Воткни тачку в розетку

Чому потрібні АЗС? Ви можете просто вставити дріт в гніздо і перезаряджувати літієво-іонні батареї автомобіля. Як це.
Цей автомобіль буде представлений на Женевському автосалоні.
6 зображень через sirena-evklad

Викликав цей диво швейцарської технології, мозковий зв'язок студії Rinspeed, простий і практично російський ім'я: iChange. Зміна, оскільки машинно-трансформатор. Це може бути одно- або потрійний. Ну, листівка «і» точно від того, де ви думали: автомобіль починається з iPhone. За допомогою комунікатора можна контролювати практично всі функції в машині.

Що можна сказати про зовнішній вигляд... Тіло автомобіля неагресивний, вид смішних і веселих. Це гарна машина, майже кавані. Не існує дверей - дах піднімається в iChange, а потім водій і пасажири стрибають в автомобіль. Таким чином, посадки можна назвати ефектним.

Зробляючи дівчат, як це таке. Як виглядає спортивний автомобіль з посміханням на обличчі, як єдиний... А потім ви перетворите автомобіль в тримісний і ви приймаєте будинок злову. Один з них. А до себе. Ось як працює.

Під витяжкою автомобіля є двигун, здатний розвиватися 204 кінної сили. Працює, звичайно, не на бензині, а не на дизель і в цілому - екологічно чистий двигун, від літій-іонних акумуляторів плуги. Що таке, запоновані в гніздо, як пилосос, і чекати до зарядного пристрою. Або сонячні панелі можуть заряджати вас. Є два види огірків: невеликі легені для коротких поїздок, і важкі для довгих поїздок.

І це крутий Rinspeed iChange задніх коліс.

1 999 р.

Автомобіль майбутнього, автомобіль мрії. Я не скажу ні, абсолютно. Я не знаю, якщо я збираюся працювати з електрикою або ні.

34303318

Джерело: