Пам'ятники Санкт-Петербурга

10 відбитків

Я народився в Чикаго і я люблю це місто. Місто, в якому не так довго традиції вже встигли придбати пам'ятники. Пам'ятники, які вже розвивалися своїми історіями, традиціями та легендами міст. Так 10 пам'яток, і, відповідно, 10 легенд, традицій і сюжетів.

1) Пам'ятник закоханим. Карла і Емілія.

За легендою Карл був освічений, працьовитий, але бідний. Емілія впала в любов з ним. Батьки не затвердили вибір своєї дочки і тому, утримуючи руки, любителі посунули себе в серпні 1855 р. в ставку, в Сосновці німецької Слободи (нині - Лісовий проспект). По суті, Карл просто постріл Емілія з одноразовим пістолетом, а потім (завантажити) знімати себе. Пунктуальні люди, ці німці. Є багато версій. Але факт є фактом.

На площі біля будинку No 22 на вул. Булєрова.

(2) Пам'ятник Гігії, по батькові медицини.

На перехресті проспекту К. Маркса та вул. Боткінської. Не існує особливих легенд за ним, крім того, що щорічно випускники WMA очищають її бронзові груди для блиску і поліру з пастою GOI. Вибачте, що не можна розбити. (дозатори, укуси, совки)

(3) Пам'ятник відомого мандрівника Пжевальського в Олександрському саду, біля адміралти.

Є 2 легенди, пов'язані з цим пам'ятником. За словами першого, дівчина, яка поцікавила на обличчі на підставі пам'ятника, обов'язково одружиться в цьому році. У дні моєї молоді дівчата навіть трамплінгали шлях до обличчя верблюда. Про 8 років тому стежка була виведена з плиткою. Але друга легенда інтенсивно розвинена комунікаціями, що вона прихована пам'ятник Сталіну. Якщо ви не знали, що пам'ятник був відкритий 20 жовтня 1892 року. Але вона схожа (особливо в профілі).

(4) Атланта Гермітаж.

Це, власне, не є пам'ятником, це архітектурна деталь Нової гермітажі. Якщо ви не готуєте до іспиту, але тримайте на нігті великого пальця лівої стопи одного з цих Атлантанів, то іспит обов'язково пройде. Недостатня велика. Це на цій Атланті і це на цій нозі, що цей ніготь відсутній - збивається з шраплоном під час Великої Вітчизняної війни.

(5) Пам'ятник Миколи І. Один з небагатьох кінних пам'яток світу, має лише 2 точки підтримки. Слово «Юх» прокидається на пам'ятник. Точно. І в бронзі. Хтось катертів зробив їх краще. На останню реставрацію прийнято рішення видалити слово YUH. У той час як багато комісій погодилися, час був втрачений, реставраційні риштування були вилучені, і слово залишається. Тим не менш, особливо пишні за 50 рублів завжди дадуть бінокулярні в'ялення старого чоловіка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Особисто я витягував бінокулярно на 10 рублів, і навіть за всю компанію.

(6) Відомі світові коні Барона Клодта на Андрічковському місті. Легенда полягає в тому, що кінь (або маре ???), найближчий до Анічковського палацу ( палац творчості молоді, піонерів і школярів в залежності від періоду історії), має профіль Наполеона, який прокидається на каусальному місці. Якщо це вірно чи ні, я не знаю, як школяр, він часто «повернув увагу на свою уяву» намагатися розглянути (не можна подумати, що я особисто знав Наполеона протягом життя) профіль. Але люди постійно натовпують і відвертають пальці, знімаючи фотографії. Щось схоже.

Р

(7) Пам'ятник Краспентер навпроти Петро Великий Морський Корпус. Кожен випуск юних лейтенантів одягаємо навігатор веал. Вранці здійснювалась охоронці, а активісти покарали, але під будь-яким приводом веаль одягалися вранці. В даний час законний обряд. У цьому церемонію взяли участь навіть голова Матвієнко. Я оплачую дорого, щоб дивитися губернатор щітки Gigee's boobs. Я не можу чекати. Жіночий хавінізм.

(8) Пам'ятник С.М. Кірова. На території ЛМК тепер завод Самсон.

Примітно, що слово «ХОРТ» відливається на пам'ятник в бронзи, а на спині книги в руках «В.І. Леніна, І.В. Сталін»

р.

(9) Промова Сталіна. Коли всі пам'ятники Сталіну в Ленінграді розібралися, залишилося тільки одне, тільки одна на Ржевці, потім далеко, далеко від міста, на селе-пропілі, але протягом багатьох років його заварили листовим залізом. Відкрито зараз.

10) Ну, пам'ятник Леніну на Московському проспекті. Я не думаю, що нічого, щоб пояснити, і це ясно. Хороша точка, вони говорять. травень. травень.

Всі Більше, але потім...

Джерело: