У салоні взяли машину з дитиною.

У середу, 22 квітня. Як Тетяна Лукіна, власник евакуованого автомобіля і матір дитини, розповіла Фонтанка, 13:40 вона залишила свій автомобіль на вул. Потемкіна, будинок 7 - біля німецького консульства, де вона повинна збирати візи. Автомобіль був розміщений в районі знака «стоп заборонений», але не було інших вакантних місць, а леді вирішила залишити машину там.

Її одно- і-гальф-річна дочка прокинулася в автокрісло в спинки. Мама вирішила не прокидати її. Я повинен сказати, що задні вікна Mitsubishi Lancer настоюються, але цей чорношкірий є напівпрозорим, заводом, і дівчина зносила яскравий рожевий одяг (тобто легко побачити дитину через скло з вулиці, мати обов'язково).

Через десять хвилин, о 13:50, залишаючи консульство, Лукіна не знайшов її іноземним автомобілем:

- Ну, як довго я був там... Я не знаю, можливо, десять хвилин...

У паніці вона перевернулася до пасерів-понадцяти, які запропонували можливе розташування автомобіля. Половина години пізніше, мама була вже на Мойсеєнко, 24, де було доставлено евакуйований автомобіль. Їм нехай її відразу, автомобіль був відданий відразу, дівчина була знята з автомобіля.

- Дитина криється ... Я підписав протоколи без пошуку, говорить Лукіна.

За словами адвоката пораненого автовласника Володимира Гарніна, службовців спеціального полку ДАІ, який прийняв рішення про виевакуацію автомобіля, а також представників компанії Sever, які перевозили автомобіль, грубі порушення адміністративного коду, міський державний декрет No 759 та правила дорожнього руху. Він пообіцяв, що цивільні вимоги до моральних збитків будуть серйозними. З правової точки зору були порушені два положення: протокол був складений без свідків, і це вимагається КАО, і діти не можуть перевозитися вантажними автомобілями - це заборонено абзац 22.2 ДА.

Як оцінити дії матері, які залишили дитину, і які наслідки для неї можуть стати, наприклад, якщо вона зробила це в Європі, адвокат не вказав. З моральної і етичної точки зору, за потерпілими, це дикий, щоб взяти машину без навіть перевірки, якщо є хтось в салоні.

Борис Вюшкін, голова Асоціації спеціальних паркувальних парків, вважає, що її мати діяло не менш диким і абсурдним: Скло в машині настоюється. Вона залишила автомобіль прямо на зупинці автобуса. Коли виявилося, вона дістала машину прямо, і малюк все ще гасить. Поки я знаю, в розмові з головою стоянки, вона не висловила скарги. Зрозуміло, що з’явилася погана історія, але знову не зрозуміло, чому ви повинні залишити дитину в машині. Це не повинно бути зроблено, принаймні з причин безпеки. Що якщо хтось поїхав в машину? Крім того, залишивши консульство, як вона знає, як довго вона затрималася?

через fontanka.ru

Джерело: http://