'язливі, німблові дупи . . . вона була важко...

й

A leone elephant ... дивна річ...

Привіт, що ваше ім'я?

Баффало хопніків, наш водій швидко кинувся в товсту частину подій ...
Після їзди серед герда 500 голів ми вибираємо в пошуку предаторів.

І хижаки не приховують багато.

...

...

...

...

І трохи я...

...

570786

...

Р

...

р.

...

, м. Київ

...

Голова сім’ї їсти так багато, що він не міг сказати “куш”

р.

...

...

705 р.

Під час одного з поїздок до заповідника Масай Мара, керівництво запропонувало відвідати село Масаєв. Необхідно кинути 2,000 щитівок з носа (близько 27 загиблих президентів), інакше Маасай не допускається в своїх будинках - це обов'язковий стан поїздки, озвучений нам.
Коротка інформація від Інтернет:
«Захист цивілізації в Африці залишає менше і менше племен, які вдалося зберегти свою культуру, ідентичність і давні шляхи життя. Одним з таких племен є Маасай. Маасай вважається найкрасивішим серед аборігінів Східної Африки. Таль, м'язовий, з виразними обличчями, Маасай вірить, що вони є фаворитами богів і лікують інших жителів Африки дуже суперечать.

Маасай, можливо, один з найяскравіших племен в Східній Африці. Вони вільно рухаються на сванну з місця для розміщення, з країни в країну, незалежно від митних норм і державного кордону. На відміну від Люо, Кікую та інших племен, вдалося зберегти давні звичаї та спосіб життя своїх предків.
За однією версією Маасай приїжджає з Верхнього Нілу, тобто Верхнього Єгипту, розташованого між землями сучасного Судану і Еритрея. Від жителів цих місць Маасай запозичила на замовлення гоління волосся на голові жінок і витягування двох нижніх передніх зубів. Імовірно, що Римляни, які завойовували більшість Північної Африки, приймали короткі мечі, сандалі і газ з червоної тканини.
Маасай вважає себе найвищими людьми в Африці. Вони не турбують справу нижніх племен - Луо, Кікую або деяких іноземних європейців. З давніх часів вони поважали тільки тими племенами, які можуть запропонувати їм гідну стійкість.
Вони живуть з тваринництва. Вони не знають сільське господарство або ремесла, але вони вірять, що Верховний Бог Ендай дав їм всі тварини у світі. Тому крадіжка великої рогатої худоби з інших племен поширена для Маасаї.
При тимчасових стоянках вони будують житло, покривають округлену раму гілок з гною. У своїх хатих немає вікон, а вогнище знаходиться всередині, поруч з ліжками шкіри тварин. Ці будинки будуються переважно жінками. Вони також під час переходу, коли тварин не вистачає, перевозять на спині прості пакети і рамки хати.
Навколо с., яке, як правило, до п'яти до сім сімей, Маасай будують паркан з полів або цегляно чагарнику - колосник - захистити себе від нападів левами, леймарами або гінасом. Маасай їсти молоко або кров тварин. М'ясо - у виняткових випадках. У часи голоду вони проколюють сонну артерію корів з короткою стрілою і п'ють теплою кров'ю. Потім покрийте рану свіжою підгорою, щоб знову використовувати тварину.
Починаючи з 3 років, їхні діти грають худоби, а у віці 7-8 років вони прокочуються фрагментом кріплень. Потім отвір розширюють шматками деревини. Згодом великогабаритні ювелірні вироби з бісеру або бісеру натягують лоби на плечі. А ще вушники масаї витягуються, більш красиво і поважають він.
Кількість дружин в массаї людини залежить від розміру її трави. Для догляду за тваринами та дітьми необхідно мати достатню кількість кормів. Можливо, саме тому жінки живуть набагато менше, ніж їх чоловіки, які, будучи воїнами в мирний час, проводять свої дні розмови і блукають на сванну.

Я буду підписатися на все вище, крім використання крові ... Я не бачив це себе, я не буду лежати ... і Маасай скромно тримати мовчать про це. Масай може тільки маррі після 25 років, до того часу він вважається воїном і зобов'язаний захистити село, дівчата можуть маррі від віку 13 років. Якщо лев або будь-який інший предатор атакує корова або коза, то Маасай збираються з їх мегадіапазоном, відстежуйте і змочіть відступник ... промивається, поки я розумію, з бантами, списками і паличками, для мене не бачив жодної іншої зброї в них.

Маасай чоловіки на роботі)

Дитячий садок ... ці клопи, очевидно, все ще досить дрібні, хоча про те ж саме ми побачили в саванному, герінгові кози ...

Після привітання, чоловіча частина Маасайського кола недосвідчених народних заходів виступала бойовий танець з гуттуральним градом і засобами ... в цілому він вийшов досить солодким і мелодійним. Так, ми також мали велику честь взяти участь в цьому чарівному дійі, ми неспішно стрибали і троянди, щоб не соромитися велику владу, яку ми представляємо вранці. Ця частина була знята на відео, тому не існує фото, шкода, і відео не для слабкості серця.
Потім, як правило, справа після танців, чоловіки вирішили спробувати на kuyu pardon ... дізнатися, хто має довжину і подрібнити це, коротко, вирішив дізнатися, які з них є найхолодніше. Щоб зробити це, кожен отримує в півколо і під оксамитовою піснею виходив один раз в центрі і починає стрибати ... хто стрибав вище, і жінки ...

Вони не стрибають дійсно добре ...

Природно, Маасай захотівся змагатися з гостями... представником литовської громадськості, зваживши кілограм під 110 своїх виступів, приводять в фарбу легендарних співвітчизників від Kaunas pajagiris... Після того, як наша мова, всі члени місцевої громади вважали, що необхідно приїхати і смітити руки, спокійно приглушення під ніс - це фото наших селян, теж я не постараю, щоб не створити здоровий розмішувати серед... )

Потім ми запрошували в село самому... кожна сім'я, що живе в селі, має власний вхід в паркан, тільки за парканом гілочок знаходяться будинки, вони будуються, як паркан, в колі ... потім є інший паркан, який закриває великий коло всередині села. У цьому колі худоби приводяться на ніч.

Бреди )

Танець наречених ... як ви можете побачити, і тут не було без нашої участі ... мама так славно засмагла пісню і спалюється в танці, що сусіди зірвалися на ній, намагаючись зрозуміти, чому ця масака відрізняється від них )

Кілька крупним планом краси Маасай ... якщо ви уважно дивитесь, більшість Маасай не мають нижніх передніх зубів – це припуск до традиції. У давні часи Маасаї розкинулися деякі інфекції, з яких їх щелепи були зменшені, і вони не могли їсти, тому через це отвір вони подаються і поливали.

до 1 2 3 4 5+

...

08 мар

...

христина белла

інший )

Що таке будинок Маасая? дайте мені сказати так, це пучок гілочок, змащених сумішшю коров'яних тістечок і червоної глини ... немає вікон, замість дверей - люків ) В темряві є непристойна і все в димі від смолодих вугілля.
Будинок розділений на кілька частин!
1,1 км Пакет для невеликої великої рогатої худоби, в нічних кальмарах і козах введено в будинок так, щоб вони не п'ють материнського молока.
2. Діти, є постільна білизна для дітей
3. У Вітальня є центром будинку, є вогнище, де вугілля постійно смотреться
4. доросла спальня ...

Домега

Це те, що він виглядає як всередині...
Довгий комплекс - дитяче приміщення, наш дитячий кухонний гарнітур, ближче до нас вітальня з каміном )

Спальня дорослих - господиня будинку вважає дивним людям, які сплачують гроші, щоб відвідати цей особняк.

Це, мабуть, гардеробна.

У гостинному власнику дробиться посмішка і вже уявляється, як завтра він буде кидати на ринок і купити пару козаків за гроші білих ідіотів, щоб оплатити борщ за свою нову дружину.

доб.200

Зроблено в димі до кінця історії, ми вилетіли з цього пентхауса, упаковані сувенірами, тепло сказав прощадок і пішли збирати речі ... )

І ми переїхали на Найробі.

На шляху зустрілися щіетки ... мама поросла альтанки і мала бенкет з дітьми )

...

Додано до [mergetime]1230036626[/mergetime]
У Найробі ми їдемо на знаменитому ресторані Карнівор, де ми подаємо м'ясо всіх сортів буффало, остири і крокодили.

Увечері ми змушені літати до Занзібарра.

У мене є все, спасибі вам.)

Ми не збираємося до зоопарку більше!
Якщо вам подобається, я можу розмістити фото цього.

09 мар

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное