Як працює гірськолижний курорт.

Багато не було гірськолижних курортів, автор хоче розповісти вам, як це працює величезна структура.
Режисер - Лес Арц - досить популярний курорт з 425 кілометрами стежок, розташованих на висоті від 1600 до 3200 метрів.

1.Детальніше в курорті – місце проживання. Як правило, це маленькі альпійські села, які мешкають місцевими населеними пунктами цілий рік з різними готелями. Але Les Arcs трохи відрізняється. Майже всі "Арчі" складаються з готелів, спа-центрів, ресторанів, магазинів і т.д. Але є також приватна власність. Це те, що Ark 1950 виглядає так.

2,2 км Рік був дуже сніжний, подивіться на готель Балкони :

3. У

4.Де зупинитися в готелі - поїдемо в гору. Вся величезна територія курорту - залежний веб причепів і ліфтів. Для того, щоб їздити їх, потрібно придбати спеціальну картку - пропустити, можна придбати проїзд на лижах один раз на кілька різних лижних зон. Наприклад, ми можемо перейти до Courchevel на день і 3 долини.

5. Умань Ось багато цих ліфтів! Ось перший, часто люди приходять з найближчих міст до самого дна курорту, а звідти йде цей поїзд.

6. Жнівень Звідси ми піднімаємося вище, вище і вище. Ви можете на боугли (вставте таблетку між ногами і витягнете вас, не найприємніші відчуття...).

7. Про нас Найпоширеніший варіант - крісельний ліфт.

03039, Україна

8. У Каюти часто перевозяться на віддалені відстані, тому на 5 кілометрах. А якщо це холодно, вітер на обличчі - ви будете впади на відкриті підйомники, щоб піти.

9. Навігація Також такі відкриті, стоячі кабіни.

10. Взагалі я був багато курортів, а в арках люди витрачають принаймні на підйомники. Вони часто старі і незручні. У порівнянні з Австрією, небом і землею. Вони модернізують їх майже щороку.

Як працює гірськолижний курорт. , Україна

11. Я хочу показати вам ще один. Підключає 2 різні лижні зони.

12. добре, потім давайте! Доріжки розбиті на рівні складності.
зеленню дуже легкі.
Сині легені
Червоні середні
Чорний-комплекс.
Ви можете зрозуміти, які доріжки за допомогою спеціальних стовпчиків з боків доріжки.

13.00 р.

14.

15.00 р. Також в арках є багато місця для катання на незайманих землях. Почуття повністю відрізняються. Неважко їздити там, але ви приводите як метелик.

16.00 р. У зв'язку з величезною кількістю снігу, а отже, небезпека авальничок, в курортному штаті пригнічують небезпечні ділянки. Інколи вони скидають гонщики з вертольотів, як це.

17.00 р. Часом вони гасать себе.

18 років Ах так, якщо ви подорожуєте з дітьми, ви можете відправити їх в школу. Вони будуть виглядати після реальних професіоналів. Ну, як професіонали... Дитячі вишні - вони не доглядають. Добре, щоб бути чесним, вони великі, швидко і добре навчать вашу дитину ковзати. Вони навчать вас, щоб ви не могли їх тримати. Якщо ви хочете, ви можете піти в школу самостійно.

19. добре, mimimi, право?

20.

21. Ми зазвичай витрачаємо 6 годин на гору. Звичайно, ви втомилися і голодні. Далі на допомогу приходять різні кафе. Можна взяти ванну, пити чашку кави, і їсти.

Як працює гірськолижний курорт. р.

22. Француженка в біді з останніми. Дуже важко їсти на горі... Австрійці та німці відрізняються! Вони завжди мають смачну струдель, віденський шніцель ... мм...

23. Але чому ми приїхали сюди? CA-TA-TSYA => КА-ТА-ЦЯ щось до жертви.

24. Що ще варто бути щасливим?

25. Тепер поговоримо про безпеку на доріжках. Це дуже серйозно. На жаль, катання на лижах є дуже травматичним спортом і кожен день я бачив когось літати дуже погано. Це часто не до вас. Ви можете кататися на рівні чемпіона світу, але той, хто просто навчається і летить у вас, може піти зверху. На схилах патрульуються багато снігоходах, рятувальників і навіть вертольотів.
На фото падають лижі під час нічного катання та рятувальників.

26. Якщо Бог заборонений, справа досить серйозне, то ви відразу ж будете виевакуйовані вертолітом і прийняти до найближчої лікарні.

27. Отже, кішкальний день приїжджає до кінця - на схилах з'являються бампи, лід, десь вже і трава...

3610Р. 4200Р.

28. Завжди слід тримати в хорошому стані!

29. Потім ракс краска на схилах - величезні машини з спеціальним обладнанням для вирівнювання доріжок.

30. Я думаю, що ми розуміємо, як вони працюють. Якщо ви не сказали, що я тебе розповість. За ними, під жовтою річкою, є гострі походи, які перетягують вздовж схилу, і тим самим вирівнюють доріжки.

31. Ця фотографія не є шахтою, вона була братно вкрадена з моєї матері.

32. Кілька років тому я керую це, і якщо я шукаю фотографії і відео, я покажу вам!

3610Р. 4200Р.

33. У місті падають дупа, а раки підуть всю ніч! 425!! кілометри стежок.

Як працює гірськолижний курорт. р.

34. Це те, що їхні треки виглядають як.

35.

36.00 Р Це його. Помилки Я не знаю багато про це, але те, що середня людина бачить – сказав. Я сподіваюся, що ви насолоджувалися ним :

Джерело: r-kulik.livejournal.com