Прип'ять. Юпітер завод.

Автор фото та статей Євген Гончаренко
Кредит: Загублені місця

Прип'яцький завод "Jupiter" є одним з таємничих і секретних місць зони. У будь-якому випадку, він був, до тих пір, поки про рік назад, «знайомтесь і omnipotent». «Комплекс», що невідомо володів цим «запобігом», втратив його колишньому інтересу в ньому і просто перенесли з «зайнятої площі». Більше не потрібно Юпітера. Я зацікавився цим об'єктом протягом тривалого часу, але якось не був придатний час для відвідування: тоді я не встигнути, то Комплекс не встиг на мене. Я нарешті знайшов цей таємничий об'єкт.

Прип'яцький завод «Jupiter» є типовою «поштою» часів СРСР. Що таке терористичне виробництво. У СРСР було дуже популярним для роботи за «обороноздатною галуззю» – вона була престижною і добре оплаченою. І дав «перспективний» характер нашої держави, майже кожен працював на «обороноздатній промисловості» – з державного господарства для перчового розведення до Інституту ядерної фізики. Звісно, офіційно, завод Юпітер був щільним осередком київського заводу «Маяк» і виготовляв деякі нещільно, як валики стрічкових механізмів для побутових стрічкових реєстраторів та інших незначних дрібниць. Але в реальності основним продуктом цього підприємства був таємничий «продукт No» (довге поєднання чисел, зрозумілий тільки найбільш ініційований). Щодо того, як я зміг дізнатися від людей, залучених до виробництва цього пристрою - це шафа-форма "комп'ютер" або модуль для деяких обчислювальних військових комплексів. Це насправді все інформація.

, Україна

03 мар

68097

04 мар

05 мар

06 мар

Після аварії на Чорнобильській атомній електростанції «Jupiter» потрапила до категорії об’єктів, які «це шляхетично і важко кинути і мити». Тих ліквідаторів, які в 1986 році відправили на деконтамінацію рослини, згадують з розмаїттям їх безпліддя роботи - «Jupiter» зачепили край «Західної стежки».

08 мар

А потім, протягом багатьох років, Юпітер перейшов в володіння Комплексом. Як саме вони використовували силу цього підприємства, і що саме вони робили тут – це велика таємниця, яка не дається нам, смертність.

р.

11.

Ми бандруємо по величезних будівлях заводу, надходять в лабораторії і офіси. Є багато, щоб побачити ... Не ще. Більше машин, різного обладнання та приладів. Зайдіть трохи часу, і ці номери будуть порожніми і стануть схожими на всі об'єкти «зонова» – порожні і чисті.

13 хв

О, по дорозі! До питання чистоти. У підвалі заводу були організовані різні лабораторії, в тому числі «кам'яний» (склад різних матеріалів і зразків під час дослідження). Розкішне місце для любителів підземелля і екстрімів. Саме тут, серед стійок з реагентами, тестовими трубами і банками, які ми приїхали по дерев'яному ящику, скромно стоячи в кутку, з чорним піском. «Право» з коробки 160 мР / год Добре, в бета - за 100 тис. га.

р.

15.00 р.

16 мар

р.

17.00 р.

Р

18 років

860131

Це зараз.

Джерело: