Победители фотоконкурсія Національний географічний 2011

У Національному географічному Фотоконкурсі взяли участь понад 20 000 фотографів з понад 130 країн. Переможці обрали серед переможців трьох категорій: природа, люди та місця. Шихей Го, з Індонезії, був абсолютним переможцем і його дивовижним фото бабця в дощі буде опубліковано в журналі. фотографії були суджені з питань творчості та якості за спеціальною панеллю експертів, що входять до біолога та природознавства Тим Ламан, Національний географічний фотограф Emmy Tonsing та Національний географічний природознавець Peter фотограф Esick. Звертаємо вашу увагу на роботи переможців та деякі фотографії, гідні поваги та ревізії. Коментарі на фото представлені авторами фото.

Фото-виграш (та переможець категорії «Натюрморт»). Я взяв цю картину під час фотографування інших комах, які я зазвичай робимо. Я не помітив дракона, як інші об'єкти зловили свою увагу. Коли я вирішив взяти картину з неї, він раптом дощував, але було достатньо світла. Я вирішив взяти картину без уваги до дощу. Результат несподівано приємний. Я сподіваюсь, що глядач любить його. Батам, Ріо-Острови, Індонезія. (Фото та запис Шихей Го)

р.

«Я був на фото сафарі в Національному парку Танзанії. І ми приїхали в групу zebras, що наближається до води. Кожна кілька хвилин, zebras перейде в воду, щоб пити, а потім паніка почнеться і вони будуть літати як блискавки. Національний парк Серенгеті, Танзанія. (Фото та заказка Маріуса Коеце)

до 20 000 €

«Медуса припливає на дуже поверхні води, так як якщо намагатися захопити перші промені сонця, щоб її водорості починають малювати енергію з них. Прибережна лагуна Маар-Мор, Мурсія, Іспанія. (Фото і підпис ангела Fitor)

«Особливо, я вірю, що крім формального представлення реальності, засвідченого технічним інструментом, необхідним для захоплення картини в часі, фотографія складається з внутрішнього розуміння сутності реальності». Фотографія – остання частина фотографії та найлегша честь всього процесу. Цей сковородний ефект, з усіма своєю нечіткістю, колірною гармонією фону, непотрібною інформацією і відсутністю симетрії між хвістами щіетки і роги недоліки, все привертає спостерігача в товсту сторону, не відволікаючи його увагу на що-небудь інше. Кенія, Маса Mara природний заповідник. (Фото та заказка Стефано Песареллі)

«Синій ставок відомого курорту. Тут багато туристів збирають навесні, влітку і восени. Тим не менш, оскільки ставок замерзає, майже ніхто не заходить тут взимку. Це картина першого снігу сезону падає на блакитну поверхню води. Перший сніг наприкінці жовтня. Чому ставок так синій? Тому що на фоні вся «робоча» гаряча весна. Цей ставок змінює колір щодня. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це чарівний синій і чистий білизну снігу є просто красивим. Відтінки природи себе. Бій, Хокідо, Японія. (Фото та підпис Кента Шираїші)

Переможець у Народній категорії. «Одний постріл і оленя загинув. Сім'я Самі, що живе в Арджеплогі, північна Швеція, буде вечеряти вночі з венісоном. На початку осені вбиваємо пару свого дершу на зиму. Arjeplog, Lapland, Швеція. (Фото та підписка Izabelle Nordfjell)

561394 Габаритний зображення

Стівен "СТ 2 Lettaz" Harris і Девід "Молода Клова" Вільямс створив рапс-дует G-Side. Я звернув їх на екскурсію, поки вони інтерв'ю журналіста про пожежну втечу будинку в Манхеттені. Фото відповідає за собою атмосферу, яка налаштовує сучасну музичну сцену. Цифрова технологія відіграла велику роль у бізнес-стратегії G-Side, що дозволило їм використовувати інтернет для створення своєї бази вентилятора. У 2011 році G-Side вийшов трек «Nat Geo». Манхеттен, Нью-Йорк, США. (Фото та заказка Helen Pearson)

«Група молодих людей на Auburn Road в теплій сонці. Це частина мого великого документального проекту про передмісті Сіднея. У рамках проекту ви можете побачити життя наступного покоління Австралійських Австралійських Австралійських Австралійських Австралійських олімпійців, які живуть в Аубері, дивлячись на те, що ця невелика громада тримається. Auburn - це невеликий передмістя на заході Сіднея і є домом для багатьох мігрантів і біженців, які прилітають в Австралію. (Фото та заказка Георга Воулгаропулоса)

Молода сім'я в костюмах зомбі і макіяж в Брісбені, Квінсленд. Кожного року в бігу на Хелловін, люди одягаються як зомбі і ходити по місту, щоб підняти гроші на Австралійські благодійні захворювання мозку. Брісбен, Австралія. (Фото та заказка Ліза Кларка)

Переможець в категорії «Мости». Прекрасний веселок після дощу в зеленій частині острова Палаван, Філіппіни. (Фото та застава Джорджа Тапана)

«Битва кіт в передмісті Санта Марта в Ріо-де-Жанейро. Протягом багатьох років набори використовуються дилерами ліків для оповіщення інших підходу ворогів. Місце було «воєнною зоною», що контролюється наркоманами, які постійно зіткнулися між собою на ринку ліків. Кілька років тому Санта Марта була звільнена завдяки миротворцям. (Фото та заказка від Felipe Carvalho)

Після того, як рік, рибалки Формоса виконують свій унікальний обряд риболовлі, використовуючи сірку і вогонь. Цей обряд пропускаються від покоління до покоління. Тайбей, Тайвань. (Фото та заказка від Hung-Hsiu Shih)

р.

Простір маршруту Endeavor на орбіті на схід, як зірки і скупчення подорожі захід, залишаючи за гарною еупцією в воді в Понте Ведра, штат Флорида. Ця 132-друга виставка фото захоплює останню ніч космічного маршруту. (Фото та заказка James Vernacotola)

"Рейнпад в Бактапурі, Непал." (Фото та заказка Ануар Пат'яне)

Джерело: bigpicture.ru