Поза «69»

- Ви знаєте, я був з удачі один раз, і мені довелося їсти шість чорнило в два години.
й
Невеликий експеримент на тему Леніна чорнило 5 фото + текст через burrarum

Довгий час хочу за смаком Леніна. З усіма простотою виготовлення, з якоїсь причини, ніхто не з моїх друзів смакував цю страву. Крім того, я насправді не довіряю історію Зощенко. Для мене, наприклад, зовсім не зрозуміло, що посудину пульпи будь-яким чином підходить для зберігання рідини. І все це молочна стеганографія надихнула багато сумнівів.

Щоб перевірити події, описані в історії, я купив всі необхідні інгредієнти і провів простий експеримент.

Перелік суб'єктів, які беруть участь в експерименті:

Хліб «Дарницький» ГОСТ 26983-86
Батон "Карвед" ГОСТ 27844-88
- Молоко «Грандемат» 2.5%

Додатково використовуються такі:

до Паперкліп прямо.
Книга «Невідома жінка на Місяці» допускається для читання в'язницями
- Коала фарширований тип "Pafnutius"
- Експериментер.

Мета експерименту:

Перевірте можливість випікання хліба, щоб тримати рідину
Оцінити смак чорнило
Перевірте, чи можна прочитати секретні повідомлення, написані молоком в запасах книги

На жаль, рецепт хліба і композиції молока, які видаються в ув'язнених в царині Росії, я не знаю, тому мені довелося, трохи боятися за правильністю експерименту, просто купити свої сучасні аналоги в найбільшому магазині. Цей факт повинен враховуватися в подальшому аналізі отриманих результатів.

Як випливає з історії Володимир Ілліч зробив чорнило від хлібної пульпи. Не відомо, що хліб був чорним або білим. Дуже ймовірно, що в'язниці не були особливо загартовані і вигодували їх чорним хлібом. Чай не бар. Так само в разі, я все ще побудував два види: білий і чорний.

Процес приготування одного хліба чорнило мене за 5 хвилин. Я вірю, що з досвідом і навичками ви можете поліпшити цей результат до 2-3 хвилин. Що це таке:

На фото можна побачити чорнило, яке вже заливається молоком. Яскравий наступний до мене є лише результатом моєї крокоди. Я посипав молоко під час заповнення чорнило. Не складно побачити, що незважаючи на свої скептичні очікування, отриманий посуд відмінно тримає рідину і не показує схильність до самозахисту. Що стосується останнього, то я свідомо помітив це, щоб отримати уявлення про приблизний термін служби чорнило. На жаль, у мене немає терпіння, щоб з'їсти його до того, як вона знизилася. Тим не менш, за 20 хвилин я чекав, посудина не постраждала ніяких видимих пошкоджень. Однак в справедливості слід зазначити, що дно ще дав маленький витік.

Слід зазначити, що подібний білий хлібний чорнило доведено набагато гірше. Не тільки було й незрівнянно складніше цвіль щось незрозуміле з неї, але вона також провела молоко просто з руки. Це, ймовірно, через те, що я не знайшов дуже хороший бар. Коли я почав експериментувати.

Отже, експеримент переконливо показав, що чорнило з м'якоті дійсно підходять для зберігання молока. Принаймні, їх стабільне існування можна порівняти з тим, що необхідно писати секретні листи. У цей момент я хотів би відзначити, що експериментатор (тобто, я) був спочатку надзвичайно скептичною і мало вірою в можливості.

Далі почав оцінювати смак чорнило. Я тільки їю два з них. Один з чорного хліба, один з білого хліба. Два чорнило трохи відрізнялися на суді, і були як гумові, так і молоко, які я особисто не можу розглянути хороший знак смачної їжі. Крім того, висівають їх ціла історія. Для використання одного чорнило, він взяв мене до 15 секунд fussy jaw роботи. Однак, враховуючи, що Ленін зробив це під впливом стресу, він може гасити набагато більш легко, ніж мене. Чи можливо, що Ілліч не турбувався на всіх і проковтнув чорнило.

Підводячи підсумок, ми можемо сказати, що Ленін, підбадьорить смак чорнило або похвалився, що в цілому можна зрозуміти, або просто був великий гастрономічний розважальний центр.

Я потім приступив до таємного написання. Я вірю, що з Ілліча не було писати в тюрмі, він не мав ручки, і він працював, як він повинен. Тому я вибрав випрямлений папір, як мій стиль. Паперкліп або щось схоже на те, що він може, ймовірно, дозволити це. Однак, якщо уважно прочитати історію Зощенко, легко помітити вирок «Виготовили дрібні чорнило з хліба, заливають молоко там і виловили перо там.» На його думку, Ленін мав ручку. Я думаю, що це дуже дивний і підозрний. Ви не можете писати, ви можете мати пір'я. Я думаю Зощенко невірно.

Я повинен сказати, що письмо з молоком крихітно незручно. Ви не бачите, що вже написано. Без хорошого освітлення практично неможливо працювати. Я думаю, що це було дуже проблемним. Крім того, без відповідної ручки ви можете написати тільки відносно великих літер, є мало місця для них в книзі. Молоко не висохне дуже швидко. Якщо гендарм, який спробував половити Ілліч для письма, був розумним і мав краще зірвати, він, безсумнівно, подушив, що сторінка книги він "читає" Леніна була дуже складно посипане молоком.

Після того, як молоко остаточно висохне, прибув найбільш цікавий момент - відкриття секрету.

Ось, звичайно, виходячи з автентичності, я зробив страшну ступеню і непристойно примушену одну з моїх улюблених книг. Я повинен прийняти звичайний білий аркуш паперу. О, приходьте, ви не можете його повернути.

Процес написання неймовірно захоплюючий. Дійсно, при нагріванні абсолютно здавалося б, чисті сторінки починають з'являтися невидимі листи. Але не робити це так важко, як я робити. Ви можете обпекти всю роботу.

Так результати експерименту:

З хліба ви дійсно можете зробити чорнило для молока
В результаті набряки їстівні, але не на всіх смаках.
Ви можете насправді писати з молоком в книзі, вона буде неприпустимо, а потім, письмово, ви можете проявлятися нагріванням сторінки.

При оцінці цих результатів, як зазначених вище, необхідно пам'ятати неоціненність використовуваних інгредієнтів. Крім того, гендарм не брав участі в експерименті. Я сподіваюся, що сміливі дослідники, озброєні всіма сучасними технологіями та надувними гендарами, надихнуті своєю арізоанською роботою, зможуть провести більш повний і правильний експеримент з урахуванням всіх необхідних факторів.

З. По-перше, як я отримав працювати, я планував розбити один з моїх дитячих міфів. Але, людина, факти, як кажуть, є вроджені речі.

Габаритний зображення

Джерело: